raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Pfoai...Ai incercat sa ma jignesti? 1 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Gata, ba picon si Laura, mama voastra de rebuturi institutionalizate. Sa-l lasam pe Raffaello sa fie ironic. Ar trebui sa fie amuzant. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Machucambo, bucuria piconului.Hahahahahaha.Aicea ai vrut să mă insulți? Mă simt de-a dreptul jicnit... Mai rămâi pacilea, săț mai baț jok...! 2 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Pfoai...Ai incercat sa ma jignesti?Absolut deloc. Crezi ca toti sunt ca tine sa faca din insulte un tel in viata? Nu cocosel, chiar ma preocupa care e cauza angoaselor tale. Pentru injuraturi ai portia pusa deoparte, nu fi calic s-o termini imediat. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Cam tarziu aparusi, flegmo.Pe cine ai mai lins intre fudulii?Ai uitat să zici de acid sulfuric... 1 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Aicea ai vrut să mă insulți? Mă simt de-a dreptul jicnit... Mai rămâi pacilea, săț mai baț jok...!Nu te recunosc, bai basina piconiana.Baga ceva de mama. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 4, 2016 ... 2 1 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Absolut deloc. Crezi ca toti sunt ca tine sa faca din insulte un tel in viata? Nu cocosel, chiar ma preocupa care e cauza angoaselor tale. Pentru injuraturi ai portia pusa deoparte, nu fi calic s-o termini imediat.Ai dat quote de 2 ori si nu ti-a iesit. Si te mai miri de ce ai fost refuzat? Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Picon deja nu mai are replica.Machucambo, o verbigeratie.Raffaello, un cuvânt, Vanessa. Familia Bundy. Oleeeeee.... Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Ai dat quote de 2 ori si nu ti-a iesit.Si te mai miri de ce ai fost refuzat?Retardel, sa-ti fac o schema sa pricepi? Dar mai bine nu, oricum nu te duce capul nici daca-ti desenez in culori. Acum, te rog sa ma scuzi, dar nu mai am timp sa stau cu tine. Sa nu plangi, da?Hai, sezi frumos si maine poate te omenesc cu niste injuraturi neaose! Bye! 1 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Nu te recunosc, bai basina piconiana.Baga ceva de mama.Mai întâi o bagi tu paia, cu "vreau să mă cac pe măta și pe tactu", așa cum ți-i obiceiul și îți promit că mă voi gândi la ceva drăguțz, special pentru tine. 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Mon cher, eu credeam că faci distincția între înjurătură și jignire!Bine domnule, ce sa zici si tu acum . Ca ,da , ai dretate. Dupa cate vezi in acel toping nu stiu daca regasesti replici de genul acesta , injuratura cuiva in nici un caz , ca sa mi se adreseze astfel o gaita care nu stie pe ce lume traiesteIn rest raspunsuri evazive ca de obicei , chiar m-am obisnuit cu stilul tau si probabil injuratura la tine se numeste cand te "pulesc" astia toata ziua pe ici pe colo, dar si aici constat ca este o obisnuinta pentru tine , in schimb eu am trait si traiesc intr-un alt mediu ,iar daca te uiti prin replicile mele de pana acum nu stiu daca regasesti 3 injuraturi crase,deci se observa ,,,,dar in fine ,,,,,degeaba iti desenez. 8 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Picon deja nu mai are replica.Machucambo, o verbigeratie.Raffaello, un cuvânt, Vanessa. Familia Bundy. Oleeeeee.... Băi trepanatule, mai avem și alte treburi, nu doar să-ți dăm ție muie. Ai și tu răbdare până mâine și promitem să-ți umplem gura. 2 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Mai întâi o bagi tu paia, cu "vreau să mă cac pe măta și pe tactu", așa cum ți-i obiceiul și îți promit că mă voi gândi la ceva drăguțz, special pentru tine.Bre, flegma Judecatii de Apoi, pentru ce postare a vreunei clone suferi atât?De atât de mult timp?Eu credeam ca e pentru remarca aceea, care ti-a pecetluit soarta de bichon al unei jagardele. Dar, pentru ca mi-e mila de tine si nu doresc sa-ti zdruncin fundamentul existentei, le asum pe toate. Pentru ca, da, ai ghicit, i'm soaring above the mundane. Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Băi trepanatule, mai avem și alte treburi, nu doar să-ți dăm ție muie. Ai și tu răbdare până mâine și promitem să-ți umplem gura..... Alte treburi...Hahahahahaha 800 de postari in 3 saptamani. Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Topic:https://www.kunena.org/docs/user/pages/08.manual/frontend/crypsis/new-topic/new_topic.pngToping:http://profexd.com/en/images/karamela218x218.jpghttp://www.bundegatit.ro/common/photos/005001-006000/5208-3-clatite-cu-gem-si-toping-de-ciocolata-707f.jpg 6 1 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Va rog, nu intrati in regimul asta de jigniri. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Bre, flegma Judecatii de Apoi, pentru ce postare a vreunei clone suferi atât?De atât de mult timp?Eu credeam ca e pentru remarca aceea, care ti-a pecetluit soarta de bichon al unei jagardele.Dar, pentru ca mi-e mila de tine si nu doresc sa-ti zdruncin fundamentul existentei, le asum pe toate.Pentru ca, da, ai ghicit, i'm soaring above the mundane.La care remarcă te referi? Nu știu despre ce vorbești... 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Bine domnule, ce sa zici si tu acum . Ca ,da , ai dretate. Dupa cate vezi in acel toping nu stiu daca regasesti replici de genul acesta , injuratura cuiva in nici un caz , ca sa mi se adreseze astfel o gaita care nu stie pe ce lume traiesteIn rest raspunsuri evazive ca de obicei , chiar m-am obisnuit cu stilul tau si probabil injuratura la tine se numeste cand te "pulesc" astia toata ziua pe ici pe colo, dar si aici constat ca este o obisnuinta pentru tine , in schimb eu am trait si traiesc intr-un alt mediu ,iar daca te uiti prin replicile mele de pana acum nu stiu daca regasesti 3 injuraturi crase,deci se observa ,,,,dar in fine ,,,,,degeaba iti desenez. Mon cher, trebuie să ne coborâm câteodată le nivelul celor cu care interferăm, altfel, nu înțeleg. Referitor la cestiunea în cauză,... ai căutat-o! Ai tot sâcâit-o cu clona aia ( nu știu ce ți-a cășunat pe ea, când sunt atâtea pe aici, agresive, mitocînești ... aaa... scuze, tu nu citești tot și nu știi) , încât ai enevat-o. Tactica e veche și mulți o practică pe aici: sâcâi pe cineva decent, în mod calculat și la limită de decent, până se enervează și ți-o trântește. Apoi, te ofuschezi și strigi: m-a înjurat! Coane, las-o bre, nu avem toți ciungă-n păr! Tehnici poate eficiente, nu zic nu, dar aplicate de persoane abile, care au în față novici. Ceea-ce nu prea e cazul! 3 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Mon cher, trebuie să ne coborâm câteodată le nivelul celor cu care interferăm, altfel, nu înțeleg. Si altadata te luai de mine , ca si de altii ca exageram privindu-te pe tine ca un ex. numai bun de urmat.Eu zic sa ne privim mai intai propria ograda si sa ne mai uitam si din cand in cand in oglinda Referitor la cestiunea în cauză,... ai căutat-o! Ai tot sâcâit-o cu clona aia ( nu știu ce ți-a cășunat pe ea, când sunt atâtea pe aici, agresive, mitocînești ... aaa... scuze, tu nu citești tot și nu știi) , încât ai enevat-o. Tactica e veche și mulți o practică pe aici: sâcâi pe cineva decent, în mod calculat și la limită de decent, până se enervează și ți-o trântește. Apoi, te ofuschezi și strigi: m-a înjurat! Coane, las-o bre, nu avem toți ciungă-n păr! Tehnici poate eficiente, nu zic nu, dar aplicate de persoane abile, care au în față novici. Ceea-ce nu prea e cazul!Iar referitor la chestiunea de chestiune si in cauza , daca nu ai habar si nu pricepi nimic mai bine taci si iti vezi de ale tale . Eu asa fac de fel . Unde nu stiu nu ma bag , nu ma pronunt ,nu comentez aiurea ,fara a avea un minim habar de ce s-a petrecut in fapt.De ce spun asta ?ptr. ca iar ma acuzi de ceva fara a cunoaste macar ordinea evenimentelor. Am sa-ti explic din nou pe scurt si poate pricepi intr-un final ceva .Data viitoare nu am sa ma mai obosesc s-o fac. pocnitoarea (Vanesa)m-a injurat fara un motiv plauzibil in luna august (dupa cum arata si data din topic) iar de clona m-am luat la o luna diferenta cand intamplator am observat-o delirand pe aici . deci in luna septembrie , dar nici atunci nu s-a pus problema s-o fi injurat eu pe ea.Deci asta e ordinea cronologica a faptelor , restul sunt numai bazaconii pe care le-ai debitat.Deci care are ciunga si care nu ? Eu zic sa te reantorci la vechile obiceiuri si injuraturi cu aia , ca acolo nu-ti trebuiesc tehnici , artificii , abilitati si nici prea multa judecata realista a faptelor , doar dai drumul la banda si injuri grosier cat te tin rarunchi , fara nici cel mai mic menajament. Am observat ca e domeniul tau forte , nu si al meu in schimb . Restul ce ai scris sunt doar SF-uri ieftine cu care te-ai obisnuit deja si pe care incerci sa mi le basculezi mie ca pe banda rulanda , dar culmea ca ti-au mai si votat 2 insi postul ...or fi novici si acestia , din ce bag de seama , probabil ca sunt tot din categoria : "eu sunt mic nu stiu nimic , tata in pod beleste mielul" Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Mos picoaie, daca nu-si va da obstescul sfarsit pe nimfomane.com, atunci se va retrage chiar el, in semn de protest, dar mai ales ca nu va mai rezista psihic, din cauza umilintelor la care este supus zilnic.Nu mor caii, cand vor câinii, zice un proverb thailandez, dar aici este vorba despre un telegar sentimental napastuit de tigania soartei. Ori crapa-n fata monitorului, cu budigaii in vine ori pleaca pe pustii. Prevad asta la postarea 243534674 a lui, adica saptamana viitoare. 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Si altadata te luai de mine , ca si de altii ca exageram privindu-te pe tine ca un ex. numai bun de urmat.Eu zic sa ne privim mai intai propria ograda si sa ne mai uitam si din cand in cand in oglindaIar referitor la chestiunea de chestiune si in cauza , daca nu ai habar si nu pricepi nimic mai bine taci si iti vezi de ale tale . Eu asa fac de fel . Unde nu stiu nu ma bag , nu ma pronunt ,nu comentez aiurea ,fara a avea un minim habar de ce s-a petrecut in fapt.De ce spun asta ?ptr. ca iar ma acuzi de ceva fara a cunoaste macar ordinea evenimentelor. Am sa-ti explic din nou pe scurt si poate pricepi intr-un final ceva .Data viitoare nu am sa ma mai obosesc s-o fac. pocnitoarea (Vanesa)m-a injurat fara un motiv plauzibil in luna august (dupa cum arata si data din topic) iar de clona m-am luat la o luna diferenta cand intamplator am observat-o delirand pe aici . deci in luna septembrie , dar nici atunci nu s-a pus problema s-o fi injurat eu pe ea.Deci asta e ordinea cronologica a faptelor , restul sunt numai bazaconii pe care le-ai debitat.Deci care are ciunga si care nu ? Eu zic sa te reantorci la vechile obiceiuri si injuraturi cu aia , ca acolo nu-ti trebuiesc tehnici , artificii , abilitati si nici prea multa judecata realista a faptelor , doar dai drumul la banda si injuri grosier cat te tin rarunchi , fara nici cel mai mic menajament. Am observat ca e domeniul tau forte , nu si al meu in schimb . Restul ce ai scris sunt doar SF-uri ieftine cu care te-ai obisnuit deja si pe care incerci sa mi le basculezi mie ca pe banda rulanda , dar culmea ca ti-au mai si votat 2 insi postul ...or fi novici si acestia , din ce bag de seama , probabil ca sunt tot din categoria : "eu sunt mic nu stiu nimic , tata in pod beleste mielul" Omule, nu îmi amintesc să-ți fi spus cum că aș fi un exemplu numai bun de urmat! Despre chestia cu faptul că nu te bagi unde nu știi despre ce este vorba, îți reamintesc cu toată deferența, că primele noastre schimburi de replici mai tari, au fost tocmai pentru că postai și făceai remarci aiurea, inclusiv judecăți la adresa unuia sau altuia, motivând apoi, că tu nu citești tot, doar câteva topicuri etc.Cât despre toată povestea cu Vanessa ... Păi dacă tu, ca un apaș aflat încă în epoca de piatră, urmărești pe cel ce te-a ofensat și îi dai cu tomahawkul în cap după nu știu cât timp ... asta spune multe despre tine.Ți-am mai spus și ție și și lui Pipilică: tehnicile voastre de manipulare sunt ieftine și fumate, nu aveți deloc abilitatea pe care tot încercați să o insinuați. Sunteți "subțiri".Referitor la cine mi-a punctat postarea, vezi cine mi-a dat minus. Nu fac judecăți de valoare, dar ... Mos picoaie, daca nu-si va da obstescul sfarsit pe nimfomane.com, atunci se va retrage chiar el, in semn de protest, dar mai ales ca nu va mai rezista psihic, din cauza umilintelor la care este supus zilnic.Nu mor caii, cand vor câinii, zice un proverb thailandez, dar aici este vorba despre un telegar sentimental napastuit de tigania soartei. Ori crapa-n fata monitorului, cu budigaii in vine ori pleaca pe pustii. Prevad asta la postarea 243534674 a lui, adica saptamana viitoare.Iar ai ieșit mă, din tomberon? 2 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Nimic nu este mai trist decât un batranel care a pierdut contactul cu realitatea. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Tot aceeasi troaca de porci pe aici, motanul n-a facut nimic 3 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Tot aceeasi troaca de porci pe aici, motanul n-a facut nimic Lasa-i am zis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum