Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Bine-ai revenit, frumusete!Te pup!!! Link spre comentariu
gianny2 Reputație: 3 Postat Mai 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 28, 2016 Silicoane ti-ai pus...dar de slabit cand mai slabesti? Link spre comentariu
maywather Reputație: 10 Postat Mai 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2016 Silicoane ti-ai pus...dar de slabit cand mai slabestSa ramana asa cum este ca iam cam dus dorul Link spre comentariu
maywather Reputație: 10 Postat Mai 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2016 asteptam niste poze sexy cum ne-ai obisnuit Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Silicoane ti-ai pus...dar de slabit cand mai slabesti? Haha, nu vreau sa slabesc.Ma simt bine asa cum sunt. 1 Link spre comentariu
tudor_tgv Reputație: 52 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2016 Available tonight ? Link spre comentariu
sigmund freud Reputație: 475 Postat Mai 29, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Mai 29, 2016 Buna Lory, ma bucur ca ai revenit. as dori sa stiu daca lucrezi si duminica, te sarut si o zi frumoasa. Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Buna Lory, ma bucur ca ai revenit. as dori sa stiu daca lucrezi si duminica, te sarut si o zi frumoasa.Buna, duminica nu lucrez.Te pup Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Mai 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 cu ceva poze nu ne mai încânți?? Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Serviciile mele sunt: StripteaseMasaj eroticMasturbareLins testiculeCunilingus (pasiv)Oral fara prezervativDeepthroatSex normal ( protejat)Anilingus (activ)69Jucarii sexualeAccepta finalizare pe fata, orala, corporalaAccept cupluriPret:200 ron 1/Fin, 300 ron 1/h.Program:L-V 10 - 21.Kiss Link spre comentariu
pseudonim111 Reputație: 897 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Serviciile mele sunt: StripteaseMasaj eroticMasturbareLins testiculeCunilingus (pasiv)Oral fara prezervativDeepthroatSex normal ( protejat)Anilingus (activ)69Jucarii sexualeAccepta finalizare pe fata, orala, corporalaAccept cupluriPret:200 ron 1/Fin, 300 ron 1/h.Program:L-V 10 - 21.KissCat te-au costat silicoanele ? 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 30, 2016 Serviciile mele sunt:StripteaseMasaj eroticMasturbareLins testiculeCunilingus (pasiv)Oral fara prezervativDeepthroatSex normal ( protejat)Anilingus (activ)69Jucarii sexualeAccepta finalizare pe fata, orala, corporalaAccept cupluriPret:200 ron 1/Fin, 300 ron 1/h.Program:L-V 10 - 21.KissTaxa de deranj cât mai e...? 3 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 30, 2016 Taxa de deranj cât mai e...? Tot 50 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 30, 2016 Tot 50 Păi, plm, văd că a indexat tarifele... Nu de alta, da' dacă nu-mi permit juma ' de oră, sau ceva, măcar de un deranj, acolo... 5 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 30, 2016 Păi, plm, văd că a indexat tarifele... Nu de alta, da' dacă nu-mi permit juma ' de oră, sau ceva, măcar de un deranj, acolo... Mie încã nu mi-a rãspuns la întrebarea cu țâțele, am întrebat serios...o cere taxã și pe întrebare, știi ceva? 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 30, 2016 Mie încã nu mi-a rãspuns la întrebarea cu țâțele, am întrebat serios...o cere taxã și pe întrebare, știi ceva?Zic să pui deoparte, nu se știe, ca pământu'... 2 3 Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 30, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Mai 30, 2016 Adică cum taxa de deranj?? Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Adica ea e un fel de Nutu,la un alt nivel. Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Salutare, astazi am revenit la Lory. Acum am admirat si noile achizitii ale fetei, care-i stau chiar bine. Programarea am facut-o prin telefon cu cateva zile inainte, nu de alta,dar vroiam sa fiu sigur ca prind un loc. Reintalnirea a fost foarte placuta, marca inregistrata, cu Lory dansand in fata oglinzii din dormitor si cu mine spanzurandu-ma cu cravata, in dorinta de a scapa cat mai repede de haine. Asa e de fiecare data, fata stie sa destinda atmosfera si sa ridice foarte repede nivelul testosteronului pana la niste cote alarmante.Dar sa fim cat de cat regulamentari.Locatia este un apartament 2 camere pe Mircea Voda, curat si bine dotat, etaj superior,fara portar. Baia dotata cu cateva geluri, prosop curat, apa de gura,in general totul la Lory este ingrijit si organizat in detaliu. Camera de suferinta este dotata cu un pat mare de mijloc, rezistent, iar lenjeria in permanenta curata. Eu de fiecare data nu am avut nimic de reprosat.Loryca o fata frumoasa, very sexxxy, 1,70 fara tocuri, forme foarte apetisante, un fundulet Made In Brasil, si o pereche de sani noi nouti, foarte draguti si ofertanti. A trebuit sa ma port un pic cu grija, pentru ca implantul este recent, dar am putut sa-i dezmierd in voie.Dupa dusul de rigoare, a mers si fata si a inceput actiunea.Un preludiu cu mult FK cu priviri si vorbe perverse, cu fata frecandu-se de mine, uitandu-se intr-un anume fel la mine. De fiecare data cand o face imi creeaza impresia ca ceva hard urmeaza sa se intample si chiar asa si este. Cu Lory e chiar ca in filmele xxx. Fata a inceput un sex oral neprotejat, asezonat cu picanteriile marca Lory, lins, scuipat, priviri perverse, cu mici lovituri ale instrumentului peste limba, Deep, mici saruturi, de-mi venea sa ma urc pe pereti.Dupa un timp am pus balonasul si am inceput in doggie style. Fundul e de poveste. Fata se misca foarte bine, geme, cand trebuie face si niste miscari circulare dupa ce in prealabil se infige temeinic in instrument.Am schimbat mai apoi in misionar, unde am abuzat de buzele fetei si ma rugam sa ma primeasca cu totul in ea. Fata m-a ascultat si si-a strans picioarele, astfel incat ala micu a intrat pana la cotor. Pasarica Lorycai desi e primitoare e micuta si se muleaza bine pe instrument.Am mai schimbat o pozitie, un fel de semi umeri craci, nu stiu cum ii spune, timp in care fata mi-a luat degetul mare in gura si m-a intrebat daca vreau sa ma suga. Nu puteam refuza o asemenea oferta, iar dupa o a doua repriza de oral am finalizat in gurita fetei.Dupa o igienizare din partea amandorura, am stat la o barfa mica, vorbind despre ce a mai facut fiecare de la ultima intalnire, dupa care a urmat repriza a doua. De data asta am incercat doar oralul, am tras un pic de mine,dar cu Lory nu ai decat sansa finalizarii.Si acum noteleLocatie 10 curat, toate conditiile, discretie,locuri de parcare suficienteFata 10 Frumoasa si pe gustul meuOral 9.5Normal 10GFE 10Igiena 10FK 10 Stie sa sarute, stie sa foloseasca limba, are gust bun. Are o dantura impecabila.Cadoul 300 lei doua finalizari putin peste 1 oraEu am sa revin 11 Link spre comentariu
dan0072015 Reputație: 65 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Buna Lory ti am dat mesaj dar nu ai raspuns. Uro faci? Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Buna Lory ti am dat mesaj dar nu ai raspuns. Uro faci?Lasa mesaj pr telefon, si o sa iti raspund Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Lory, mi-ai ramas datoare cu o partida.Stii, de atunci de cand te-ai retras si nu ai reusit sa te trezesti pentru ora stabilita. Acum ca te-ai intors poate reusim sa ne sincronizam.... Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Lory, mi-ai ramas datoare cu o partida.Stii, de atunci de cand te-ai retras si nu ai reusit sa te trezesti pentru ora stabilita. Acum ca te-ai intors poate reusim sa ne sincronizam.... Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Lory, mi-ai ramas datoare cu o partida.Stii, de atunci de cand te-ai retras si nu ai reusit sa te trezesti pentru ora stabilita. Acum ca te-ai intors poate reusim sa ne sincronizam....Hmmm, datoare?! Suna ma!!! Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 6, 2016 Hmmm, datoare?!Suna ma!!! daca stau bine sa ma gandesc si pe la mine esti datoare )))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum