being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 Bă, tălâmbule, mamelele cui?Smeagol e un nume cam masculin pentru o chihuahua ca tine. Laura nu prea se potriveste. Ma mai gândesc...
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Postat Septembrie 12, 2016 Esti senil Laura draga.Pardon:machucambo te numesti aici pe forum. Mă-ta-i senil...? Câtă opulență-n exprimare...
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 Ia uite, maestre Picoaie, ce face sluga ta!Ataca o mama!Câta nesimțire crasa.Porcule!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2016 Mă-ta-i senil...? Câtă opulență-n exprimare...O pulă-n exprimare ...
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:EU Oras:EU Postat Septembrie 12, 2016 Mă-ta-i senil...? Câtă opulență-n exprimare... Ce ai, ba, cu mamele oamenilor?Ai fost abuzat cand erai mic?Sau poate ai fost abandonat de mama si ai crescut la casa de copii.Cata mizerie umana si ce caracter trebuie sa ai ca sa te pretezi la astfel de josnicii? 1 5
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 Mă-ta-i senil...? Câtă opulență-n exprimare...Nu cretinule.Tu m-ai injurat ieri de mama.Machucambo=Laura in caz ca nu te-ai prins
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:EU Oras:EU Postat Septembrie 12, 2016 O pulă-n exprimare ... Dumneata, coane fasolarule, ne dovedesti postare dupa postare ca esti intr-adevar poponar si ca ti-ai creat contul asta aici doar ca acoperire.Picon, zis si Kim Kardasian de nimfomane ... 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Postat Septembrie 12, 2016 Ce ai, ba, cu mamele oamenilor?Ai fost abuzat cand erai mic?Sau poate ai fost abandonat de mama si ai crescut la casa de copii.Cata mizerie umana si ce caracter trebuie sa ai ca sa te pretezi la astfel de josnicii?Ești cam confuză. Poți specifica ce pula mea vrei? 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Postat Septembrie 12, 2016 Nu cretinule.Tu m-ai injurat ieri de mama.Machucambo=Laura in caz ca nu te-ai prins Emoticons de ce ai pus? Știi despre ce e vorba sau vrei doar să comunici "comunitații forumistice" că poți chiar să râzi ca muta la pulă?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2016 Dumneata, coane fasolarule, ne dovedesti postare dupa postare ca esti intr-adevar poponar si ca ti-ai creat contul asta aici doar ca acoperire.Picon, zis si Kim Kardasian de nimfomane ...
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:EU Oras:EU Postat Septembrie 12, 2016 Ești cam confuză. Poți specifica ce pula mea vrei? Te-a futut in cur bunicul cand mergeai in vizita si ramaneai peste noapte la el?Comportamentul tau si referirea continua la mame sugereaza traume psihologice profunde.Si totusi te-a facut motanul moderator ... ce ti-e si cu manelistii astia ... 4
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 In sfarsit.Momentul de glorie al panaramei.Mult a trecut, de la fraierul impresionat si pisat in anus de o moșcoșa.Bravo, bre.Esti Regina pentru 15 minute.
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:EU Oras:EU Postat Septembrie 12, 2016 Nevastata'. Pardon, fosta. Care te-a parasit. 1 4
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 Emoticons de ce ai pus? Știi despre ce e vorba sau vrei doar să comunici "comunitații forumistice" că poți chiar să râzi ca muta la pulă?De ce te deranjeaza asa mult ca esti prost?Daca invatai nu ajungeai asa
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 Va rog eu frumos.Nu mai pomeniti de esecurile lui picon.Mi se face rau.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2016 Nevastata'. Pardon, fosta. Care te-a parasit.Poate că da, poate că nu! Probleme? Care e problema ta? Va rog eu frumos.Nu mai pomeniti de esecurile lui picon.Mi se face rau.Bea niște apă! Ar fi păcat să se piardă o asemenea valuare!
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:EU Oras:EU Postat Septembrie 12, 2016 Poate că da, poate că nu! Probleme? Care e problema ta? Problema mea e ca iti refulezi aici pe forum esecurile majore si neimplinirile din viata.Nu suntem noi cei responsabili pentru rateurile tale din viata personala. 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Postat Septembrie 12, 2016 Te-a futut in cur bunicul cand mergeai in vizita si ramaneai peste noapte la el?Comportamentul tau si referirea continua la mame sugereaza traume psihologice profunde.Si totusi te-a facut motanul moderator ... ce ti-e si cu manelistii astia ...Oh, da! Referirea la un act sexual contra naturii, cu o rudă mai îndepărtată decât "O MAMĂ", ca să-l citez pe mișkin, e muuult mai acceptabilă decât aducerea în discuție a unei "MAME" (iar l-am citat pe mișkin). Că doar n-ai ieșit din pizda bunicului, așa-i? Continuă să dai lecții! Faci o treabă excelentă. 1 2
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 Nu stiu cum e cu divortul, dar, mie personal, mi se pare trist sa divortezi si sa ajungi consumator de centuriste.Sincer.Nu glumesc.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2016 Problema mea e ca iti refulezi aici pe forum esecurile majore si neimplinirile din viata.Nu suntem noi cei responsabili pentru rateurile tale din viata personala.De așa eșecuri, îți doresc să ai și tu parte! Din păcate ești prea ... nepregătit. În altă ordine de idei, nu-ți convine, ignoră-mă, sau pleacă spre alte zări mai însorite. Baftă! P.S. Tu clona cui, mai ești?
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 Te-a futut in cur bunicul cand mergeai in vizita si ramaneai peste noapte la el?Comportamentul tau si referirea continua la mame sugereaza traume psihologice profunde.Si totusi te-a facut motanul moderator ... ce ti-e si cu manelistii astia ...El e un om sarman.Ca e si prost asta e o alta poveste.Dar e un om sarman.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 Oh, da! Referirea la un act sexual contra naturii, cu o rudă mai îndepărtată decât "O MAMĂ"Intre tine si picon e perfect normal.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2016 Nu stiu cum e cu divortul, dar, mie personal, mi se pare trist sa divortezi si sa ajungi consumator de centuriste.Sincer.Nu glumesc.Ia o batistă. Nu glumesc.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 12, 2016 Ia o batistă. Nu glumesc.....
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Postat Septembrie 12, 2016 De ce te deranjeaza asa mult ca esti prost?Daca invatai nu ajungeai asa Ai "uitat" să răspunzi. Dulcele gust al duplicitații... Deși n-ai pus emoticons, știu că râzi tot ca muta la pulă (atenție, am scris "muta", nu "mă-ta"). 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum