Sari la conținut

Moni77 are cancer de col !!!

Postări Recomandate

• Oras:DM
  • Oras:DM
Postat

Vezi ca sunt deschise multe. Aici incercam sa salvam un birt suflet asa ca nu mai intoxicati cu alte probleme,vom relua caterinca de joi. Pana atunci din partea mea sa suspendat sedinta.

birt - asta e cuvantul

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Vezi ca sunt deschise multe. Aici incercam sa salvam un birt suflet asa ca nu mai intoxicati cu alte probleme,vom relua caterinca de joi. Pana atunci din partea mea sa suspendat sedinta.

Esti un optimist, atatea lucruri se pot intampla pana joi ...

Postat

Termin,Tu este deblocat. . :*

P.s- Putzache lista mea de serviciile urma sa se reînnoiască de când am făcut prima ecografie intravaginala voi posta imediat poza rezultatul unde se vede și data nume etc.

Sa Îți iasă din cap ca din cauza ta am adăugat la "meniu "anal ul și am scos normalul etc ce am măi schimbat eu.

Te simți bine degeaba , nu tu ai rezolvat cazul :)) Cum sar spune.

Tinand cont de meseria care o practici e destul de trist ca ti-i facut prima ecografie abia acuma,analizele aste pana si femeile normale si le fac mai des decat tine,asteptam cu nerabdare sa aflam ce stim deja " esti sanatoasa tun" dar asta e strategii sunt multe.nu te mai atac pentru ca o sa vin si eu sa-ti rup curu
Postat

1 Domnule putzache titlul topicului este prost "suspecta" nu "are" este o mare diferență, încă nu mi'a ieșit biopsia de la cei doi polipi. De aici tu ai făcut din țânțar armăsar eu pe topicul cu recenzi ma spus ca sunt suspecta.

Uite ce găsești pe Google : Poate un polip uterin sau polip de col uterin cauza cancer?

Polipii de uter şi de col uterin pot da naştere la cancer. Transformarea polipului în cancer are loc în aproximativ 6,5% dintre cazuri.

2 Focul tău mare a fost Cum de mai mă fut eu dacă sunt bolnava pt creierașul tău,sex nu mai am voie 3 săptămânii după operație cancer sau nu trebuie operați.

(

Principalul tratament al polipilor fără de semne de transformare în cancer este îndepărtarea acestora în timpul histeroscopiei. Această operaţie se efectuează rapid şi nu lasă cicatrici. Recuperarea după intervenţia chirurgicală, în urma căreia a avut loc îndepărtarea polipilor, este rapidă. În cazurile în care analiza ţesutului polipului arată prezenţa celulelor canceroase, medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament mai complex)

Mulțumit? Sau trebuie sa Îți și desenez

Nemulțumirea ta a fost nu din cauza bolii mele ci din cauza ca aveam preturi prea mari sau orice alta problema legata de serviciile oferite de mine.

post-189846-0-86509400-1471253986_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Am o varsta la care am acumulat ceva experienta de viata, insa pana acum nu mi-a fost dat sa întâlnesc ceva mai josnic! :(

Nefericitule, chiar daca Moni77 a apelat la astfel de truc murdar pentru a-si spori incasarile, nimeni nu are voie sa faca misto de o asemenea tragedie!!! Sa fim convinsi ca situatia reala urma sa fie stabilita ulterior, iar atunci Moni va avea parte de oprobriul binemeritat.din partea clientilor prin ignorare, nu printr-un asemenea comportament subuman!

P.S nici macar nu am vorbit vreodata la telefon cu Moni77.

Moni, daca problemele tale sunt reale, iti doresc din toata inima multa sanatate si putere sa treci peste necazuri!

• Like 3
Postat

Tinand cont de meseria care o practici e destul de trist ca ti-i facut prima ecografie abia acuma,analizele aste pana si femeile normale si le fac mai des decat tine,asteptam cu nerabdare sa aflam ce stim deja " esti sanatoasa tun" dar asta e strategii sunt multe.nu te mai atac pentru ca o sa vin si eu sa-ti rup curu

Sa mori tu ca e prima mea ecografie?!era vorba de prima ecografie legata de problema ăsta. Am un copil dobitocule și crede'mă ca dacă mă păstrez mă păstrez pt el trebuie sa te anunț pe tine când mi-am făcut analizele cand mi-am făcut vrun RMN sau orice alta analiza ? Hai sa postam am2 utimilor analize din ultimii doi ani sa vedem care are mai multe lăsând analizele la sânge etc și vorbim de analize complete de la RMN la dentist.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

1 Domnule putzache titlul topicului este prost "suspecta" nu "are" este o mare diferență, încă nu mi'a ieșit biopsia de la cei doi polipi. De aici tu ai făcut din țânțar armăsar eu pe topicul cu recenzi ma spus ca sunt suspecta.

Uite ce găsești pe Google : Poate un polip uterin sau polip de col uterin cauza cancer?

Polipii de uter şi de col uterin pot da naştere la cancer. Transformarea polipului în cancer are loc în aproximativ 6,5% dintre cazuri.

2 Focul tău mare a fost Cum de mai mă fut eu dacă sunt bolnava pt creierașul tău,sex nu mai am voie 3 săptămânii după operație cancer sau nu trebuie operați.

(

Principalul tratament al polipilor fără de semne de transformare în cancer este îndepărtarea acestora în timpul histeroscopiei. Această operaţie se efectuează rapid şi nu lasă cicatrici. Recuperarea după intervenţia chirurgicală, în urma căreia a avut loc îndepărtarea polipilor, este rapidă. În cazurile în care analiza ţesutului polipului arată prezenţa celulelor canceroase, medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament mai complex)

Mulțumit? Sau trebuie sa Îți și desenez

Nemulțumirea ta a fost nu din cauza bolii mele ci din cauza ca aveam preturi prea mari sau orice alta problema legata de serviciile oferite de mine.

Nici nu-ti imaginesi cate femei au chisturi(polipi) dar de aici pana a spune ca ai avut iesiri urate pentru ca esti suspecta de cancer de col e cale lunga. Asa ca daca ti-ai favu prima analiza acum inseamna ca tii foarte mult la sanatatea ta. Vezi ca sunt site-uri de specialitate unde femeile isi spun oful,nu asta e site-ul potrivit.
Postat

Sa mori tu ca e prima mea ecografie?!era vorba de prima ecografie legata de problema ăsta. Am un copil dobitocule și crede'mă ca dacă mă păstrez mă păstrez pt el trebuie sa te anunț pe tine când mi-am făcut analizele cand mi-am făcut vrun RMN sau orice alta analiza ? Hai sa postam am2 utimilor analize din ultimii doi ani sa vedem care are mai multe lăsând analizele la sânge etc și vorbim de analize complete de la RMN la dentist.

:) nu te agita draga, ca poate-ti sta ceasul,tu ai spus cu cuvintelele tale ca e prima analiza,daca te uiti in posturile tale anterioare.nu stau sa-ti dau replica,o sa te vizitez sa sustin si eu financiar bunul mers al sanatatii tale.

Postat

Eu încercăm să îi explic minți tale bolnave ce inseama . Hai ca deja mi-ai dat maxim

Nu cred ca e asa maxim pe cat poti duce, dupa cum am scris si ceva mai in urma eram hotarat sa termin cu circu pana o sa ne anunti tu ce si cum stai cu "pasa" dar daca tu vrei sa ne circarim,o facem ca nu ne costa nimic.e alegerea ta. Am inteles din spusele unora ca suferi si din cauza asta nu iei decat 2-3 clienti pe zi dar nu trebuie sa jignesti,pentru ca asta vei primii la schimb(dispret si jigniri)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

fara cearta, 1 warn putzache

@monica sanatate si din partea mea!

• Like 8

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frumos ar fi să inchizi topicul, trafic chiar avem unde face ;)

corect , il avem pe miskin , ciorex , lisandru si alti cativa valorosi

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

corect , il avem pe miskin , ciorex , lisandru si alti cativa valorosi

si pe Siana cu user_corect 1 , 2, 3......etc .....ca nu-i mai tace clanta aia odata :laugh2

• Like 25
  • Minus 17
Postat

Sa fie dragoste si smerenie.

Salut Parinte , inviasi din morti? :)

• Like 26
  • Minus 17
Postat

Frumos ar fi să inchizi topicul, trafic chiar avem unde face ;)

Imi dai voie sa fac trafic pe profilul lu Siana ca sa-i creasca valoarea la 101 Neuroni ? :laugh2

• Like 27
  • Minus 17

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Salut Parinte , inviasi din morti? :)

Salut Miky

Am înviat din morți cu moartea pe moarte calcând și celor de pe site viață vesnica daruindu-le   :pope 
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...