Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2016 Postat Noiembrie 26, 2016 Ai pierdut locul din TOP!!!! Ai fost nr. 1 odata. Surioara nu vrevine?Buna!!! Eu m-am retras de la top. Surioara nu mai revine.
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2016 Postat Noiembrie 26, 2016 Adevarat coane,Lory o pasarica deosebita,frumoasa si foarte dar foarte foarte sexy.Abia astept sa o revad dupa o indelungata nevizitare.Lory atentie ca vinnnn.Te astept baby!!!
zerrcore Reputație: 852 Postat Noiembrie 26, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Noiembrie 26, 2016 O femeie superba , astept sa ne revedem cat mai stai ? te mai prind si eu in tara ? sau pleci in vacanta ?
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 O femeie superba , astept sa ne revedem cat mai stai ? te mai prind si eu in tara ? sau pleci in vacanta ? Multumesc frumos!!! In luna ianuarie merg in vacanta, pana atunci ma gasesti. Te pup
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Bună seara nimfomaniaci,Am vizitat-o și eu pe Lory astăzi pentru a nu mai știu cata oara.Nu am lăsat comentariu pana acum pt ca nu mai avea nevoie la vremea respectiva dar acum m-am decis sa va spun părerea mea despre Lory.Am sunat pe la ora 13 și am reușit sa ma programez la 14:30.Pt cei care nu cunosc locația este cea în care m-am văzut mereu cu Lory adică în zona Biserica Mircea -Voda.Am urcat în apartament,am revăzut fata ne-am sărutat pătimaș câteva momente apoi am fost invitat în camera unde am continuat cu săruturile și mângâierile pe sânii ei siliconati și apoi am mers la dus.Am revenit in camera unde ma aștepta fata dezbrăcată și a început un sex oral neprotejat cu annilingus si atenție la imprejurimi exact pe placul meu.Am continuat cu Fk și sex oral timp de 20 mine apoi am pus prezervativul și am trecut apoi la sex normal pana am finalizat.Și acum noteleLocatia-9 cu tot ce e nevoie la baieAspect-9 drăguță și cu tot ce ii trebuie-fund bombat și sâni siliconatiGFE - 10 pentru mine foarte lipicioasa Fk la greu și dorința permanenta de atenție. Oral- 9,5 pt ca nu poate sa facă deepthroat cu mine dar compensează prin annilingus și atenție la oute. Normal-9,5 pasionala si surprinzător de stramta.Deci eu o recomand celor ce doresc o femeie pasionala, insistenta, atenta cu tine și cu ceea ce dorești.Halatul 300 RON.P.S.Pt cei ce își amintesc cu placere de sora lui Lory -Laura Popescu țin sa va anunț ca am întâlnit-o când am terminat cu Lory sosise în vizita scurta-arata la fel de bine și va saluta pe toți cei care își amintesc de ea.Lory o sa te sun în scurt timp sa aranjam întâlnirea de care am vorbit.Te pupCristiSper ca v-am fost de folos cu recenzia mea.Multumesc!!! Te astept cu drag. Pup 1
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 29, 2016 Ne.ai luat asa pe nepisate?
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 Ne.ai luat asa pe nepisate?Da!
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Postat Decembrie 2, 2016 Bună seara nimfomaniaci,Am vizitat-o și eu pe Lory astăzi pentru a nu mai știu cata oara.Nu am lăsat comentariu pana acum pt ca nu mai avea nevoie la vremea respectiva dar acum m-am decis sa va spun părerea mea despre Lory.Am sunat pe la ora 13 și am reușit sa ma programez la 14:30.Pt cei care nu cunosc locația este cea în care m-am văzut mereu cu Lory adică în zona Biserica Mircea -Voda.Am urcat în apartament,am revăzut fata ne-am sărutat pătimaș câteva momente apoi am fost invitat în camera unde am continuat cu săruturile și mângâierile pe sânii ei siliconati și apoi am mers la dus.Am revenit in camera unde ma aștepta fata dezbrăcată și a început un sex oral neprotejat cu annilingus si atenție la imprejurimi exact pe placul meu.Am continuat cu Fk și sex oral timp de 20 mine apoi am pus prezervativul și am trecut apoi la sex normal pana am finalizat.Și acum noteleLocatia-9 cu tot ce e nevoie la baieAspect-9 drăguță și cu tot ce ii trebuie-fund bombat și sâni siliconatiGFE - 10 pentru mine foarte lipicioasa Fk la greu și dorința permanenta de atenție. Oral- 9,5 pt ca nu poate sa facă deepthroat cu mine dar compensează prin annilingus și atenție la oute. Normal-9,5 pasionala si surprinzător de stramta.Deci eu o recomand celor ce doresc o femeie pasionala, insistenta, atenta cu tine și cu ceea ce dorești.Halatul 300 RON.P.S.Pt cei ce își amintesc cu placere de sora lui Lory -Laura Popescu țin sa va anunț ca am întâlnit-o când am terminat cu Lory sosise în vizita scurta-arata la fel de bine și va saluta pe toți cei care își amintesc de ea.Lory o sa te sun în scurt timp sa aranjam întâlnirea de care am vorbit.Te pupCristiSper ca v-am fost de folos cu recenzia mea.Multumesc!!! Te pup si te mai astept. 1
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Postat Decembrie 2, 2016 Buna Lory avand in vedere ca ai un fundulet foarte frumos accepti sa-ti fac si annilingus ?Multumesc.
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2016 Postat Decembrie 3, 2016 Buna Lory avand in vedere ca ai un fundulet foarte frumos accepti sa-ti fac si annilingus ?Multumesc.Buna!!! Daca doresti mai multe detalii , suna-ma . Pup
robert323 Reputație: -142 Postat Decembrie 3, 2016 Postat Decembrie 3, 2016 Buna Lory avand in vedere ca ai un fundulet foarte frumos accepti sa-ti fac si annilingus ?Multumesc.Vezi ca doar varianta asta...te plătește ea! Ai grija sa nu dai banii degeaba.
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 Saptamana asta mai sunt ! Pup
dahan25radd Reputație: 173 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 Super sexy.
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 Super tari pozele Lory....bravo...!
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2016 Postat Decembrie 10, 2016 Va multumesc!!! Kiss
danut111 Reputație: 323 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Decembrie 10, 2016 Super tari pozele....pup
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2016 Postat Decembrie 10, 2016 Super tari pozele....pupMultumesc!!! Te pup
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Saptamana asta mai sunt ! Pup Sunt si saptamana asta, de saptamana viitoare pana in ianuarie, nu mai sunt.Pup 2
unuunu1 Reputație: 82 Postat Decembrie 17, 2016 Postat Decembrie 17, 2016 Bună! Se poate o poza cu jucăriile tale ??
robert323 Reputație: -142 Postat Decembrie 17, 2016 Postat Decembrie 17, 2016 Bună! Se poate o poza cu jucăriile tale ??Vrei sa ți le pui in brad? 4
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2016 Postat Decembrie 19, 2016 Vrei sa ți le pui in brad?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum