Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator loryy24
Reputație: 0
Postat

Ai pierdut locul din TOP!!!! Ai fost nr. 1 odata. Surioara nu vrevine?

Buna!!! Eu m-am retras de la top. Surioara nu mai revine.

Vizitator loryy24
Postat

Adevarat coane,Lory o pasarica deosebita,frumoasa si foarte dar foarte foarte sexy.Abia astept sa o revad dupa o indelungata nevizitare.Lory atentie ca vinnnn.

Te astept baby!!! :*

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

O femeie superba , astept sa ne revedem cat mai stai ?:D te mai prind si eu in tara ? sau pleci in vacanta ?:P 

Vizitator loryy24
Postat

O femeie superba , astept sa ne revedem cat mai stai ?:D te mai prind si eu in tara ? sau pleci in vacanta ?:P

Multumesc frumos!!! In luna ianuarie merg in vacanta, pana atunci ma gasesti. Te pup
Vizitator loryy24
Postat

Bună seara nimfomaniaci,

Am vizitat-o și eu pe Lory astăzi pentru a nu mai știu cata oara.Nu am lăsat comentariu pana acum pt ca nu mai avea nevoie la vremea respectiva dar acum m-am decis sa va spun părerea mea despre Lory.

Am sunat pe la ora 13 și am reușit sa ma programez la 14:30.

Pt cei care nu cunosc locația este cea în care m-am văzut mereu cu Lory adică în zona Biserica Mircea -Voda.

Am urcat în apartament,am revăzut fata ne-am sărutat pătimaș câteva momente apoi am fost invitat în camera unde am continuat cu săruturile și mângâierile pe sânii ei siliconati și apoi am mers la dus.

Am revenit in camera unde ma aștepta fata dezbrăcată și a început un sex oral neprotejat cu annilingus si atenție la imprejurimi exact pe placul meu.

Am continuat cu Fk și sex oral timp de 20 mine apoi am pus prezervativul și am trecut apoi la sex normal pana am finalizat.

Și acum notele

Locatia-9 cu tot ce e nevoie la baie

Aspect-9 drăguță și cu tot ce ii trebuie-fund bombat și sâni siliconati

GFE - 10 pentru mine foarte lipicioasa Fk la greu și dorința permanenta de atenție.

Oral- 9,5 pt ca nu poate sa facă deepthroat cu mine dar compensează prin annilingus și atenție la oute.

Normal-9,5 pasionala si surprinzător de stramta.

Deci eu o recomand celor ce doresc o femeie pasionala, insistenta, atenta cu tine și cu ceea ce dorești.Halatul 300 RON.

P.S.Pt cei ce își amintesc cu placere de sora lui Lory -Laura Popescu țin sa va anunț ca am întâlnit-o când am terminat cu Lory sosise în vizita scurta-arata la fel de bine și va saluta pe toți cei care își amintesc de ea.

Lory o sa te sun în scurt timp sa aranjam întâlnirea de care am vorbit.

Te pup

Cristi

Sper ca v-am fost de folos cu recenzia mea.

Multumesc!!! Te astept cu drag. Pup

• Like 1
Vizitator loryy24
Postat

Ne.ai luat asa pe nepisate?

Da! :*

Vizitator loryy24
Postat

Bună seara nimfomaniaci,

Am vizitat-o și eu pe Lory astăzi pentru a nu mai știu cata oara.Nu am lăsat comentariu pana acum pt ca nu mai avea nevoie la vremea respectiva dar acum m-am decis sa va spun părerea mea despre Lory.

Am sunat pe la ora 13 și am reușit sa ma programez la 14:30.

Pt cei care nu cunosc locația este cea în care m-am văzut mereu cu Lory adică în zona Biserica Mircea -Voda.

Am urcat în apartament,am revăzut fata ne-am sărutat pătimaș câteva momente apoi am fost invitat în camera unde am continuat cu săruturile și mângâierile pe sânii ei siliconati și apoi am mers la dus.

Am revenit in camera unde ma aștepta fata dezbrăcată și a început un sex oral neprotejat cu annilingus si atenție la imprejurimi exact pe placul meu.

Am continuat cu Fk și sex oral timp de 20 mine apoi am pus prezervativul și am trecut apoi la sex normal pana am finalizat.

Și acum notele

Locatia-9 cu tot ce e nevoie la baie

Aspect-9 drăguță și cu tot ce ii trebuie-fund bombat și sâni siliconati

GFE - 10 pentru mine foarte lipicioasa Fk la greu și dorința permanenta de atenție.

Oral- 9,5 pt ca nu poate sa facă deepthroat cu mine dar compensează prin annilingus și atenție la oute.

Normal-9,5 pasionala si surprinzător de stramta.

Deci eu o recomand celor ce doresc o femeie pasionala, insistenta, atenta cu tine și cu ceea ce dorești.Halatul 300 RON.

P.S.Pt cei ce își amintesc cu placere de sora lui Lory -Laura Popescu țin sa va anunț ca am întâlnit-o când am terminat cu Lory sosise în vizita scurta-arata la fel de bine și va saluta pe toți cei care își amintesc de ea.

Lory o sa te sun în scurt timp sa aranjam întâlnirea de care am vorbit.

Te pup

Cristi

Sper ca v-am fost de folos cu recenzia mea.

Multumesc!!! Te pup si te mai astept.

• Like 1
Vizitator andrei cel bunnnn
Postat

Buna Lory avand in vedere ca ai un fundulet foarte frumos accepti sa-ti fac si annilingus ?Multumesc.

Vizitator loryy24
Postat

Buna Lory avand in vedere ca ai un fundulet foarte frumos accepti sa-ti fac si annilingus ?Multumesc.

Buna!!!

Daca doresti mai multe detalii , suna-ma . Pup

Postat

Vezi ca doar varianta asta...te plătește ea! Ai grija sa nu dai banii degeaba.
Vizitator loryy24
Postat

Saptamana asta mai sunt ! Pup :*

Vizitator loryy24
Postat

Va multumesc!!!

Kiss

Vizitator loryy24
Postat

Super tari pozele....pup

Multumesc!!! Te pup

Vizitator loryy24
Postat

Saptamana asta mai sunt ! Pup :*

Sunt si saptamana asta, de saptamana viitoare pana in ianuarie, nu mai sunt.

Pup

• Like 2

Vizitator loryy24
Postat

Vrei sa ți le pui in brad?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...