Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Mister , nu ne cunoastem.Daca ai dovezi ca asa este eu sint de acord 100 %.Din ce am vazut pe aici , justitiaru are un comportament anormal , impulsiv si agresiv.De ce oare ? 5 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 justitiaru este doar unul dintre proxenetii de pe forum. sa nu-i uitam si pe marean no 1, trollescoviciulos, bic.c, the godfather, corinavip, daywalker78, ddpof etc. justitiaru este probabil cel mai imbecil dintre ei si s-a deconspirat deja in cateva randuri. https://media.giphy.com/media/Cb0kEUSchYqXu/giphy.gif\ Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Nu cred ca e proxenet.E vreun ciurli-burli la varsta a doua, practicant de curling pe nimfomane.comNu stiu cum se face, insa ambii ne trezim cam in acelasi timp.Diferenta este ca la mine ceasul arata 10 AM.La el, 04 AM.Nu mai zic de bani, ca ma-njura de mama. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Brace yourselves...! Intră Căcău în arenă. 1 3 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Brace yourselves...! Intră Căcău în arenă. Tot pe-aici bocesti ca o pizda isterica, Laura? 1 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Nu cred ca e proxenet.E vreun ciurli-burli la varsta a doua, practicant de curling pe nimfomane.comNu stiu cum se face, insa ambii ne trezim cam in acelasi timp.Diferenta este ca la mine ceasul arata 10 AM.La el, 04 AM.Nu mai zic de bani, ca ma-njura de mama. Si eu cred ca "proxenet" e cam mult spus. Omului nu-i ajunge salariul de paznic de noapte la mall si mai promoveaza din cand in cand anumite fetite pe aici, dar le mai si da in cap si le polueaza topicele altora. 1 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Tot pe-aici bocesti ca o pizda isterica, Laura?Ete-l...! Păcală pe steroizi expirați, gata să-i administreze oricând limbi-n cur "maestrului" mișkin. Nici nu mai zic... mai bine înghițea... 2 3 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Ete-ma..! Păcală pe steroizi expirați, sunt gata să-i administrez oricând limbi-n cur "maestrului" picon, ca ii e frica de mișkin. Nici nu mai zic... mai bine înghițeam...Stai linistita.Deci nu turbata. Nu am sa mai modific postarile.Nu este corect fata de sarcasmul meu victorian. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Stai linistita.Deci nu turbata. Nu am sa mai modific postarile.Nu este corect fata de sarcasmul meu victorian.Oaloo, a ajuns idiotu' să modifice postările...! De-acum încolo nimic nu va mai fi la fel... Stai fă, umanist-o, liștinită, Căcău te aprekiază. 3 3 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Si amy... 1 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Si amy... &clonele Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Ete-l...! Păcală pe steroizi expirați, gata să-i administreze oricând limbi-n cur "maestrului" mișkin. Nici nu mai zic... mai bine înghițea... Bati campii ca de obicei, Laura. Si fiindca vad ca te preocupa subiectul, nu am nici cea mai mica urma de simpatie sau respect fata de Miskin. Oricum, nimeni nu poate ajunge mai rau decat tine si colegii tai lachei. 1 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Cateaua numita Machucambo, o pizdalaura... Damn it...Nu sunt deloc inspirat astazi... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Bati campii ca de obicei, Laura. Si fiindca vad ca te preocupa subiectul, nu am nici cea mai mica urma de simpatie sau respect fata de Miskin. Oricum, nimeni nu poate ajunge mai rau decat tine si colegii tai lachei.Noroc că nu hotărăști tu... Sau, poți, respectând procedura standard, să-ți iei părerea să ți-o bagi adânc în cur. Salutări, știi tu... 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Cateaua numita Machucambo, o pizdalaura... Damn it...Nu sunt deloc inspirat astazi...Bă, nu mai zi de mă-ta, că mi se scoală! Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Bă, nu mai zi de mă-ta, că mi se scoală! Daca la asa remarci esuate si nereusite din partea mea, te oftici...Si te mai miri de ce te consider prost, pe langa lingau si turbat. Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 burenistus trebuie sa-i faca o vizita lui machubambi asta sa-i labarteze matul gros. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 burenistus trebuie sa-i faca o vizita lui machubambi asta sa-i labarteze matul gros.Zi-i să treacă pe la mă-ta! Îmi povestești tu cum o fost. Io nu-s disponibil. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Daca la asa remarci esuate si nereusite din partea mea, te oftici...Si te mai miri de ce te consider prost, pe langa lingau si turbat.1. Întotdeauna când arunci tu cu căcat în ventilator, e îndreptat spre tine. Probabil ți se-ntâmplă chestia asta de prea multă vreme ca să mai realizezi. 2. Cum ai ajuns la concluzia că mă enervez? Nici nu cred că mă pasionează răspunsul de la o pizdă care-și postează poze cu crăpelnița și reflecții "climă bizonică" gen. 3. Pentru o simplă răfuială, pierzi cam mult timp pe forum. Io cred că ești doar tâmpit... 1 2 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Zi-i să treacă pe la mă-ta! Îmi povestești tu cum o fost. Io nu-s disponibil.si laurica iar se leaga de mame si matale ai invatat ce-i mai rau de la senseiul tau, fasolarul. sanatate sa fie, caci de futaciosi de mame nu vom duce lipsa Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 si laurica iar se leaga de mame si matale ai invatat ce-i mai rau de la senseiul tau, fasolarul. sanatate sa fie, caci de futaciosi de mame nu vom duce lipsa Am fost cumva insuficient de respectuos...? Nu cred. Poate prea puțin so fisti cat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Bati campii ca de obicei, Laura. Si fiindca vad ca te preocupa subiectul, nu am nici cea mai mica urma de simpatie sau respect fata de Miskin. Oricum, nimeni nu poate ajunge mai rau decat tine si colegii tai lachei. Ba da! Ca tine. 8 3 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Cânele de paza, Cerberu' chihuahua, a turbat si ataca mamele. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Cânele de paza, Cerberu' chihuahua, a turbat si ataca mamele.Bă, tălâmbule, mamelele cui? Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Bă, tălâmbule, mamelele cui?Esti senil Laura draga.Pardon:machucambo te numesti aici pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum