Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 3 Link spre comentariu
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Poti pune o poza cu talpile te rog,sa se vada calcaiul?ms😘 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Disponibila :* 2 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Disponibila:^ 4 Link spre comentariu
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Ti-ai luat papuci noi? Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 4 Link spre comentariu
djadja Reputație: 55 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Muntenia Oras:Muntenia Partajează Postat Februarie 5, 2019 Sa-mi moara caii, sa-mi moara?de nu te-oi fura-ntr-o seara/In papuci si-n pielea goala! Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Sa-mi moara caii, sa-mi moara?de nu te-oi fura-ntr-o seara/In papuci si-n pielea goala!:)))) Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Disponibila! :* Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 1 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 3 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Disponibila! :^ Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Disponibila:* 2 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 371 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Te pupic frumoaso😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2841 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 am fost. programare telefonica, respectata de ea, mica intarziere a mea, din cauza ca nu am gasit loc de parcare (erati toti la futai pe langa Zepter...futalailor!)locatia curata, centrala, apartament cu mai multe camere, impartit cu o prietena...(prezentata la final, f frumoasa si ea). in general tot ce trebuie, mai putin optiunile restranse la geluri barbatesti si parca nu am vazut papuci (dar e posibil sa fie pt ca ma uitam la gazela...) 9ea - ne cunoastem de cativa ani, arata beton! e o femeie cu forme, cu tate suuuper (silicoane puse bine) de 10, cu picioare f frumoase, puse in evidenta de toacele cu care m-a primit si de simulacrul de fusta de pe fund... 10, cur ferm, bombat, 10, pasa curata, cheala, umezindu-se natural, stramta, cu musculatura necesara... 10, la fata depinde de gusturi, mie imi plac ochii ei mari negri, aminteste de o veche prietena 9, per total o tipa de 9,5 cel putin!atitudine prietenoasa, calma, calda, participativa, are si initiativa, e atenta si la micile semne de la client, face fk fain (nu stiu daca cu toata lumea, dar cu mine da), asa ca GFE de 10dupa dus, am purces la pupaturi, mangaieri, pipaituri si am ajuns cu ea intre picioarele mele, cu sula mea in gura ei si cu ochii ei superbi uitandu-se tandru la mine. asta da, priveliste! s-a ocupat tacticoasa de coaie, pe gigel l-a facut in toate felurile posibile si am terminat nr 1 cu CIM, ea mai jucandu-se un pic cu el dupa ejaculare. un oral neprot de 10!igienizare, un pic de discutie si apoi de la capat, l-a trezit pe cel mic rapid si am urcat-o pe mine, sa ma calareasca la un NP foarte tare! am mai schimbat vreo 2 pozitii si gigel a obosit, deh varsta... am zis scuze, dar ea, nu! s-a dus la el si a mai tras o tura de oral ne ca sa il trezeasca din nou.concluziiON cu CIM 10NP 10note pt mine, e exact tipul de femeie care imi place, ai pe ce pune mana, e fit si pare ca ii place ce face!250 ron / 1h aprox / 2 fin = pret f corect, recomand, de revenit, clar!merci Lory! ma bucur sa ne revedem! salutari si Laurei! 4 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4306 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Colegul Ionel, poti sa ne spui cine este prietena lui Lory, are cumva anunt sau un numar de telefon ? :) Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2841 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 cred ca yasmine, nu retin sigur, am mari probleme sa tin minte numele prima data... dar cred ca poate confirma Lory. eu am intrebat in eventualitatea unui menage a trois... 1 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 am fost. programare telefonica, respectata de ea, mica intarziere a mea, din cauza ca nu am gasit loc de parcare (erati toti la futai pe langa Zepter...futalailor!)locatia curata, centrala, apartament cu mai multe camere, impartit cu o prietena...(prezentata la final, f frumoasa si ea). in general tot ce trebuie, mai putin optiunile restranse la geluri barbatesti si parca nu am vazut papuci (dar e posibil sa fie pt ca ma uitam la gazela...) 9ea - ne cunoastem de cativa ani, arata beton! e o femeie cu forme, cu tate suuuper (silicoane puse bine) de 10, cu picioare f frumoase, puse in evidenta de toacele cu care m-a primit si de simulacrul de fusta de pe fund... 10, cur ferm, bombat, 10, pasa curata, cheala, umezindu-se natural, stramta, cu musculatura necesara... 10, la fata depinde de gusturi, mie imi plac ochii ei mari negri, aminteste de o veche prietena 9, per total o tipa de 9,5 cel putin!atitudine prietenoasa, calma, calda, participativa, are si initiativa, e atenta si la micile semne de la client, face fk fain (nu stiu daca cu toata lumea, dar cu mine da), asa ca GFE de 10dupa dus, am purces la pupaturi, mangaieri, pipaituri si am ajuns cu ea intre picioarele mele, cu sula mea in gura ei si cu ochii ei superbi uitandu-se tandru la mine. asta da, priveliste! s-a ocupat tacticoasa de coaie, pe gigel l-a facut in toate felurile posibile si am terminat nr 1 cu CIM, ea mai jucandu-se un pic cu el dupa ejaculare. un oral neprot de 10!igienizare, un pic de discutie si apoi de la capat, l-a trezit pe cel mic rapid si am urcat-o pe mine, sa ma calareasca la un NP foarte tare! am mai schimbat vreo 2 pozitii si gigel a obosit, deh varsta... am zis scuze, dar ea, nu! s-a dus la el si a mai tras o tura de oral ne ca sa il trezeasca din nou.concluziiON cu CIM 10NP 10note pt mine, e exact tipul de femeie care imi place, ai pe ce pune mana, e fit si pare ca ii place ce face!250 ron / 1h aprox / 2 fin = pret f corect, recomand, de revenit, clar!merci Lory! ma bucur sa ne revedem! salutari si Laurei!Multumesc pt vizita! :* Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 4 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Disponibilă pana la ora 21:00. :* Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 Disponibilă :* 9 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 Disponibilă :* 4 Link spre comentariu
Vizitator loryy24 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 6 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 371 Postat Februarie 17, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2019 Te pup Lory,pana la ce ora prestezi azi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum