trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 7, 2016 Iar a scapat lisandru din camasa de forta? Vai steaua lui de dobitoc, asta nu se vindeca niciodata! Lăsați nebunu' să facă ce vrea...aici se simte si el bărbat 1 14
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Iar esti in impas, te-ai dat pe aurolac? Se scrie date-n handicapat ce esti Nebunu-le' 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Iar a scapat lisandru din camasa de forta? Vai steaua lui de dobitoc, asta nu se vindeca niciodata! Nu s-a inventat camasa de forta care sa-i faca fata lui alexandru. 2
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Oaloo, norocai pus emoticons, cam știut să mă cac pă tine... Dă râs. Un#de ###${?|£pu#la mă-##%*]tii te-am copiat###, $#$$###proas%|$}$£ta p#u#l#i###i##?Esti cel putin atat de plictisitor pe cat esti de prost. Drept urmare,esti exagerat de plictisitor.
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Care sunt fetele proxenetului Troll ?Trolesco le pune pe fete sa scrie zilnic pe forum.Raffaello marean,machucambo,daywalker,etc.Picon e hoasca batrana. El tine contabilitatea.
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 7, 2016 Esti cel putin atat de plictisitor pe cat esti de prost. Drept urmare,esti exagerat de plictisitor.De# c#e mor#ții #mă-#tii tot# pui d#astea #################################?!?!? Nu mă mai parafraza, că tot la fel de cretin rămâi? 2
tzipiripi Reputație: 3048 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 7, 2016 E o adevarata epidemie pe nimfomane in ultima vreme: au prins curaj agramatii si semi-analfabetii (ex: marean no 1, the godfather sau picon) si au inceput sa corecteze greselile gramaticale ale altora sau sa deschida topice de limba romana. Pastrand proportiile, desigur, ce se intampla aici e o reflectie a modului in care s-au ierarhizat valorile in societatea romaneasca. Si pe urma va plangeti ca sunteti condusi de imbecili si incompetenti, ca nou-nascuti mor in spitale din cauza bacterilor si infectiilor de acolo, ca trebuie sa dati spaga la fiecare pas, ca scoala scoate analfabeti pe banda rulanta, ca violurile si infractiunile cu violenta sunt tot mai frecvente, ca ...Va meritati soarta, la fel cum si forumul asta isi merita halul in care a ajuns.Si sa nu uitati, va rog, sa mai faceti cateva "glume bune" despre diaspora, pe care sa vi le punctati reciproc, plini de satisfactie. Daca te derajeaza atat de mult acesti oameni, si crezi ca sunt principalii vinovati pentru tot ceea se intampla rau pe forumul asta, de ce nu ii ignori pur si simplu? Iar daca te deranjeaza atat de mult, de ce le urmaresti activitatea zilnica? Nu crezi ca ii valorifici facand lucrul asta? Vorbesti de pseudovalorile din societatea romaneasca. Si de modul in care ele s-au erarhizat in timp. Vedem in fiecare zi in media niste specimene care, intr-o lume normala, nu ar avea ce sa caute acolo. Suntem condusi de niste politicieni de o calitate umana si profesionala cel putin indoielnica. Astea sunt mari si triste adevaruri ale zilelor noastre. Dar stii ceva? Nu crezi ca ei sunt produsul nostru? Nu crezi ca ii meritam? Nu crezi ca sunt proiectia a ceea ce alegem sa urmarim zi de zi, sa votam scrutin de scrutin? Crezi ca ar exista capatosi, marute, gherle, madalini ionesti, daca nu ar exista aia care sa se si uite zilnic, poate chiar oripilati unii dintre ei? Crezi ca daca esti deranjat de activitatea celor pe care ii mentionezi mai sus, asa vei reusi sa scapi de ei? Jignindu-i? Presupunand ca ei sunt asa cum spui tu, crezi ca esti cu mult mai bun facand asta? Crezi ca ar fi nevoie sa le spui ca sunt prosti? Nu crezi ca un prost iese singur in evidenta? Fara sa trebuiasca sa deschizi tu un topic in care sa evidentiezi asta? Am inteles, tu ai vrut sa ai o atitudine civica, de protest. Dar, daca vrei sa fii civilizat, asemenea proteste se fac blamand o situatie, un fapt, un lucru care te revolta in general, fara a nominaliza si persoane responsabile, pentru ca atunci protestul tau se transforma intr-un atac la perosana. Si se face praf dezideratul tau. Si asa, ca o opinie personala...nu cred ca cei nominalizati de tine sunt marea problema pe aici. Nu i-am cunoscut personal, poate tu ai facut-o si din cauza asta (sau datorita acestui fapt) iti permiti sa emiti anumite judecati de valoare. Stiu doar ca, din ceea ce am reusit eu sa vad in postarile lor, unul din ei este, sau macar incearca sa fie unul din userii corecti si civilizati, altul este foarte funny, iar pe celalalt nu l-am vazut suficient ca sa imi fi format o parere. N-am sa-i nominalizez, pentru ca, asa cum spuneam, asa consider eu ca este civilizat sa ne comportam. Schimbarea trebuie sa plece din noi, my friend, chiar daca " cu o floare nu se face primavara"!!! 7
