mihaiil Reputație: 8 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:atlantida Oras:atlantida Postat Aprilie 11, 2017 Poate-s mai încuiat ,poți să defineşti LOT ??? Mulțam!
rechinu777 Reputație: 23 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 11, 2017 Poate-s mai încuiat ,poți să defineşti LOT ??? Mulțam!Lady on Top
mihaiil Reputație: 8 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:atlantida Oras:atlantida Postat Aprilie 12, 2017 Mulțam , credeam că-i altceva .....muuult mai pervers ☺☺☺
dennim Reputație: 88 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 12, 2017 interesant.pare foarte sau prea laudata fata.s-a mai intamplat cate una la final de actiune, sa se mai milogeasca sa facem cate o recenzie buna, asta asa ptr. ca zambeste ea frumoas sau speram noi aiurea ca o sa se hormoneze gratis sau pe reducere, dar nimic.am fost si eu la domnita, a fost bine, dar e genul de fata care e tare sictirita, o face cat se poate de mecanic cu tot felul de scuze ba ca e proaspat epilata si nu poate fi linsa ( ca exemplu).ptr un numar merge, asta daca luam in seama ce tiganci oribile sunt sub alte anunturi, dar nicidecum 10 pe linie.si, n-ar fi rau daca s-ar putea valida-verifica cumva aici sau undeva anunturile (pozele) de pe publi 24.toate bune ! 1
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Aprilie 12, 2017 interesant.pare foarte sau prea laudata fata.s-a mai intamplat cate una la final de actiune, sa se mai milogeasca sa facem cate o recenzie buna, asta asa ptr. ca zambeste ea frumoas sau speram noi aiurea ca o sa se hormoneze gratis sau pe reducere, dar nimic.am fost si eu la domnita, a fost bine, dar e genul de fata care e tare sictirita, o face cat se poate de mecanic cu tot felul de scuze ba ca e proaspat epilata si nu poate fi linsa ( ca exemplu).ptr un numar merge, asta daca luam in seama ce tiganci oribile sunt sub alte anunturi, dar nicidecum 10 pe linie.si, n-ar fi rau daca s-ar putea valida-verifica cumva aici sau undeva anunturile (pozele) de pe publi 24.toate bune ! Am avut aceeasi experienta ca tine, ai dreptate, e ok fata ok dar e prea laudata si cu servicii care nu reflecta pretul mare. 2
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 12, 2017 Am avut aceeasi experienta ca tine, ai dreptate, e ok fata ok dar e prea laudata si cu servicii care nu reflecta pretul mare.Ai perfecta draptate !
mihaiil Reputație: 8 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:atlantida Oras:atlantida Postat Aprilie 12, 2017 Da...aveți dreptate , am fost la ea recent şi nu prima oară ..am înyrebat-o ..anal?????? Zice ea ok 200 în + dar.... măi băiatule tu si pula ptea groasă .deci.... eu ziceam că am puțulica mică dar tocmai am aflat că-i groasă deci ....... face sau NU face .. eu cred că NU . Oricum ...frați futălăi român8 ..treceți Prutul ☺☺☺
wertzui Reputație: 36 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 16, 2017 Sarbatori fericite! Cand mai prestezi?
luciano96 Reputație: 40 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 Buna Vanesa , am o întrebare pentru tine , eu am o fantezie cu picioarele , vreau sa le ating sa le ling cu ciorapi lycra transparenți , dacă ai putea face asta? Am auzit de la băieți ca ești și de treaba .. și cât ar costa ? Kisses . O seara buna băieți
costel85 Reputație: 287 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 21, 2017 Da...aveți dreptate , am fost la ea recent şi nu prima oară ..am înyrebat-o ..anal?????? Zice ea ok 200 în + dar.... măi băiatule tu si pula ptea groasă .deci.... eu ziceam că am puțulica mică dar tocmai am aflat că-i groasă deci ....... face sau NU face .. eu cred că NU . Oricum ...frați futălăi român8 ..treceți Prutul ☺☺☺Anal mai igienic si mai excitant ca Sonya nu face nimeni ! 1
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Aprilie 26, 2017 150lei -30min normal numai protejat +oral neprotejat, 69, orice pozitie...(1fin)250lei- 60min normal protejat + oral neprotejat, 69.....( 2fin). Extra : - anal 100lei- cim 50lei Accept si cu mai multi barbati,cupluri, nu iau nimic in plus fiecare isi plateste normal... Restul preturilor spuse si nu corespund cu ce am scris aici, sunt povesti.
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Aprilie 26, 2017 Buna Vanesa , am o întrebare pentru tine , eu am o fantezie cu picioarele , vreau sa le ating sa le ling cu ciorapi lycra transparenți , dacă ai putea face asta? Am auzit de la băieți ca ești și de treaba .. și cât ar costa ? Kisses . O seara buna băieți acelasi pret .
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Aprilie 26, 2017 Sarbatori fericite! Cand mai prestezi? multumesc la fel, o sa iau o pauza in mai si dupa revin
wertzui Reputație: 36 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 28, 2017 multumesc la fel, o sa iau o pauza in mai si dupa revinCeao Vanessa! Mai lucrezi?
hentailol667 Reputație: 10 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 29, 2017 Buna , Vanesa primesti virgini si daca da faci neprodejat , Nu am nici i bola sexuala .
luciano96 Reputație: 40 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 Scrie-mi când revii . Dar nu te deranjeaza linsul picioarelor și etc ? As dorii cu ciorapi dacă nu ai o sa cumpăr eu .kiss
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Mai 4, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Mai 4, 2017 Buna , Vanesa primesti virgini si daca da faci neprodejat , Nu am nici i bola sexuala . primesc si virgini dar nu fac neprotejat cu nimeni .
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Mai 4, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Mai 4, 2017 Scrie-mi când revii . Dar nu te deranjeaza linsul picioarelor și etc ? As dorii cu ciorapi dacă nu ai o sa cumpăr eu .kiss pe 11 /05 revin , nu ma deranjeaza , cred ca am ciorapi o sa ma uit cand revin si iti zic sigur
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Bine aștept sa îmi scrii , eu as dorii gen lycra ca Șosetele de scurte și transparenți Kisses pe 11 /05 revin , nu ma deranjeaza , cred ca am ciorapi o sa ma uit cand revin si iti zic sigur
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Mai 7, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Mai 7, 2017 Bine aștept sa îmi scrii , eu as dorii gen lycra ca Șosetele de scurte și transparenți Kisses buna, atunci cel mai bine , daca ai tu ciorapi , i ai pe aia ca sa ai ce ti place. Sa ne intelegem, eu nu fac , accept doar sa faci tu...
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Da , eu le ling eu etc doar cu picioru masculu sa îl faci dacă știi . Și cumpăr eu ciorapi dacă vrei .
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Mai 9, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Mai 9, 2017 Da , eu le ling eu etc doar cu picioru masculu sa îl faci dacă știi . Și cumpăr eu ciorapi dacă vrei .am revenit. Ciorapi am doar ca in poza 3
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 As dorii scurți transparenți cumpăr eu dacă dorești și aca e okei ?
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 11, 2017 Postat Mai 11, 2017 Fata super okei igiena maxima , oral de nota 10 , normal excelent . Merita vizitat ,de mers multe ori super fata . 150 fin oral neprotejat . O sa visez cu tine vanesa la noapte asta știu sigur . Sper sa îmi accepți și fantezia ce am vorbit te pup Draga
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum