Sari la conținut

doamne masaj deosebit

Postări Recomandate

Postat

Buna seara fratilor. O mica intrebare/nelamurire , doamne Tunde activeaza sau nu pana la urma ? Daca da ..la ce salon ? In caz ca..nu se poate numar, numele salonului va rog ? Multumesc frumos. Seara faina

multi cautam informatii stric pazite de unii de pe aici...doamna Tundi cu siguranta exista si presteaza doar ca nimeni nu divulga!

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

multi cautam informatii stric pazite de unii de pe aici...doamna Tundi cu siguranta exista si presteaza doar ca nimeni nu divulga!

0758492192 - doar de luni(este plecata din oras)

Vizitator fullspeed
Reputație: 0
Postat

0758492192 - doar de luni(este plecata din oras)

Nu cred ca ii va conveni la doamna ca ai postat nr ei aici. Asa a fost si data trecuta si si-a schimbat locatia.

Postat

Am sunat-o azi.

A negat ca ea este Tundi si ca ar face masaj.

Ba mai mult, parea sa fie la strand sau la mare dupa sunetul de fundal.

Vizitator fullspeed
Postat

Normal, daca au sunat toti disperatii desi eldo a spus ca femeia e plecata pana luni.

• Like 1
Postat

Daca-mi amintesc bine, era vb de masaj, si cam atat. Daca vrei mai mult si respectiva accepta , se poate, daca nu, ramai cu masaju. Ceva de genu. N am fost inca, sper sa ajung si sa fie posibila intalnirea pe cand ajung acasa. Zi faina s-aveti !

• Like 1
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat

Bună! Rog un administrator sa șteargă numărul de telefon, persoana în cauza nu si-a dat acordul sa îi fie trecut aici numărul de telefon si nu doreste sa fie deranjata. Mulțumesc anticipat!

Vizitator fullspeed
Postat

Daca-mi amintesc bine, era vb de masaj, si cam atat. Daca vrei mai mult si respectiva accepta , se poate, daca nu, ramai cu masaju. Ceva de genu. N am fost inca, sper sa ajung si sa fie posibila intalnirea pe cand ajung acasa. Zi faina s-aveti !

Facea si o laba, te mai freca si cu tatele si te lasa sa o atingi.

Postat

Am incercat si ieri s-o abordez pe Tundi, fara succes, din pacate.

Continua sa nege ca ar face masaj.

Pacat, mare pacat!

Postat

Sunat la doamna Tundi, trimis pe ocupat de fiecare data. Ghinion pe mine, noroc pe altii:)

sigur face,dar nu vrea sa recunoasca,prea discreta.incercati poate aveti noroc asa imi zice presimtirea
Postat

interesat si eu de doamna tundi , ador masajul si am drumuri des pe la oradea...poate ne lamureste cineva care a fost curand cu o recenzie regulamentara!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...