Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Super, pe pagina 69 nu te poti gandi decat la ceva frumos, mai ales ca vestile sunt bune despre @capleu zeita noastra. Ai grija de tine 😘

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Ce plm e aici ma rablelor, faceti chat? A iesit rabla de la nebuni? Cat te mai lasa peștii pe bara? Banii trebuie facuti te-n gura de rabla.

Postat
Acum 3 minute, capleu a spus:

Mai dute in morti tai de traficantul puli de organe 

Gay-ule spune lumii cine esti, sa nu ma fut eu in viata ta ca ajungi in columbia moca✌

Postat

Ce ai mai limbric teai pisat pe tine de froca ia mars de pe topicul acesta aici nu este loc ptr tine trsficant de organe ilegal ce esti 

• Like 1
Postat
Chiar acum, capleu a spus:

Ce ai mai limbric teai pisat pe tine de froca ia mars de pe topicul acesta aici nu este loc ptr tine trsficant de organe ilegal ce esti 

Titulara, nu poate posta,  nu mai puneti botul va-n gura de prosti, iar tu mai pizda, cu tine vorbesc eu live, e sanatos ceva in corpul ala pe care il detii?  Fac si eu un leu cu tine, mai mult nu cred ca pot obtine😂😂

Postat

Bai libidinosule cine crezi ca pune vrajala la tine chiam am citit recenzi facute de tinr fix tiai aratat adevarata fata de traficant de organe tu esti cel care alege marfa restul vine dupa

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, capleu a spus:

Bai libidinosule cine crezi ca pune vrajala la tine chiam am citit recenzi facute de tinr fix tiai aratat adevarata fata de traficant de organe tu esti cel care alege marfa restul vine dupa

Gay-ule sa ma bata mama daca am inteles ce plm ai scris, normal ca eu aleg marfa, "banii mei are minte" te-n gura de parazit😂

Postat

Mai ce sa spun dupa ce team invins pe aici ai ramas si fara voce ce zici Apep aprophi

Sa ma invingi? Pe minee??! Cand plm o sa se nasca unul care sa ma invinga pe mine? E exact ca mos craciun, nu exista gay-ule, iar cei de pe paginile anterioare vezi ca au disparut, informeaza-te mai bine pe viitor, dar toate astea o sa le vorbim cand eu o sa-mi aprind tigara iar capul tau va fii scrumiera, asta ti-o promit🙋‍♂️😂😂

Postat

Mai mergi mai in futere de spurcatule cum de nu tea banat inca nimeni orcum esti nimica dupa ce te las fara voces acesta este farmecul meu va las pe uni fara voce 

• Like 1
Postat

Mai mergi mai in futere de spurcatule cum de nu tea banat inca nimeni orcum esti nimica dupa ce te las fara voces acesta este farmecul meu va las pe uni fara voce 

Asta ramane de vazut gay-utz, sunt curios cum o sa dispari tu, hmm, sa te trimit in mexic, columbia, africa, ce clima preferi mai cap de pl?🤔

Postat
Acum 1 minut, capleu a spus:

Mai eu te las ca esti prea incet la minte sa tin discuti cu tine 

Tu care inchizi pe oricine, acum nu mai ai replici? Lasa ca aleg eu pentru tine clima te-n gura de rabla, mai scriu o data, titulara topic-ului nu poate posta, asa ca ma gay-ule ramane sa ne auzim/vedem✌😂😂😂

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Asa faci tu, gunoiule? Ziua boschetezi prin mihai viteazu si dupa dai dume in singuru loc unde ai curaj? Adica pe net? Pisam-as pe neamu tau de jegos.

lasa ca anu asta te rezolva careva, esti prea prost nu de alta.

jet

• Like 1
Postat

Eu nu cred ca este cel din piata mihai viteazu cu ziarelele eu tot cred ca este sclavu traficantilor de carne vie 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, KoxuDDB a spus:

Asa faci tu, gunoiule? Ziua boschetezi prin mihai viteazu si dupa dai dume in singuru loc unde ai curaj? Adica pe net? Pisam-as pe neamu tau de jegos.

lasa ca anu asta te rezolva careva, esti prea prost nu de alta.

jet

Pizdo vreau sa ma rezolvi tu, asta ca sa nu te rezolv eu, dar daca tu nu ai doar litere pe tastatura hai sa ne vedem, asta ca sa nu mai pierd vremea sa te caut, te-n gura de parazit, pai ma ca sa fii ca mine prima data nu trebuie sa fii prost, asa cum esti tu, uite cum iti tragi singur palme peste gura fara sa te bage nimeni in seama🤦‍♂️

Postat
Acum 1 minut, capleu a spus:

Ia ai glas apophi apep inca nu ai crepat in doual lasa ca te prinde Re ca nu te astepti

Ce plm tot scrii acolo ma gay-ule? Invata prima data gramatica limbii romane, dupa hai sa ma sugi corect😂😂

Postat

Mai bad boy kil vezi ca acum invat limba romana stau cam prost cu limba romana asa ca mars apep ca nu este loc de tine

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...