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 7, 2016 Nu s-a inventat camasa de forta care sa-i faca fata lui alexandru.Dar se pare ca e boala contagioasa. Au turbat clonele, au spume la gura! 2 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Dar se pare ca e boala contagioasa. Au turbat clonele, au spume de sloboz la gura! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 O sa rămână motanu cu clonele..... 3 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 peseu : 'ca-ne-ar coaili dă şobolani dă monitor Dă clone zic ... 4 17
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 7, 2016 O sa rămână motanu cu clonele.....Deja se întâmplă... 2
napoli amore mio Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat Septembrie 7, 2016 O sa rămână motanu cu clonele..... mai bine ... decat cu pesti si grobieni
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Septembrie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Septembrie 8, 2016 Stiu doar ca, din ceea ce am reusit eu sa vad in postarile lor, unul din ei este, sau macar incearca sa fie unul din userii corecti si civilizati, altul este foarte funny, iar pe celalalt nu l-am vazut suficient ca sa imi fi format o parere. N-am sa-i nominalizez, pentru ca, asa cum spuneam, asa consider eu ca este civilizat sa ne comportam. Ai punctat foarte bine. Numai ca cel funny mi se pare mai corect decât cel civilizat, deși el intra mai des decât cel care intra foarte rar dar nu este mereu corect.Știi la cine ma refer... 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 8, 2016 Ai punctat foarte bine. Numai ca cel funny mi se pare mai corect decât cel civilizat, deși el intra mai des decât cel care intra foarte rar dar nu este mereu corect.Știi la cine ma refer... Asta e din ciclul: E bine sa nu fie rau!
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 8, 2016 Daca te derajeaza atat de mult acesti oameni, si crezi ca sunt principalii vinovati pentru tot ceea se intampla rau pe forumul asta, de ce nu ii ignori pur si simplu? Iar daca te deranjeaza atat de mult, de ce le urmaresti activitatea zilnica? Nu crezi ca ii valorifici facand lucrul asta? Vorbesti de pseudovalorile din societatea romaneasca. Si de modul in care ele s-au erarhizat in timp. Vedem in fiecare zi in media niste specimene care, intr-o lume normala, nu ar avea ce sa caute acolo. Suntem condusi de niste politicieni de o calitate umana si profesionala cel putin indoielnica. Astea sunt mari si triste adevaruri ale zilelor noastre. Dar stii ceva? Nu crezi ca ei sunt produsul nostru? Nu crezi ca ii meritam? Nu crezi ca sunt proiectia a ceea ce alegem sa urmarim zi de zi, sa votam scrutin de scrutin? Crezi ca ar exista capatosi, marute, gherle, madalini ionesti, daca nu ar exista aia care sa se si uite zilnic, poate chiar oripilati unii dintre ei? Crezi ca daca esti deranjat de activitatea celor pe care ii mentionezi mai sus, asa vei reusi sa scapi de ei? Jignindu-i? Presupunand ca ei sunt asa cum spui tu, crezi ca esti cu mult mai bun facand asta? Crezi ca ar fi nevoie sa le spui ca sunt prosti? Nu crezi ca un prost iese singur in evidenta? Fara sa trebuiasca sa deschizi tu un topic in care sa evidentiezi asta? Am inteles, tu ai vrut sa ai o atitudine civica, de protest. Dar, daca vrei sa fii civilizat, asemenea proteste se fac blamand o situatie, un fapt, un lucru care te revolta in general, fara a nominaliza si persoane responsabile, pentru ca atunci protestul tau se transforma intr-un atac la perosana. Si se face praf dezideratul tau. Si asa, ca o opinie personala...nu cred ca cei nominalizati de tine sunt marea problema pe aici. Nu i-am cunoscut personal, poate tu ai facut-o si din cauza asta (sau datorita acestui fapt) iti permiti sa emiti anumite judecati de valoare. Stiu doar ca, din ceea ce am reusit eu sa vad in postarile lor, unul din ei este, sau macar incearca sa fie unul din userii corecti si civilizati, altul este foarte funny, iar pe celalalt nu l-am vazut suficient ca sa imi