Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator loryy24
Reputație: 0
Postat

0733210329 e numarul?

Buna! Da! :*

• Like 1
Vizitator loryy24
Postat

De mâine nu mai sunt disponibilă, anunț Cand revin. Pup

• Like 2
Vizitator loryy24
Postat

Striptease

Masaj erotic

Masturbare

Lins testicule

Cunilingus (pasiv)

Oral fara prezervativ

Deepthroat

Sex normal ( protejat)

69

Jucarii sexuale

Accepta finalizare pe fata, orala, corporala

Accept cupluri

Pret: 250 Ron 1/h.

Locația: CALEA MOȘILOR

Kiss post-84233-0-78801000-1522565482_thumb.jpegpost-84233-0-92893200-1522565554_thumb.jpegpost-84233-0-35335800-1522565750_thumb.jpegpost-84233-0-92893200-1522565554_thumb.jpeg

• Like 9
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Ma primesti??

Dac-ai bani la tine, igiena impecabila si bun simt, nu cred ca te va refuza vreuna.  :slap2                                                                            Dar de unde PLM tot apareti cu-ntrebari dintr-astea de baraj, mai sunteti multi ?!  :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vezi ca te bagi ca prostu’ in seama...noi (eu cu Lory) avem altfel de relatie...nu vrea sa ma primesca pt ca suntem prieteni !!!

Vizitator
Postat

fa tiganco graso, de sorta aia slim fit care plangea cand se uita in oglinda dar erea buna pe la spate mai stii ceva? zine si noua in pula edului

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

fa tiganco graso, de sorta aia slim fit care plangea cand se uita in oglinda dar erea buna pe la spate mai stii ceva? zine si noua in pula edului

Cica acuma ar evolua in alta liga cu circuit inchis...

Vizitator
Postat

Cica acuma ar evolua in alta liga cu circuit inchis...

Da man. De vreo 3 4 ani tot se zice ca e cu circuit inchis. Circuitele astea inchise nu tin asa mult. La inceputul retragerii poate era...

Atata timp cat nu stii ceva concret, nu ai auzit real de la o persoana de incredere si care s-o fi vizitat recent in acest fabulos circuit, argumentarile care incep cu "cica" nu sunt valabile.

Postat

Da man. De vreo 3 4 ani tot se zice ca e cu circuit inchis. Circuitele astea inchise nu tin asa mult. La inceputul retragerii poate era...

Atata timp cat nu stii ceva concret, nu ai auzit real de la o persoana de incredere si care s-o fi vizitat recent in acest fabulos circuit, argumentarile care incep cu "cica" nu sunt valabile.

Man am auzit de la Adelina Queen acuma vreo doi ani - doi ani jumatate, isi facea unghiile la ea si mi-a zis ca i-a mai dat vreo cativa clienti, mi-a promis ca imi face intrare la ea dar nu a mai raspuns la telefon.

Vizitator loryy24
Postat

Buna Lory,ai început munca?

Da! Pup

Vizitator loryy24
Postat

Frumoasa fata,felicitări pentru pozele realizate

:* :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...