Sari la conținut

VANESSA 0746858354

Postări Recomandate

• Oras:atlantida
Postat

Mulțam , credeam că-i altceva .....muuult mai pervers ☺☺☺

• Oras:arad
Postat

interesant.

pare foarte sau prea laudata fata.

s-a mai intamplat cate una la final de actiune, sa se mai milogeasca sa facem cate  o recenzie buna, asta asa ptr. ca zambeste ea frumoas sau speram noi aiurea ca o sa se hormoneze gratis sau pe reducere, dar nimic.

am fost si eu la domnita, a fost bine, dar e genul de fata care e tare sictirita, o face cat se poate de mecanic cu tot felul de scuze ba ca e proaspat epilata si nu poate fi linsa ( ca exemplu).

ptr un numar merge, asta daca luam in seama ce tiganci oribile sunt sub alte anunturi, dar nicidecum 10 pe linie.

si, n-ar fi rau daca s-ar putea valida-verifica cumva aici sau undeva anunturile (pozele) de pe publi 24.

toate bune ! 

• Like 1
  • Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala
Postat

interesant.

pare foarte sau prea laudata fata.

s-a mai intamplat cate una la final de actiune, sa se mai milogeasca sa facem cate  o recenzie buna, asta asa ptr. ca zambeste ea frumoas sau speram noi aiurea ca o sa se hormoneze gratis sau pe reducere, dar nimic.

am fost si eu la domnita, a fost bine, dar e genul de fata care e tare sictirita, o face cat se poate de mecanic cu tot felul de scuze ba ca e proaspat epilata si nu poate fi linsa ( ca exemplu).

ptr un numar merge, asta daca luam in seama ce tiganci oribile sunt sub alte anunturi, dar nicidecum 10 pe linie.

si, n-ar fi rau daca s-ar putea valida-verifica cumva aici sau undeva anunturile (pozele) de pe publi 24.

toate bune ! 

Am avut aceeasi experienta ca tine, ai dreptate, e ok fata ok dar e prea laudata si cu servicii care nu reflecta pretul mare.

• Like 2
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am avut aceeasi experienta ca tine, ai dreptate, e ok fata ok dar e prea laudata si cu servicii care nu reflecta pretul mare.

Ai perfecta draptate !

Postat

Da...aveți dreptate , am fost la ea recent şi nu prima oară ..am înyrebat-o ..anal?????? Zice ea ok 200 în + dar.... măi băiatule tu si pula ptea groasă .deci.... eu ziceam că am puțulica mică dar tocmai am aflat că-i groasă deci ....... face sau NU face .. eu cred că NU . Oricum ...frați futălăi român8 ..treceți Prutul ☺☺☺

Postat

Buna Vanesa , am o întrebare pentru tine , eu am o fantezie cu picioarele , vreau sa le ating sa le ling cu ciorapi lycra transparenți , dacă ai putea face asta? Am auzit de la băieți ca ești și de treaba .. și cât ar costa ? Kisses . O seara buna băieți :)

Postat

Da...aveți dreptate , am fost la ea recent şi nu prima oară ..am înyrebat-o ..anal?????? Zice ea ok 200 în + dar.... măi băiatule tu si pula ptea groasă .deci.... eu ziceam că am puțulica mică dar tocmai am aflat că-i groasă deci ....... face sau NU face .. eu cred că NU . Oricum ...frați futălăi român8 ..treceți Prutul ☺☺☺

Anal mai igienic si mai excitant ca Sonya nu face nimeni !

• Like 1
  • Oras:Gradiste
Postat

150lei -30min normal numai protejat +oral neprotejat, 69, orice pozitie...(1fin)

250lei- 60min normal protejat + oral neprotejat, 69.....( 2fin).

Extra :

- anal 100lei

- cim 50lei

Accept si cu mai multi barbati,cupluri, nu iau nimic in plus fiecare isi plateste normal...

Restul preturilor spuse si nu corespund cu ce am scris aici, sunt povesti.

Postat

Buna Vanesa , am o întrebare pentru tine , eu am o fantezie cu picioarele , vreau sa le ating sa le ling cu ciorapi lycra transparenți , dacă ai putea face asta? Am auzit de la băieți ca ești și de treaba .. și cât ar costa ? Kisses . O seara buna băieți :)

acelasi pret .
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

multumesc la fel, o sa iau o pauza in mai si dupa revin

Ceao Vanessa! Mai lucrezi?

Postat

Scrie-mi când revii . Dar nu te deranjeaza linsul picioarelor și etc ? As dorii cu ciorapi dacă nu ai o sa cumpăr eu .kiss

Postat

Buna , Vanesa primesti virgini si daca da faci neprodejat , Nu am nici i bola sexuala .

primesc si virgini dar nu fac neprotejat cu nimeni .
Postat

Scrie-mi când revii . Dar nu te deranjeaza linsul picioarelor și etc ? As dorii cu ciorapi dacă nu ai o sa cumpăr eu .kiss

pe 11 /05 revin , nu ma deranjeaza , cred ca am ciorapi o sa ma uit cand revin si iti zic sigur
Postat

Bine aștept sa îmi scrii , eu as dorii gen lycra ca Șosetele de scurte și transparenți :D Kisses

pe 11 /05 revin , nu ma deranjeaza , cred ca am ciorapi o sa ma uit cand revin si iti zic sigur

Postat

Bine aștept sa îmi scrii , eu as dorii gen lycra ca Șosetele de scurte și transparenți :D Kisses

buna, atunci cel mai bine , daca ai tu ciorapi , i ai pe aia ca sa ai ce ti place. Sa ne intelegem, eu nu fac , accept doar sa faci tu...
Postat

Da , eu le ling eu etc doar cu picioru masculu sa îl faci dacă știi :D. Și cumpăr eu ciorapi dacă vrei .

Postat

Da , eu le ling eu etc doar cu picioru masculu sa îl faci dacă știi :D. Și cumpăr eu ciorapi dacă vrei .

am revenit. Ciorapi am doar ca in poza

post-218303-0-67973100-1494351192_thumb.jpg

• Like 3

Postat

Fata super okei igiena maxima , oral de nota 10 , normal excelent . Merita vizitat ,de mers multe ori super fata . 150 fin oral neprotejat . O sa visez cu tine vanesa la noapte asta știu sigur . Sper sa îmi accepți și fantezia ce am vorbit te pup Draga :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...