Sari la conținut

Graviduta Nou /0763641757

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Nu numai ca a fost banat dar a fost si sters

• Like 1
  • Minus 3
  • Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Se pare ca inca are anunt pe AT. 

Si ....in concluzie ... daca fata s-a apucat de produs bani in modul asta... ar trebui sa ofere ceva la schimb. Ceea ce ofera este zero barat ... Sa aibe nastere usoara si sa fie sanatoasa.... Opinia ei este ca daca te duci la o gravida, te duci doar sa vezi cum arata o burtica putin crapata.... mai jos. Oral... abia daca se atinge (protejat). Normal.... nu poate decat o pozitie....pe o parte ... Daca te atingi de sanii ei.. aflii ca o dor... si nu ii place... Cobori mai jos...sare in sus (oricum... daca apuci sa cobori .. pleci automat de acolo... de bunavoie ... de... sapunul costa). 

Plina de mofturi si ifose... te alegi doar cu banii dati... si mai aflii si ca esti cel mai dur si obositor client. 

Note : Oral: 4 (ca indrazneste sa ia contact cu obiectul muncii ... mai mult vizual)

Normal: 0 ... de fapt nu exista ...nu poate sa stea in nici un fel.

Aspect: sa zicem un 7 (nu e uratica, mai degraba o fata comuna), miniona. slabuta si un posterior mititel.

Atitudine: superinervanta .... o citez: "cine vine la o gravida ... stie ca vine la o gravida" .... si in concluzie.. artrebui doar sa o mangaie pe burtica.

Tarif ... enorm.. pt nici un serviciu prestat. 100/200.

(si .. personal ... ma consider un barbat destul de atent ... cu pretentia de a nu ma simti doar eu bine)

La banii astia vare comand pe Deea (0727502416) - o super femeie.

• Like 3
Postat

Se pare ca inca are anunt pe AT.

Si ....in concluzie ... daca fata s-a apucat de produs bani in modul asta... ar trebui sa ofere ceva la schimb. Ceea ce ofera este zero barat ... Sa aibe nastere usoara si sa fie sanatoasa.... Opinia ei este ca daca te duci la o gravida, te duci doar sa vezi cum arata o burtica putin crapata.... mai jos. Oral... abia daca se atinge (protejat). Normal.... nu poate decat o pozitie....pe o parte ... Daca te atingi de sanii ei.. aflii ca o dor... si nu ii place... Cobori mai jos...sare in sus (oricum... daca apuci sa cobori .. pleci automat de acolo... de bunavoie ... de... sapunul costa).

Plina de mofturi si ifose... te alegi doar cu banii dati... si mai aflii si ca esti cel mai dur si obositor client.

Note : Oral: 4 (ca indrazneste sa ia contact cu obiectul muncii ... mai mult vizual)

Normal: 0 ... de fapt nu exista ...nu poate sa stea in nici un fel.

Aspect: sa zicem un 7 (nu e uratica, mai degraba o fata comuna), miniona. slabuta si un posterior mititel.

Atitudine: superinervanta .... o citez: "cine vine la o gravida ... stie ca vine la o gravida" .... si in concluzie.. artrebui doar sa o mangaie pe burtica.

Tarif ... enorm.. pt nici un serviciu prestat. 100/200.

(si .. personal ... ma consider un barbat destul de atent ... cu pretentia de a nu ma simti doar eu bine)

La banii astia vare comand pe Deea (0727502416) - o super femeie.

😂😂😂😂😂 ce am ras 😂😂😂

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

ce am ras

chiar de ras cand femeia este .... :laugh2

si uite-asa fac unele bani de alocatie , in avans , pe seama unora care pun botul :no2

• Like 26
  • Minus 18
Postat

chiar de ras cand femeia este .... :laugh2

si uite-asa fac unele bani de alocatie , in avans , pe seama unora care pun botul :no2

Dacă ar fi avut bani ,eu unu refuz să cred că ar fi făcut meseria asta indiferent dacă este sau nu gravida
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

Cred că niciuna nu ar practica meseria asta dacă ar avea traiul asigurat acasa

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Aparatoru patriei care esti aparator, cum o avea cum nu o avea situatia acasa asta nu ai confera dreptul de asi bate joc de clienti si implicit de banii pe care-i platesc, am mai spus eu ceva si nu vreau sa mai revin la prestatoarele pastorite de anumite persoane.

• Like 1
Postat

Aparatoru patriei care esti aparator, cum o avea cum nu o avea situatia acasa asta nu ai confera dreptul de asi bate joc de clienti si implicit de banii pe care-i platesc, am mai spus eu ceva si nu vreau sa mai revin la prestatoarele pastorite de anumite persoane.

Când te duci la o gravida nu dai în ea ca nebunul,eventual te duci să-ți facă oral

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Când te duci la o gravida nu dai în ea ca nebunul,eventual te duci să-ți facă oral

Batrnele, nu cred ca sa dus nimeni sa o bata nici sa o futa in dujmanie,macar daca o doare pizda, cu gura sa compenseze,cand si-a ales sa faca banii usor probabil ca a luat in calcul anumite aspecte,daca vrei doar sa vezi cum arata o gravida te duci la maternitate si vezi acolo free,macar sa spuna ca ea doar se uita la pula si nu vrea sa fie fututa, cum iti place tie sa aperi niste biete oropsite chinuite de clienti.

• Like 1
Postat

Sunt destui care au fetisuri :gravide,schioape,strambe,nu stiu mai cum vor ei,dar si acestea sunt ființe si trebuiesc respectate .Tu crezi ca daca le iau eu apărarea pe net cei care merg la ele țin cont de ce zic eu? Hai sa fim serioși,viata reală este alta,comportamentul este altul

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Respecti femeia care e femeie si merita,dar cand dai 200 ron si ea se uita la pula ca vita la poarta 9, de zice ca a venit ozn-u la ea, cand a facut plodu nu tot pula a bagat in ea,sau la ea sa dus musca si a fecundat-o. Te credeam om mai serios dar usor imi schimb parerea.

Postat

Respecti femeia care e femeie si merita,dar cand dai 200 ron si ea se uita la pula ca vita la poarta 9, de zice ca a venit ozn-u la ea, cand a facut plodu nu tot pula a bagat in ea,sau la ea sa dus musca si a fecundat-o. Te credeam om mai serios dar usor imi schimb parerea.

Nu sunt serios ca știi ce fac cei serioși poate se uită să nu ai nu stiu zic si eu negi,pete etc multe fac așa pe mine nu m-am deranjat

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu sunt serios ca știi ce fac cei serioși poate se uită să nu ai nu stiu zic si eu negi,pete etc multe fac așa pe mine nu m-am deranjat

cu ce te- a deranjat daca esti sanatos?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu dau ca nebunul, dar pot sa i-o bag pe gat pana ii vad capul juniorului ?

• Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Încercați sa nu mai aduceți în discuții copilul,el nu are ce cauta în ecuația asta. Va purtați de parca voi nu aveți copii. Va credeam oameni inteligenți!

• Like 1
Postat

Stii foarte bine ca ptr. un trai asigurat sau cel putin pentru a trece de pragul subzixtentei nu trebuie sa te apuci in mod expre de meseria asta  Si am mai discut asta odata . In conceptia mea , daca as fi femeie  , ar fi ultimul "colac de salvare" de care m-as agata .

O pun mai degraba pe seama tentatiilor si a educatiei primite.

Si oricum curvele si curvarii au existat de sute de ani .....deci nu-mi bat capul eu acum

• Like 26
  • Minus 18
Postat

Încercați sa nu mai aduceți în discuții copilul,el nu are ce cauta în ecuația asta. Va purtați de parca voi nu aveți copii. Va credeam oameni inteligenți!

Bravo Bravo și iar Bravo! !!!!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:da
  • Oras:da
Postat

Copilul este ceva sfânt dat de Dumnezeu nu trebuie adus în discuții,cei care au copii sunt binecuvântați de Dumnezeu ,eu zic naștere ușoară ,iar lui Moni să-i traiasca

• Like 3
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...