Sari la conținut

A murit hodorogule, cunoscut ca 2x2

Postări Recomandate

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Abjectia umana depaseste in continuu limitele suportabilitatii... :(

Bai cretinule, tu nu realizezi ca ai fi putut provoca o tragedie reala in familia omului?.. Cum s-a simtit sotia acestuia când a fost sunata de prietenii sai si intrebata de nenorocire? Daca si dumneaei e bolnava?

Nici in fata suferintei nu aveti un pic de respect si respect si compasiune...

Sper ca prietenul 2x2 are putere sa rada dispretuitor de astfel de abjectii!..

Multumesc, @sarlatane, pentru vestea buna!

• Like 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cică să nu-ți târăști coaile pă coliva lu' ăsta...... care a deschis topicu....

• Like 9
  • Minus 15
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Mă bucur să aud că este bine ... ii transmit multă sănătate.

Dacă s-ar ajuns la așa ceva doar pentru trafic (pe lângă celelalte mizerii, înjurături, ...etc) ... este chiar jenant pisic. Mai bine vinde forumul si apuca-te de altceva.

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

io ii dau fok   :laugh2

PS. Pentru cei interesati. 2x2 este bine, ar da o mwie cuiva.

N-ai benzina?  :laugh2

Pentru logan zic, se termina vara si nici de limbi nu te auzeam sa spui...  :laugh2

Va pup!

(Pfff, ce m-a enervat rahatul asta de topic!  :slap2 )

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:amanta
Postat

Eu inca sper ca un om (intreg la cap) nu ar face glume ne-sarate legate de moartea cuiva, pentru ca aia nu ar fi gluma, ar fi prostie/prosteala ! :rax2 :rax2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :slap2 Adica de ce sa te INSCRII astazi ca sa ne comunici IN SPECIAL o stire ca asta... ???

Sper...

Glume macabre se mai fac,a pățit-o cineva,i sa dat anunt la mica publicitate si pe tv ca a decedat,cu o zi inainte sa fie ziua de naștere,de ziua lui s-a trezit la usa cu flori, lumânări ,coroane si condoleante,asa ca astazi e posibil orice...

Ps- ma bucur ca omul e ok,sanatate Hodorogule

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:aer
Postat

Daca nu e glumă proastă dumnezeu sa-l ierte,era un om bun,păcat,viața chiar e un rahat,ia pe cine nu trebuie,moartea asta,chiar m-am întristat la asa veste.

Pe tine crezi ca moartea ar trebui sa te evite si nu sa Te ia ?

Daca da, de ce?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Doamne-ajuta ca-i OK!

Care-ai deschis threadul, oricine-ai fi... cu tot respectul, esti de-a pwla. Rau de tot. 

Pisicuts, probabil cel mai bine ar fi sa inchizi pe-aici. Ma refer (deocamdata) la thread, despre forum inca nush ce sa zic...

Ziceam c-ar mai fi multe de spus, dar m-am razgandit. 

Hai sa incercam sa nu mai postam aici pe topic, macar de-ai dracului, sa nu facem trafic (si) din asta :(

Cele bune si multa sanatate tuturor!

• Like 5
Postat

Pe tine crezi ca moartea ar trebui sa te evite si nu sa Te ia ?

Daca da, de ce?

Toți murim,nimeni nu e nemuritor,dar una e sa mori la 40 de ani si alta e sa mori la 70,

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Initial m-am gandit daca sa dau vreo replica aici. Si deoarece sint cateva persoane pe care le cunosc si le respect care au reactionat, am zis ca pentru acestea ar trebui sa spun si eu cateva cuvinte.Oricum inedit, nu?Sa spui ceva la anuntul mortii tale... :)

Nu, nu am murit, desi ma ameninta astia de ceva vreme! Persoana care insa a putut deschide un astfel de topic are mari probleme. Pai mai cardine, tu nu stii ma ca eu sint nudist si mare iubitor de arta? Cum crezi tu ca ieseam cu tine, poate daca te numeai Beligan sau Schubert.Moliere era si mai potrivit! Oricum, continua sa ma suni pe numarul cu 44 la sfarsit!