fi format o parere. N-am sa-i nominalizez, pentru ca, asa cum spuneam, asa consider eu ca este civilizat sa ne comportam. Schimbarea trebuie sa plece din noi, my friend, chiar daca " cu o floare nu se face primavara"!!! Postarea ta contine o multitudine de insinuari si inexactitati pe care imi este greu sa le pun doar pe seama faptului ca nu esti familiar cu activitatea anumitor membri de pe forum.O sa incerc sa fac cateva precizari: Nu am spus nicaieri in postarea mea ca cei trei nominalizati ar fi principalii vinovati pentru tot ceea se intampla rau pe forumul asta ori marea problema pe aici. Dar este destul de dificil sa ignori un personaj prezent pe toate topicele. Pentru cineva care da lectii despre cum este civilizat sa ne comportam, faci risipa de insulte subtile si acuzatii nefondate. Ai interpretat in mod eronat demersul meu. Postarea mea nu a fost neaparat o luare de atitudine civica, ci mai mult un mic protest. Recunosc, am extrapolat putin prin comparatia cu societatea romaneasca si modul in care non-valorile ne invadeaza viata de zi cu zi si au ajuns sa ne conduca si sa ne dea lectii. Oricum, prin postarea ta mi-ai confirmat ce am scris si eu: poporului roman ii lipsesc cu desavarsire spiritul civic si responsabilitatea sociala.Am impresia, totusi, ca ti-a scapat ironia ca un personaj agramat si fara recenzii sa fie nominalizat utilizatorul lunii pe un forum de acest gen. Spre deosebire de tine, eu nu cred in corectitudine politica. Rezolvarea unei probleme presupune in primul rand identificarea problemei respective, chiar daca asta inseamna sa nominalizezi persoanele care au cauzat sau care sunt problema insasi. Tu, insa, poti dormi linistit in continuare: nu ai deranjat pe nimeni si ai fost civilizat. Si cine stie, poate ca o sa ai noroc si atunci cand o sa decizi sa scoti capul din nisip problemele (oricare ar fi ele) vor fi disparut de la sine. Cat despre aprecierile tale din final la adresa catorva useri, nu pot decat sa-mi exprim stupefactia: userul despre care tu spui ca este, sau macar incearca sa fie unul din userii corecti si civilizati este unul dintre cei mai mari badarani de aici (nu trebuie sa ma crezi pe cuvant: http://nimfomane.com/forum/topic/73132-picon-grobianism-si-duplicitate-opere-incomplete/)iar mitocanul agramat pe care tu il consideri foarte funny nu stiu, poate ca e funny pentru cineva care apreciaza umorul gen Vacanta Mare sau Doru Octavian Dumitru. "They always say time changes things, but you actually have to change them yourself.” 2 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 8, 2016 O sa rămână motanu cu clonele..... 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 8, 2016 Iar a scapat lisandru din camasa de forta? Vai steaua lui de dobitoc, asta nu se vindeca niciodata! Lăsați nebunu' să facă ce vrea...aici se simte si el bărbat Nu s-a inventat camasa de forta care sa-i faca fata lui alexandru.Iar sunteti in haita???? https://blogmov.files.wordpress.com/2012/02/tumblr_lz8yruxcbg1qmujv8_large.gif
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 8, 2016 Iar sunteti in haita???? https://blogmov.files.wordpress.com/2012/02/tumblr_lz8yruxcbg1qmujv8_large.gif Du-te dreaq să te EE la doctor...cu toate că prostia nu se tratează, tu, totuși, insistă... prostul forumului 3 14
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 8, 2016 Du-te dreaq să te EE la doctor...cu toate că prostia nu se tratează, tu, totuși, insistă... prostul forumului Iar ai cazut cu gura-n pula? Hai spumega cu curul in balta tantalaule http://imgur.com/zc4Ur.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Iar a scapat lisandru din camasa de forta? Vai steaua lui de dobitoc, asta nu se vindeca niciodata! are priza la public cuckoldu ) . da-l in plm de vesel ce ie. 3 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 8, 2016 are priza la public cuckoldu )Este ca te crezi destept? https://media.giphy.com/media/S7jKEqmTbee7S/giphy.gif
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Iar sunteti in haita???? https://blogmov.files.wordpress.com/2012/02/tumblr_lz8yruxcbg1qmujv8_large.gifNoi sa fim sanatosi! 3
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 8, 2016 De ce plangi, Ciutacule?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 8, 2016 De ce plangi, Ciutacule?A ramas cu beamwaul in pana!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum