Sari la conținut

wtf! se subtiaza topul?

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Poate trebuie să nască;mi sa părut a fii gravida

:slap2  serios ? 

• Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Geomihai...tu iesti giniecolog/obstietrisian...sau pizdar amator ? ;)

nici amator......i sa parut de foame..ca este cam gravida....

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

orice s-ar fi intamplat, noi nu avem ce face ca sa schimbam asta...asa ca sa o lasam asa :D

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Geomihai...tu iesti giniecolog/obstietrisian...sau pizdar amator ? ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Poate trebuie să nască;mi sa părut a fii gravida

Adievaru ii ka cind am vorbit ku ia mio spus ka iera constipata di citiva zili buni. Poati da Domnu putin noroc sa nasca unu sanatos...lung si gros. Nai vria sal nasiesti...ka asa vad ka iesti implicat !?

;)

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Adievaru ii ka cind am vorbit ku ia mio spus ka iera constipata di citiva zili buni. Poati da Domnu putin noroc sa nasca unu sanatos...lung si gros. Nai vria sal nasiesti...ka asa vad ka iesti implicat !?

;)

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

avotor??..cei aia?

un pui de avion cu motor

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ma baeti...dak tat va plinjiti ka sie suptiiaza Topu...io am o propuniri pientru Iexcorte di Top Constanta...si nu alti judiete:

Daaaa...ati ghicit...Sandi Bell Tamparina Grikoaica Studienta !!! Io cre cai di bini...moi alies ka o taiato din Constanta...da makar tinim topingu iei viu...activ...si ku mult trafic !!!

P.s. Dak nu sie poati la Top...macar la Die Evitat !!! :))))))

• Minus 7
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Sa se subtieze, da-l draq de top. La constanta corect ar fi... FARA top. Cel putin in momentul de fata. Dar cred ca nu permite platforma lu nea motanu.

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa se subtieze, da-l draq de top. La constanta corect ar fi... FARA top. Cel putin in momentul de fata. Dar cred ca nu permite platforma lu nea motanu.

Cin` te-a suparat asa rau,bre? :)

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Pacat de Larisa ca nu mai este in peisaj. 

Gravida, constipata, ocluzie intestinala ...wtf ...?

Curios este ca a disparut in ...neant subit si dintr-o data. In episodul anterior, si-a anuntat retragerea cu ceva vreme , acum insa totul s-a intamplat peste noapte. Se prea paote sa fi aparut ceva fortuit.

Oricum, Larissa te asteptam cat de curand printre noi, sau macar sa elucidam mistrerul disparitiei tale.

:hmmm  :hmmm  :hmmm

• Like 1
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pacat de Larisa ca nu mai este in peisaj. 

Gravida, constipata, ocluzie intestinala ...wtf ...?

Curios este ca a disparut in ...neant subit si dintr-o data. In episodul anterior, si-a anuntat retragerea cu ceva vreme , acum insa totul s-a intamplat peste noapte. Se prea paote sa fi aparut ceva fortuit.

Oricum, Larissa te asteptam cat de curand printre noi, sau macar sa elucidam mistrerul disparitiei tale.

:hmmm  :hmmm  :hmmm

Buna dimineata!

Nu am disparut in neant,am scris undeva pe DG ca mi-am luat o vacanta mai lunga. Intr-adevar, in februarie mi-am anuntat public acea ``retragere`` care s-a dovedit a fi o pauza,ceea ce m-ar fi dus catre penibil daca as fi facut-o din nou,nu?Am preferat sa-i anunt personal pe cei direct interesati de asta, evitand astfel comentariile rautacioase si interpretarile. Aveam programata o vacanta la sfarsitul lui septembrie,insa a fost o vara agitata si aglomerata si,asa cum stiti,eu mereu imi impun limite si nu imi voi forta niciodata nici corpul si nici psihicul. Plus cateva schimbari in plan personal- here I am,out of service pe aici!

Motivele personale este evident de ce nu le expun, prea multi se erijeaza in lupi moralisti si sfatuitori de seama!!!

Oricum,online intru destul de des, PM am, in continuare voi oferii raspunsuri celor ce le vor dori!

Nu neg ca imi doresc ca aceasta vacanta/pauza sa fie cat mai lunga,dar asta depinde strict de cum vor decurge planurile pe care mi le-am facut!

• Like 6

Postat

Buna dimineata!

Nu am disparut in neant,am scris undeva pe DG ca mi-am luat o vacanta mai lunga. Intr-adevar, in februarie mi-am anuntat public acea ``retragere`` care s-a dovedit a fi o pauza,ceea ce m-ar fi dus catre penibil daca as fi facut-o din nou,nu?Am preferat sa-i anunt personal pe cei direct interesati de asta, evitand astfel comentariile rautacioase si interpretarile. Aveam programata o vacanta la sfarsitul lui septembrie,insa a fost o vara agitata si aglomerata si,asa cum stiti,eu mereu imi impun limite si nu imi voi forta niciodata nici corpul si nici psihicul. Plus cateva schimbari in plan personal- here I am,out of service pe aici!

Motivele personale este evident de ce nu le expun, prea multi se erijeaza in lupi moralisti si sfatuitori de seama!!!

Oricum,online intru destul de des, PM am, in continuare voi oferii raspunsuri celor ce le vor dori!

Nu neg ca imi doresc ca aceasta vacanta/pauza sa fie cat mai lunga,dar asta depinde strict de cum vor decurge planurile pe care mi le-am facut!

Bine ,bine ai luat tu pauza ....bine meritata  :rax2 ,dar cu fututul cum stai ? :rax2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...