Da, 2x2 a murit, pe hodorog il omor eu azi! Sper doar sa am taria si barbatia sa nu mai intru in aceasta hazna in care s-a transformat forumul pe care eu l-am iubit atat de mult si care mi-a facut atat de mult bine in viata!

• Like 25
Postat

Initial m-am gandit daca sa dau vreo replica aici. Si deoarece sint cateva persoane pe care le cunosc si le respect care au reactionat, am zis ca pentru acestea ar trebui sa spun si eu cateva cuvinte.Oricum inedit, nu?Sa spui ceva la anuntul mortii tale... :)

Nu, nu am murit, desi ma ameninta astia de ceva vreme! Persoana care insa a putut deschide un astfel de topic are mari probleme. Pai mai cardine, tu nu stii ma ca eu sint nudist si mare iubitor de arta? Cum crezi tu ca ieseam cu tine, poate daca te numeai Beligan sau Schubert.Moliere era si mai potrivit! Oricum, continua sa ma suni pe numarul cu 44 la sfarsit!

Da, 2x2 a murit, pe hodorog il omor eu azi! Sper doar sa am taria si barbatia sa nu mai intru in aceasta hazna in care s-a transformat forumul pe care eu l-am iubit atat de mult si care mi-a facut atat de mult bine in viata!

sanatate multa Hodorogule,doar asta conteaza,restul sunt trecatoare....

Postat

Ce jeg obosit. Nu cunosc personajele, dar zvonuri d-astea nu se dau. Mwuje multa petre carton

• Like 3
Postat

Da, 2x2 a murit, pe hodorog il omor eu azi! Sper doar sa am taria si barbatia sa nu mai intru in aceasta hazna in care s-a transformat forumul pe care eu l-am iubit atat de mult si care mi-a facut atat de mult bine in viata!iesi

Te sculasi zombie ai  :pope  :pope  :pope  :pope  :pope

Postat

cum ai mierlit-o?

aine si noua cum e pe lumea ailalta?

• Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

daca doixdoi este acelasi cu hodorogul,inseamna ca am imbatranit degeaba ...

primul mi-a fost antipatic,al doilea m-a sensibilizat spunand ca-i gras si nu are trecere la fumei

Postat

Esti cel mai mare filosof existentialist din Moldova.

Si Sartre ar fi fost invidios pe rasuflarile tale din punga.

Băi wankere :), cu tot respectul pe care il meriti ca ai fost violat in biblioteca si ai tinut in tine apoi si nu ai zis la nimeni, din contra, ai mers zilnic dupa,iti zic asa: mai da-te-n balegar de wagyu ,de norvegian islandez crescut in singurul bloc cu 5 etaje si lift din Cugir. :)

Respira acelasi aer ca si mine, sau ma rog, aer sa supravietuiasca, dar el nu, e altceva :)...apoi cica ricky gervais... :)

Ciai bă...

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Băi wankere :), cu tot respectul pe care il meriti ca ai fost violat in biblioteca si ai tinut in tine apoi si nu ai zis la nimeni, din contra, ai mers zilnic dupa,iti zic asa: mai da-te-n balegar de wagyu ,de norvegian islandez crescut in singurul bloc cu 5 etaje si lift din Cugir. :)

Respira acelasi aer ca si mine, sau ma rog, aer sa supravietuiasca, dar el nu, e altceva :)...apoi cica ricky gervais... :)

Ciai bă...

De când ati devenit asa de orgoliosi, flower powersii?

• Minus 1
Postat

De când ati devenit asa de orgoliosi, flower powersii?

S-a başit chelnerul care cara tortul...lumea a zis ca-i mireasa, daca ma intelegi....

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-a başit chelnerul care cara tortul...lumea a zis ca-i mireasa, daca ma intelegi....

Înțelege dă-l în sânje :)

• Like 2
  • Minus 15
Postat

Adevarul e numai unul. Nu am nimic cu hodorogule. Tipul asta s-a certat cu Miskin care si-a publicat o adresa de email unde am comunicat cu acesta, ajungand intr-un final sa planuim chestia asta de prost gust. Am dovada daca se doreste.

​PS: atentie picon

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...