Sari la conținut

unde e larisa?

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

la intrebarea asta as fi vrut sa raspund cu " m-a distrez cu ea in bora bora " dar din pacate...:(

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

la intrebarea asta as fi vrut sa raspund cu " m-a distrez cu ea in bora bora " dar din pacate... :(

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

unde e?

http://65.media.tumblr.com/3eb3f02ea2349c49f3956d9a0ef2e8d5/tumblr_inline_mkxqoigm0M1qz4rgp.gif

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Zicea ca o sa se retraga cat de curand..proababil a vorbit cu Mr. Whiskas sa i se stearga topicul tot si gata...

Postat

Io am vorbit ku ia azi...ie bine mierci...va pupa pi tati...da ari nisti treburi di facut. Cind o sa vria ia, o sa va spuna ia cind si ca sie antoarcie...pina atuncea...na numit nisiun purtator di cuvintu iei di onoarie !!!

;)

• Like 1
  • Minus 7
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Hai Buna dimineata,lume!

Sunt in vacanta. Una prelungita,care sper eu sa imi fie de bun augur. Nu a fost o decizie pripita,asa cum ar putea parea, ci una pe care de fapt o luasem in mai,cand m=am intors.

Oricum,de disparut complet nu voi disparea,mai apar p`aci din cand in cand,ma vor manca degetele in continuare. Cand m-o manca rau si prin alte parti... I`LL LET YOU KNOW!

Pentru restul speculatiilor,stati fratilor linistiti...nu eu sunt a mai mare grija a sectiunii Constanta. Intotdeauna v-am tratat cu respect si consideratie si am avut o excelenta comunicare cu voi toti,asa ca daca aveam ceva de anuntat,as fi facut-o.

AAAA,si nici de maritat nu m-am indragostit....il astept pe Kritiq sa isi ia inima in dinti!

Va salut cu drag, pe unii va imbratisez cu si mai mult drag,sa aveti spor in toate si....f**te-ti-va,oameni buni,ca tare-i bine! :)

• Like 9
Postat

Io am vorbit ku ia azi...ie bine mierci...va pupa pi tati...da ari nisti treburi di facut. Cind o sa vria ia, o sa va spuna ia cind si ca sie antoarcie...pina atuncea...na numit nisiun purtator di cuvintu iei di onoarie !!!

;)

https://www.youtube.com/watch?v=lb8XoQOwDHU&index=82&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Hai Buna dimineata,lume!

Sunt in vacanta. Una prelungita,care sper eu sa imi fie de bun augur. Nu a fost o decizie pripita,asa cum ar putea parea, ci una pe care de fapt o luasem in mai,cand m=am intors.

Oricum,de disparut complet nu voi disparea,mai apar p`aci din cand in cand,ma vor manca degetele in continuare. Cand m-o manca rau si prin alte parti... I`LL LET YOU KNOW!

Pentru restul speculatiilor,stati fratilor linistiti...nu eu sunt a mai mare grija a sectiunii Constanta. Intotdeauna v-am tratat cu respect si consideratie si am avut o excelenta comunicare cu voi toti,asa ca daca aveam ceva de anuntat,as fi facut-o.

AAAA,si nici de maritat nu m-am indragostit....il astept pe Kritiq sa isi ia inima in dinti!

Va salut cu drag, pe unii va imbratisez cu si mai mult drag,sa aveti spor in toate si....f**te-ti-va,oameni buni,ca tare-i bine! :)

https://www.youtube.com/watch?v=yDPia1qVp9Y&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn&index=63

Postat

Postat

Hai Buna dimineata,lume!

pana te intorci cine stie... :D

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Sa te cred sau nu

http://66.media.tumblr.com/9b9d9012507f6026bd421edbe58f95b5/tumblr_inline_mjwsbr5vTI1qz4rgp.gif

Postat

Lariso cand iesi din concediu maternal? upsss :)

Cuvioase, am și eu o întrebare pentru tine. Ce pana mea vrei, urmărești tu pe acest forum prin postările tale?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...