raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2016 Nu, nu erai. Ți-a și comunicat da', la cât de cretin ești, ai uitat până ai terminat de citit. Procedura standard Mișkin-Zatathustra dân Ghimpați.E cretin. N-ai ce sa-i ceri. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 E cretin. N-ai ce sa-i ceri.De cerut nu, dar de dat, da! Muie... Foarte Multă Muie, Mîjkine! 3 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2016 De cerut nu, dar de dat, da! Muie... Foarte Multă Muie, Mîjkine! Azi mi-a fost mila de el si l-am servit. Cu muie. Dar el ..nesatul nene, hapsan! Vrea s-o suga tot timpul! 1 1
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Familia Bundy....Picon&[email protected] nu m-am hotărât cine e Kelly..... Ce disperati...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Familia Bundy....Picon&[email protected] nu m-am hotărât cine e Kelly..... Ce disperati... Cum cine? Nu știi? 2 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 A plans mult Raffaello astazi...A injurat...A strans din dinti..I-a revenit curajul...A blestemat. Asta cu "muia", pardon my french, e amuzanta, mai ales venind din partea astora, stiind foarte bine ca, dupa ce da log out, adevarata "muie" e tot acolo. O zi normala pentru ei.
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Cum cine? Nu știi?Tu.Doar nu doreai sa fii ma-sa lu' Kelly! Alta umilinta.
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Sa vina si Bud.Nu aveau si câne? Oleeeeeeeheeehehe...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Tu.Doar nu doreai sa fii ma-sa lu' Kelly! Alta umilinta.Greșit! Aceeași paletistă... știi tu! Altă mare umilință! 2 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Greșit! Aceeași paletistă... știi tu! Altă mare umilință!Cine, bre, mata? Postezi ca un nebun sa compensezi minusurile, mos caisa. Oleeeeee....
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2016 Sa vina si Bud.Nu aveau si câne?Oleeeeeeeheeehehe...Uiti cui ii sugi pula? ( cainelui, iti spun eu, pt ca la cat de cretin esti nu-ti dai seama)Cocosel, azi n-am avut timp de tine, dar iti promit ca te muiesc mai pe-ndelete.Mandrule! Ptiu, sa nu te deochi! 1 1
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Uiti cui ii sugi pula? ( cainelui, iti spun eu, pt ca la cat de cretin esti nu-ti dai seama)Cocosel, azi n-am avut timp de tine, dar iti promit ca te muiesc mai pe-ndelete.Mandrule! Ptiu, sa nu te deochi!Mai ai putin si ma ameninti cu sabia si girofaru', precum var-to de la oras... Generatia 45 +....N-ai ce sa le ceri.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Cine, bre, mata? Postezi ca un nebun sa compensezi minusurile, mos caisa. Oleeeeee.... Ba mata'! Îmi lingi caisele, nebunule. 2 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Ba mata'! Îmi lingi caisele, nebunule.Ti le-ai lins tu singur dupa divort. Bâzdâcule.
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2016 Mai ai putin si ma ameninti cu sabia si girofaru', precum var-to de la oras...Generatia 45 +....N-ai ce sa le ceri.Gaozare, sezi bland ca esti prea handicapat. Pentru cei cu deficiente mentale n-am decat mila. Tu esti un caz aparte, provoci si scarba. 1 1
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Sa nu uitati sa va punctati, ba trepanatilor dezradacinati si asexuati, ca vine @the boy named crow si vi le ia pe toate.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Ti le-ai lins tu singur dupa divort. Bâzdâcule. Nu sunt suficient de mobil, așa că am apelat la bunăvoința ta. Numai nu da cu dinții, că nu mai vezi bani! 2 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Nu sunt suficient de mobil, așa că am apelat la bunăvoința ta. Numai nu da cu dinții, că nu mai vezi bani!*Nu mai Putin tembel decât Raffaello...
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2016 Cine, bre, mata?Postezi ca un nebun sa compensezi minusurile, mos caisa.Oleeeeee....Bă, și când mă gândesc că îmi pierdusem interesul pentru forum... Și după, apăruși tu. Sugi pula cu o candoare atât de dezarmantă, încât mi-e greu să te refuz. Atât dă prost ești, încât nu realizezi că io cu tine am treabă, nu cu ceilalți useri. Adresez aceeași rugăminte Motanului, să nu te mai baneze. Ești cel mai eficient paratrăznet de puli în gât pe care îl cunosc. 2 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Bă, și când mă gândesc că îmi pierdusem interesul pentru forum... Și după, apăruși tu. Sugi pula cu o candoare atât de dezarmantă, încât mi-e greu să te refuz. Atât dă prost ești, încât nu realizezi că io cu tine am treabă, nu cu ceilalți useri. Adresez aceeași rugăminte Motanului, să nu te mai baneze. Ești cel mai eficient paratrăznet de puli în gât pe care îl cunosc.Cam tarziu aparusi, flegmo. Pe cine ai mai lins intre fudulii?
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Machucambo, bucuria piconului. Hahahahahaha.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Nu sunt suficient de mobil, așa că am apelat la bunăvoința ta. Numai nu da cu dinții, că nu mai vezi bani!*Nu mai Putin tembel decât Raffaello... E corect, recitește! Boule! Numai, să fii atent! 0QuoteMultiQuote 2 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2016 Miskine, acum ca tot am devenit asa apropiati ( fara noi ai fi singur pe lume) ia spune, fara sa suda altii, care e drama vietii tale? Ce te-a socat atat de mult de esti atat de frustrat? Initial am crezut ca ai fost scapat in cap cand erai mic, insa asta nu e decat o completare a traumelor ( inclusiv psihice) la care ai fost supus. 1 1
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 <p><p>*Nu maiPutin tembel decât Raffaello... E corect, recitește! Boule! Numai, să fii atent! 0QuoteMultiQuote...
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 4, 2016 Miskine, acum ca tot am devenit asa apropiati ( fara noi ai fi singur pe lume) ia spune, fara sa suda altii, care e drama vietii tale? Ce te-a socat atat de mult de esti atat de frustrat? Initial am crezut ca ai fost scapat in cap cand erai mic, insa asta nu e decat o completare a traumelor ( inclusiv psihice) la care ai fost supus.Pfoai...Ai incercat sa ma jignesti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum