Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Si cu bautura ..la fel??!Cu asta m-ai închis.... 1 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 As fi incantat sa te (re)cunosc. Sunt o persoana intelectuala, aspect fizic placut. Maine, in jurul orei 18 ai fi disponibila? Daca nu, in seara asta? M-ar interesa o intalnire soft, cu 2 finalizari... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 8, 2016 As fi incantat sa te (re)cunosc. Sunt o persoana intelectuala, aspect fizic placut. Maine, in jurul orei 18 ai fi disponibila? Daca nu, in seara asta? M-ar interesa o intalnire soft, cu 2 finalizari... Am fi încântați dacă în loc să o întrebi pe topic, ai folosi P.M.-ul sau telefonul. Iar despre cât de intelectuală este persoana ta și cât de plăcut este aspectul tău fizic, crede-mă că nu interesează.Baftă! 1 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 Am fi încântați dacă în loc să o întrebi pe topic, ai folosi P.M.-ul sau telefonul. Iar despre cât de intelectuală este persoana ta și cât de plăcut este aspectul tău fizic, crede-mă că nu interesează.Baftă!PM nu merge (nu permite) in cazul Alexandrei. La telefon nu raspunde (al doilea numar e inchis permanent). Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 8, 2016 Atunci insistă! Sunt multe fete care intră rar pe forum. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 8, 2016 Alexandra nu se căsătorise cu băiatul ãla... 2x2? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 8, 2016 Alexandra nu se căsătorise cu băiatul ãla... 2x2? Pai nu e insurat( mai demult ) ??!!Hodorogule, ia zi bre, matale stii? 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 8, 2016 Pai nu e insurat( mai demult ) ??!!Hodorogule, ia zi bre, matale stii?Păi el e, dar ea nu. Dar credeam că până la urmă dragostea a învins în pula mea. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 8, 2016 Păi el e, dar ea nu. Dar credeam că până la urmă dragostea a învins în pula mea.Pula ta e mai mare decat dragostea, asa ca ... 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 8, 2016 As fi incantat sa te (re)cunosc. Sunt o persoana intelectuala, aspect fizic placut. Maine, in jurul orei 18 ai fi disponibila? Daca nu, in seara asta? M-ar interesa o intalnire soft, cu 2 finalizari...Te dai intelectual, dar în loc s-o inviţi la Ateneu sau la o lansare de carte, tu vrei să-i dai o muie.Huoooo...Animalule! 4 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Alexandra nu se căsătorise cu băiatul ãla... 2x2? Nu.Stii ce zic! Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 Te dai intelectual, dar în loc s-o inviţi la Ateneu sau la o lansare de carte, tu vrei să-i dai o muie.Huoooo...Animalule! In octombrie 2012 am avut sansa sa ma intalnesc cu ea (presta atunci pe 100 lei/ora, zona caminelor Vitan daca nu gresesc, apoi marise pretul la 200 lei/ora). Corp superb (picioarele sunt punctul forte), ochi frumosi (un cenusiu cu nuante albastre). As invita-o la teatru sau lansare de carte, e tipul de femeie cu care sa iesi la brat, seara... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Xoxo nu e intelectual?Io așa îl văd.... Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 8, 2016 Xoxo nu e intelectual?Io așa îl văd....Mie mai intelectOal mi să pare Sangre... nu ştiu dă ce, are un aer uşor arogant aşa. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Mie mai intelectOal mi să pare Sangre... nu ştiu dă ce, are un aer uşor arogant aşa.Are creștere aleasă, d'aia Link spre comentariu
johnconstantine Reputație: 183 Postat Iunie 11, 2016 Oras:In alta parte Oras:In alta parte Partajează Postat Iunie 11, 2016 Are creștere aleasă, d'aia Pedigree se zice. Nu stiu daca e hranit si cu... Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2016 Mai activează ca nu răspunde la telefon Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 16, 2016 Ba vorbești serios?? Inchideti fratiilor topicul asta. Btw Alexandra oriunde oi fi daca citesti asta: iti multumesc mult de tot pentru Erika! 1 1 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Iunie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2016 pana la urma ce s a intamplat cu Alexandra iar s a retras??? Link spre comentariu
afriq reloaded Reputație: 59 Postat Iunie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 22, 2016 nu. am fost eu saptamana trecuta. 2 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2016 nu. am fost eu saptamana trecuta.Care sunt tarifele? Mi-a raspuns la SMS cand am intrebat-o si m-a trimis pe Forum. Dar tarifele nu mai sunt actualizate din 2012. Sunt aceleasi? 200 ora? S-a mai ingrasat sau tot slim este? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 22, 2016 nu. am fost eu saptamana trecuta.E clar, înseamnă că ai avariat-o şi a intrat în concediu medical vreo 2 săptămâni. 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 22, 2016 S-a mai ingrasat sau tot slim este?E uMpic mai largã, în pula lu' Afriq. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 22, 2016 E clar, înseamnă că ai avariat-o şi a intrat în concediu medical vreo 2 săptămâni.Păi de-aia nu răspunde! E la recuperare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum