Sari la conținut

In timp ce noi ...

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

TheCațule, ce ai facut tu, cetatean din Rumanistan, pentru amaratii aia?

Ai tresarit când au fost numiti ciuhapi?

Ai iesit in fata Prefecturii si sa spui, in doua randuri, ca nu esti de acord cu nebunia din Siria?

Sau iti inchipui ca, fiind parinte si tresarind la "mistoul" unuia care poate nu e parinte, ti-ai facut datoria si poti sa stai linistit?

Tu nici macar pentru ciuhapii si puradeii etniei lui Trollescoviciulos nu cred ca ai ridicat un deget.

Apoi sa vii la mine si sa faci pe TheCatuFaraFrontiere si am sa-ti explic eu ce si cum.

La o adica, acasa este acolo unde iti este inima, iar cloaca de Romania, cu ciuhapii aferenti, niciodata nu va (mai) fi casa mea.

Stai bland pe curu' tau de mama a refugiatilor de pe nimfomane.com

De fapt, ai dreptate, unei țări căruia i s-a dus "buhu'" de prostituție infantilă și travestiți care arată mult mai bine decât pizdele locale, e mult mai mijto să-i spui "casă". Gusturi fine...

Pippi, dragule...

• Like 7
  • Minus 2
Postat

De fapt, ai dreptate, unei țări căruia i s-a dus "buhu'" de prostituție infantilă și travestiți care arată mult mai bine decât pizdele locale, e mult mai mijto să-i spui "casă". Gusturi fine...

Pippi, dragule...

Acum ti-ai amintit replica si tu...Era pacat sa nu o imparti cu noi.

• Minus 1
Postat

Inca un autogol, coane fasolarule? Acum 30 de secunde ma faceai cu ou si otet pentru ca am raspuns cu acelasi limbaju amicului tau, dar tu il injuri marlaneste pe un om care niciodata nu ti-a adresat o asemenea vulgaritate.

Senilitate sau ipocrizia-ti proverbiala?:)

La inteligența de limax (știi, că seamană cu o pizdă, dacă-l întorci cu roatele-n sus), tu mi-ai răspuns cu același limbaj...

Salutări, mai bine înghițea!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Acum ti-ai amintit replica si tu...Era pacat sa nu o imparti cu noi.

Păi, e replica ta... dragule...

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Picon nu a dat nimic pentru copiii ciuhapilor.

Esti cu obrazu', zau, nici copilul lui Picon nu stie cine e Picon, tu zici sa dea la straini?  :laugh2

Ai sesizat cu cine vorbesti, dar tot vorbesti prostii...

Cateva ore de somn fac bine tie, pe cuvantul meu, nu te mint. :)

Postat

Asta e un câne deontolog.

Bine am zis io.Dragostea neimpartasita a unui câne poate duce la Holocaust.

Aport!

Mai are un pic si trece si asta la modificat postarile.

:)

A dreaq trampă...!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Esti cu obrazu', zau, nici copilul lui Picon nu stie cine e Picon, tu zici sa dea la straini? :laugh2

Ai sesizat cu cine vorbesti, dar tot vorbesti prostii...

Cateva ore de somn fac bine tie, pe cuvantul meu, nu te mint. :)

Lasa-ma, nu da detalii din viata ciuhapului, ca mi se face rau.

• Minus 1
Postat

Lasa-ma, nu da detalii din viata ciuhapului, ca mi se face rau.

Pai opreste-te.

Nani, nani, puiu... :)

Nu vorbesc cu sarcasm, doar glumesc, ati facut de pomana un topic...

Seara buna! 

(Eu nu mai scriu, poate va potoliti de plictiseala...)

Postat

Mai bine inghitea si te scutea de soarta asta.

Sunt termenat, tu ești singuru' care mă-nțelege...

Pippi, dragule...

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Inca un autogol, coane fasolarule? Acum 30 de secunde ma faceai cu ou si otet pentru ca am raspuns cu acelasi limbaju amicului tau, dar tu il injuri marlaneste pe un om care niciodata nu ti-a adresat o asemenea vulgaritate.

Senilitate sau ipocrizia-ti proverbiala? :)

Se compară postarea mea cu jegoșeniile tale? Tu chiar atât de idiot ești, că nu vezi diferența? 

Pipicoana...iarasi ai marcat in propria poarta.

Cât de pauper esti sa nu sesizezi caterinca, mai ales pe un forum de caterinca?

Stai sa vad cât mai ai pana la 20.000, apoi se termina supliciul.

Iar tu, ești atât de retardat, încât să nu faci, ca și ipochimenul în cauză, diferența dintre caterincă și ororile aruncate de el? 

• Like 9
  • Minus 2
Postat

Se compară postarea mea cu jegoșeniile tale? Tu chiar atât de idiot ești, că nu vezi diferența? 

Iar tu, ești atât de retardat, încât să nu faci, ca și ipochimenul în cauză, diferența dintre caterincă și ororile aruncate de el?

E obișnuit, posedă experiență proprie...

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

TheCațule, ce ai facut tu, cetatean din Rumanistan, pentru amaratii aia?

Ai tresarit când au fost numiti ciuhapi?

Ai iesit in fata Prefecturii si sa spui, in doua randuri, ca nu esti de acord cu nebunia din Siria?

Sau iti inchipui ca, fiind parinte si tresarind la "mistoul" unuia care poate nu e parinte, ti-ai facut datoria si poti sa stai linistit?

Tu nici macar pentru ciuhapii si puradeii etniei lui Trollescoviciulos nu cred ca ai ridicat un deget.

Apoi sa vii la mine si sa faci pe TheCatuFaraFrontiere si am sa-ti explic eu ce si cum.

La o adica, acasa este acolo unde iti este inima, iar cloaca de Romania, cu ciuhapii aferenti, niciodata nu va (mai) fi casa mea.

Stai bland pe curu' tau de mama a refugiatilor de pe nimfomane.com

Dom'le, n-am facut, concret, nimic pentru ei, n-am nicio jena s-o spun. Si n-are nicio legatura cu vreo datorie. Faptul ca, intamplator, eu sunt parinte, iar tu se pare ca (inca) nu, nu ma face in niciun fel superior (sau pe tine inferior). Am incercat pur si simplu sa-mi explic faptul ca eu totusi simt putina compasiune, iar tu, aparent, n-o simti sau nu vrei s-o arati deschis. Mi-o picat mie uMpic® prost misto-ul si mi-am zis of-ul. Atata tot, let's agree to disagree si gata balciul. Usoarele tale aere de superioritate absoluta (sau sunt doar provocari? :) ) nu ma ating, bine-i totusi ca nu ne-am luat la pwla.

A, si despre motivele care te-au facut sa alegi diaspora, Doamne fereste, n-am nimic contra. Nu-s vreun patriot fanatic sau extremist, am avut si eu destule momente cand mi-am dorit sa plec. Asa ca, rogu-te, nu te simti dator sa te justifici; da' daca faci glume despre aia din tara = "refugiati", din postura ta de expat... tre' sa raspundem cumva, nu? People in glass houses shouldn't throw stones... ;)

EDIT - typo / exprimare

• Like 4
Postat

Dom'le, n-am facut, concret, nimic pentru ei, n-am nicio jena s-o spun. Si n-are nicio legatura cu vreo datorie. Faptul ca, intamplator, eu sunt parinte, iar tu se pare ca (inca) nu, nu ma face in niciun fel superior (sau pe tine inferior). Am incercat pur si simplu sa-mi explic faptul ca eu totusi simt putina compasiune, iar tu, aparent, n-o simti sau nu vrei s-o arati deschis. Mi-o picat mie uMpic® prost misto-ul si mi-am zis of-ul. Atata tot, let's agree to disagree si gata balciul. Usoarele tale aere de superioritate absoluta (sau sunt doar provocari? :) ) nu ma ating, bine-i totusi ca nu ne-am luat la pwla.

A, si despre motivele care te-au facut sa alegi diaspora, Doamne fereste, n-am nimic contra. Nu-s vreun patriot fanatic sau extremist, am avut si eu destule momente cand mi-am dorit sa plec. Asa ca, rogu-te, nu te simti dator sa te justifici; da' daca faci glume despre aia din tara = "refugiati", din postura ta de expat... tre' sa raspundem cumva, nu? People in glass houses shouldn't throw stones... ;)

EDIT - typo / exprimare

Deja incepi sa ma jignesti, daca ai indrazneala sa crezi ca m-as fi justificat in fata ta.

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

aerele de superioritate ale lui miskin sunt la bucatarie cand da cu mopul sau cand fura sticlele cu suc din frigider la plecare

• Like 7

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

aerele de superioritate ale lui miskin sunt la bucatarie cand da cu mopul sau cand fura sticlele cu suc din frigider la plecare

Are şi holurile + aleile + spațiul verde

Nu fi golan.....

• Like 5
  • Minus 15
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Deocamdată doar simti nevoia sa te justifici... Dar o sa simti... acel moment de trecere de la vorbe la fapta? Această faptă nu are nici o explicație... oricât de inteligent esti. Nu este vorba de țară, de teritoriu sau de nevoi izvorate din psihicul tau... ci oamenii... sunt aceia care nu-ti vor lăsa mintea linistită. Indiferent ce purtări dezaprobi... oameni crezi tu ca întâlnești la fiecare colt de stradă în alte țări.
  • Like 6
  • Minus 2
Postat

Deja incepi sa ma jignesti, daca ai indrazneala sa crezi ca m-as fi justificat in fata ta.

(...) Usoarele tale aere de superioritate absoluta (sau sunt doar provocari? :) ) nu ma ating (...)

Dar de-aia, cum i-am zis si colegului napoletan: tu incearca in continuare, at least it should keep you busy for a while...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...