Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator loryy24
Reputație: 0

Buna Lory, ma bucur ca ai revenit. as dori sa stiu daca lucrezi si duminica, te sarut si o zi frumoasa.

Buna, duminica nu lucrez.

Te pup

Link spre comentariu
Vizitator loryy24

Serviciile mele sunt:

Striptease

Masaj erotic

Masturbare

Lins testicule

Cunilingus (pasiv)

Oral fara prezervativ

Deepthroat

Sex normal ( protejat)

Anilingus (activ)

69

Jucarii sexuale

Accepta finalizare pe fata, orala, corporala

Accept cupluri

Pret:

200 ron 1/Fin, 300 ron 1/h.

Program:

L-V 10 - 21.

Kiss

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Serviciile mele sunt:

Striptease

Masaj erotic

Masturbare

Lins testicule

Cunilingus (pasiv)

Oral fara prezervativ

Deepthroat

Sex normal ( protejat)

Anilingus (activ)

69

Jucarii sexuale

Accept cupluri

Pret:

Program:

L-V 10 - 21.

Kiss

Cat te-au costat silicoanele ?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Serviciile mele sunt:

Striptease

Masaj erotic

Masturbare

Lins testicule

Cunilingus (pasiv)

Oral fara prezervativ

Deepthroat

Sex normal ( protejat)

Anilingus (activ)

69

Jucarii sexuale

Accept cupluri

Pret:

Program:

L-V 10 - 21.

Kiss

Taxa de deranj cât mai e...?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Păi, plm, văd că a indexat tarifele... Nu de alta, da' dacă nu-mi permit juma ' de oră, sau ceva, măcar de un deranj, acolo...

Mie încã nu mi-a rãspuns la întrebarea cu țâțele, am întrebat serios...o cere taxã și pe întrebare, știi ceva?

• Like 4
Link spre comentariu

Salutare, astazi am revenit la Lory. Acum am admirat si noile achizitii ale fetei, care-i stau chiar bine. Programarea am facut-o prin telefon cu cateva zile inainte, nu de alta,dar vroiam sa fiu sigur ca prind un loc. Reintalnirea a fost foarte placuta, marca inregistrata, cu Lory dansand in fata oglinzii din dormitor si cu mine spanzurandu-ma cu cravata, in dorinta de a scapa cat mai repede de haine. Asa e de fiecare data, fata stie sa destinda atmosfera si sa ridice foarte repede nivelul testosteronului pana la niste cote alarmante.

Dar sa fim cat de cat regulamentari.Locatia este un apartament 2 camere pe Mircea Voda, curat si bine dotat, etaj superior,fara portar. Baia dotata cu cateva geluri, prosop curat, apa de gura,in general totul la Lory este ingrijit si organizat in detaliu. Camera de suferinta este dotata cu un pat mare de mijloc, rezistent, iar lenjeria in permanenta curata. Eu de fiecare data nu am avut nimic de reprosat.

Loryca o fata frumoasa, very sexxxy, 1,70 fara tocuri, forme foarte apetisante, un fundulet Made In Brasil, si o pereche de sani noi nouti, foarte draguti si ofertanti. A trebuit sa ma port un pic cu grija, pentru ca implantul este recent, dar am putut sa-i dezmierd in voie.

Dupa dusul de rigoare, a mers si fata si a inceput actiunea.

Un preludiu cu mult FK cu priviri si vorbe perverse, cu fata frecandu-se de mine, uitandu-se intr-un anume fel la mine. De fiecare data cand o face imi creeaza impresia ca ceva hard urmeaza sa se intample si chiar asa si este. Cu Lory e chiar ca in filmele xxx.  

Fata a inceput un sex oral neprotejat, asezonat cu picanteriile marca Lory, lins, scuipat, priviri perverse, cu mici lovituri ale instrumentului peste limba, Deep, mici saruturi, de-mi venea sa ma urc pe pereti.

Dupa un timp am pus balonasul si am inceput in doggie style. Fundul e de poveste. Fata se misca foarte bine,  geme, cand trebuie face si niste miscari circulare dupa ce in prealabil se infige temeinic in instrument.

Am schimbat mai apoi in misionar, unde am abuzat de buzele fetei si ma rugam sa ma primeasca cu totul in ea. Fata m-a ascultat si si-a strans picioarele, astfel incat ala micu a intrat pana la cotor. Pasarica Lorycai desi e primitoare e micuta si se muleaza bine pe instrument.

Am mai schimbat o pozitie, un fel de semi umeri craci, nu stiu cum ii spune, timp in care fata mi-a luat degetul mare in gura si m-a intrebat daca vreau sa ma suga. Nu puteam refuza o asemenea oferta, iar dupa o a doua repriza de oral am finalizat in gurita fetei.

Dupa o  igienizare din partea amandorura, am stat la o barfa mica, vorbind despre ce a mai facut fiecare de la ultima intalnire, dupa care a urmat repriza a doua. De data asta am incercat doar oralul, am tras un pic de mine,dar cu Lory nu ai decat sansa finalizarii.

Si acum notele

Locatie 10 curat, toate conditiile, discretie,locuri de parcare suficiente

Fata 10 Frumoasa si pe gustul meu

Oral 9.5

Normal 10

GFE 10

Igiena 10

FK 10 Stie sa sarute, stie sa foloseasca limba, are gust bun. Are o dantura impecabila.

Cadoul 300 lei doua finalizari putin peste 1 ora

Eu am sa revin 

• Like 11
Link spre comentariu

Lory, mi-ai ramas datoare cu o partida.Stii, de atunci de cand te-ai retras si nu ai reusit sa te trezesti pentru ora stabilita. Acum ca te-ai intors poate reusim sa ne sincronizam....

Link spre comentariu
Vizitator loryy24

Lory, mi-ai ramas datoare cu o partida.Stii, de atunci de cand te-ai retras si nu ai reusit sa te trezesti pentru ora stabilita. Acum ca te-ai intors poate reusim sa ne sincronizam....

Link spre comentariu
Vizitator loryy24

Hmmm, datoare?!

Suna ma!!! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...