Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230

Postări Recomandate

• Oras:Secret
  • Oras:Secret

Buna baieti .Tarifele si serviciile le gasiti in semnatura in continuare .As avea o rugaminte ptr cei care nu ma-ti vizitat inca si o sa ma vizitati as dori cand veniti la mine sa nu va atingeti de caine prima data cand intrati in casa multumesc frumos ptr intelegere zi faina sa aveti :*

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Buna baieti .Tarifele si serviciile le gasiti in semnatura in continuare .As avea o rugaminte ptr cei care nu ma-ti vizitat inca si o sa ma vizitati as dori cand veniti la mine sa nu va atingeti de caine prima data cand intrati in casa multumesc frumos ptr intelegere zi faina sa aveti :*

le manca charlie carnaciorul  :laugh2  :kiss3  :hug1

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

...As avea o rugaminte ptr cei care nu ma-ti vizitat inca si o sa ma vizitati as dori cand veniti la mine sa nu va atingeti de caine prima data cand intrati in casa multumesc frumos ptr intelegere zi faina sa aveti :*

Pai nu-i mai simplu să închizi tu câinele, pe perioada vizitei, într-o încăpere în care oaspetele futac (sau futacul oaspete) sa nu aibă acces?

Întrebare din popor ... ce lovește ca un topor!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila

Bună Rebe,săptămâna viitoare ești disponibilă? Am încercat săptămâna trecută să îți trimit sms,dar nu se trimiteau ? 🤔

Weekend frumos,

Pupici, Adi. 😘😘😘

Link spre comentariu

Rebe daca am 30 de ani refuzi să mă primești? Am citit topicul și limita e de 32. Eu ți-aș face o vizita. Vreau un răspuns eu te urmăresc demult! Aștept răspunsul.multumesc

vezi ca trebuie sa te place si Charlie, catzelushul, daca nu...

Buna daca esti cuminte si nu esti  obraznic te primes  :)

numai tu ai voie sa fi rea si obraznica

si ce te mai plac pe tine baietzi astia mai

:wink2

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...