being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Tot 300 € dai pe un "palet"?Gandeste-te ce cadou i-ai fi cumparat ma-tracucii de banii astia.Zi, Regina, e adevarat ce zic astia?Vrei sa fii moderator? Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Septembrie 12, 2016 A revenit abuzatul sexual?S-a retras cateva minute intr-un colt al nimfomanelor, si-a plans amar soarta, dar s-a reintors la datorie.Asta da javra loiala!Pe cand urmatoarele injuraturi de mame? 1 4 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Mama...Deja 2 kile de carne tocata pentru sarmale s-au produs. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Vad. Mai dovedit...! Deja îmi plâng dă milă. Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 A revenit abuzatul sexual?S-a retras cateva minute intr-un colt al nimfomanelor, si-a plans amar soarta, dar s-a reintors la datorie.Asta da javra loiala! Pe cand urmatoarele injuraturi de mame?Lasa-l sa respire.E suparat ca-si numara degetele si de fiecare data ii iese alt numar. Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Vreau sa divortez.Stie cineva pe altcineva cu experienta? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Vreau sa divortez.Stie cineva pe altcineva cu experienta?De cine? De batman s-au de numaispune? Că văd că ai mai multe. 2 2 Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Mai dovedit...! Deja îmi plâng dă milă.Stiu.Fii barbat si tu!Suntem aici sa te ajutam sa devii Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 De cine? De batman s-au de numaispune? Că văd că ai mai multe.Tu nu vrei sa divortezi de picon?Sa patinezi liber..sa lingi pe cine vrei...Iti dau 300 de euro daca zici ceva de mama lui picon. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Tu nu vrei sa divortezi de picon?Sa patinezi liber..sa lingi pe cine vrei...Iti dau 300 de euro daca zici ceva de mama lui picon.Ai scris tu destule. Se numește "În atenția Domnului Picon", sau ceva. Mai mult e aproape imposibil. 1 2 Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 De cine? De batman s-au de numaispune? Că văd că ai mai multe.Da haita unde e?Te-au lasat aici sa duci greul.AU zis:lasati-l pe machucambo ca noi am supt-o destul azi e randul lui.Ce trist .Azi la cat greu ai dus mi se rupe sufletul de tine Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Ai scris tu destule. Se numește "În atenția Domnului Picon", sau ceva. Mai mult e aproape imposibil.Hai, ba catea, nu te catrani.Iti strica 300 de euro? Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Da haita unde e?Te-au lasat aici sa duci greul.AU zis:lasati-l pe machucambo ca noi am supt-o destul azi e randul lui.Ce trist .Azi la cat greu ai dus mi se rupe sufletul de tine El este Regina.Fostul câne, actual cațea, de paza al democratiei. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Da haita unde e?Te-au lasat aici sa duci greul.AU zis:lasati-l pe machucambo ca noi am supt-o destul azi e randul lui.Ce trist .Azi la cat greu ai dus mi se rupe sufletul de tine M-au lăsat "aici"... Bă, da' dobitoc ești! Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 El este Regina.Fostul câne, actual cațea, de paza al democratiei.E vaccinata? Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Bietul transexual virtual LauraMachucamba.Imi poarta pica pentru ca i-am jignit inspiratia, apoi aproape ca a plans pentru ca am zis si de Lana, suspina de fiecare data cand picon o incaseaza.Doamne...Cu siguranta are la favorites o gramada de postari ale mele.Fa, nu mai gasesc postarea aceea cu necrologul lui picon. Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 M-au lăsat "aici"... Bă, da' dobitoc ești!Adica singurica Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 12, 2016 E vaccinata? In limba. Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 In limba.Vai si zici ca nu simte cand se ling intre ei ? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Modificati titlul din topic.Cânele Regina si Picoaia, love.P-asta am ratat-o.... Aproape că-mi vine să-ți comunic că aproape m-am căcat pe tine de râs... Adenauer de Ferentari... 2 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Și vă rog să vă măsurați cuvintele! Nimeni, în viața asta, nu m-a numit moderator! Am și eu niște limite, așa ceva nu suport...! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Nici pe mine nu ma cunosti.Esti duplicitar. Duplicitatea e o componenta a moralitatii abjecte de care vorbeam mai devreme.Ies la iveala tot mai multe motive posibile pentru care sa te fi parasit. Nevastata'. Fosta.Ești același necioplit. Nu înțeleg ce te fute pe tine grija cum sunt eu și ce a fost, ce este și ce va fi viața mea. Remarcă te rog, stimate necioplit, că deși m-ai tot jignit, până acum, eu nu am făcut-o! Și nici nu am adus în discuție persoane care nu au legătură cu forumul. Ce ziceai de caracter? Mai bine ți-ai vedea de sănătatea ta! Știi ce zic ... E analfabet.Daca stia sa citeasca, imi asculta sfaturile si se ridica din câcatu' in care se afla.Dar cine sunt eu sa salvez un ratat? Chiar așa! Nimeni nu te mai poate salva. 9 3 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 13, 2016 E amuzant, asa, vreo 34%, cum astia care te-au pus la ignore, cica , stau de sase si aplauda."Ce i-a zis-o, daaaaa!" Doamne.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 13, 2016 E amuzant, asa, vreo 34%, cum astia care te-au pus la ignore, cica , stau de sase si aplauda."Ce i-a zis-o, daaaaa!"Doamne....Vino Doamne... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Vino Doamne...A avut vreun rost ? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum