Sari la conținut

Pseudo-valorile care ne sufoca

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Noi sa fim sanatosi!

Sanatosi nu sunteti, asta este sigur, la fel de sigur ca sunteti niste cocalari ieftini care au "acaparat" acest forul si l-ati facut dupa caracterul vostru infect!

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Sanatosi nu sunteti, asta este sigur, la fel de sigur ca sunteti niste cocalari ieftini care au "acaparat" acest forul si l-ati facut dupa caracterul vostru infect!

alexandra, sunt sigur ca intentia ta a fost sa te piși pe noi, dar, din pacate pentru tine, te-ai pișat pe tine. Din nou & still counting.

*forumul ( ai mancat 2 litere).

Bine ca ai dat tu valoare "forului", tu si clonele tale, goldenberg, baselul si celalalte.

• Like 3
Postat

alexandra, sunt sigur ca intentia ta a fost sa te piși pe noi, dar, din pacate pentru tine, te-ai pișat pe tine. Din nou & still counting.

Bine ca ai dat tu valoare "forului", tu si clonele tale, goldenberg, baselul si celalalte.

Cand cocalarii pe care ii sutii si dintre care faci parte, vin cu ceva nou, atunci imi schimb si eu discursul. Pana la urma eu am incetat sa mai postez, voi hopa, ati apucat pula in gura. Bai muie, tu vorbesti despre decenta si lucruri sfinte? Besi ma pedepsitule, te bate toata lumea, cu atat maiult al'de sus! Besi in pula mea si nu te mai da rotund, estiun nimeni din rm vl, cu un bw la mana a doua, cu nr inmatriculare pe bulgaria. Nah, ce dai, aia primesti. Acum ceva timp ma intrebai ceva si in prostia ta ai confirmat. Stai in banca ta de cocalar zdreanta!
Postat

Besi ma pizda de centura valcei, ai uitat cand te-ai cacat pe tine, iti aduc aminte? Besi in pula mea de cocalar, defapt in valcea nu te numesti decat aurolac!
Vizitator stau de sase
Postat

Besi ma pizda de centura valcei, ai uitat cand te-ai cacat pe tine, iti aduc aminte? Besi in pula mea de cocalar, defapt in valcea nu te numesti decat aurolac!

chiar te rog sa-mi aduci aminte.

Imi dau seama cat de informat esti despre persoana mea daca am bmw "pe" Bulgaria si restul.

PS : daca tot l-ai adus in discutie pe "al de sus", nu ti-e frica ca ai omorat-o pe ma-ta online, zicand ca esti orfan de la 12 ani( total fals)?

• Like 2
Postat

chiar te rog sa-mi aduci aminte.

Imi dau seama cat de informat esti despre persoana mea daca am bmw "pe" Bulgaria si restul.

PS : daca tot l-ai adus in discutie pe "al de sus", nu ti-e frica ca ai omorat-o pe ma-ta online, zicand ca esti orfan de la 12 ani( total fals)?

Idiotule, eu nu am spus niciodata de mama asa ceva. Si daca tot pomenesti de mama, am sa cobor la nivelul tau si ii transmit lui ma-ta toate cele bune. Daca esti obsedat si handicapat, mars la medic tampitule, nu mai pomenii insa de mama ca iti iau tot neamulu in pula jigodie cocalara.

Muie, idioata, stiu ca ai o boala grava la bibiloi dar retine cocalare, daca te injur, o fac fara a ma ascunde. Faptul ca tu, impreuna cu idiotii tai incercati sa-mi puneti o gramada de clone, nu face altceva decat sa dovedeasca prostia voastra. Cocalare, inceteaza cu familia si datele personale ca o sa belesti o mare pula de nu o poti duce

Vizitator stau de sase
Postat

Idiotule, eu nu am spus niciodata de mama asa ceva. Si daca tot pomenesti de mama, am sa cobor la nivelul tau si ii transmit lui ma-ta toate cele bune. Daca esti obsedat si handicapat, mars la medic tampitule, nu mai pomenii insa de mama ca iti iau tot neamulu in pula jigodie cocalara.

Muie, idioata, stiu ca ai o boala grava la bibiloi dar retine cocalare, daca te injur, o fac fara a ma ascunde. Faptul ca tu, impreuna cu idiotii tai incercati sa-mi puneti o gramada de clone, nu face altceva decat sa dovedeasca prostia voastra. Cocalare, inceteaza cu familia si datele personale ca o sa belesti o mare pula de nu o poti duce

Haha.

Ok. Ce-ar fi sa-mi bag pola in gura aluia de a zis ca a ramas orfan de ma-sa, dar si a aluia care are legatura cu datele tale personale expuse + a celui  care te cloneaza? Sa-i fuga femeia cu un barbat urat, domne! Ce zici, te deranjeaza?

Faptul ca ai incercat sa dai date personale, desi ti-am cerut sa nu mai faci aceeasi greseala, e alta mancare de peste, Stricata. O sa ti se aplece si asa o sa ramai, aplecat.

Sa nici nu mai raspunzi daca vii cu injuraturi si  nimic concret, Aaa, sa nu uiti sa-ti bagi si tu pola in gura aluia...,da?

Postat

Haha.

Ok. Ce-ar fi sa-mi bag pola in gura aluia de a zis ca a ramas orfan de ma-sa, dar si a aluia care are legatura cu datele tale personale expuse + a celui  care te cloneaza? Sa-i fuga femeia cu un barbat urat, domne! Ce zici, te deranjeaza?

Faptul ca ai incercat sa dai date personale, desi ti-am cerut sa nu mai faci aceeasi greseala, e alta mancare de peste, Stricata. O sa ti se aplece si asa o sa ramai, aplecat.

Sa nici nu mai raspunzi daca vii cu injuraturi si  nimic concret, Aaa, sa nu uiti sa-ti bagi si tu pola in gura aluia...,da?

Tu ori esti handicapat, ori esti de rea credinta. Mai vitel mucos si prost, cu cel care a spus ceva cu mama lui, tu ai ce ai. Daca ai probleme cu el, rezolvale cu el mucea. Cat priveste pe cei care se dau drept mine, nici macar nu ii injur, cu atat mai putin sa ii fut. Asta pentru ca sunt constient ca sunt clonele facute de latura "dura" a brigazii care incearca sa induca in mod eronat ceea ce ei vor sa se creada despre un user, asa ca ii injur pe conturile consacrate, iar pe de alta parte, nu sunt homosexual ca tine.

Cat priveste datele personale, ia spune muita, ce date personale am dat despre tine. Singur i-ai confirmat prietenului miskin orasul din care esti iar in ceea ce priveste masina pe care o conduci, tu singur ai postat poza aici tantalaule.

In ceea ce ma priveste, tu ai spus mult mai multe asa ca las-o in pula mea ca ti-o furi rau de tot.

In ultima postare ti-amspus ca daca mai pomenesti macar tangential de familia mea, am sa iti iau si eu familia la rand, degeaba incerci sa faci pe "victima", tot un cocalar esti.

Concluzia:

Nu ma mai urmarii pe tot forumul, abtine-te sa ma mai interpelezi si o sa fie totul ok. Nici daca vei traii inca zece vieti de acum incolo, nu vei reusii sa ma intimidezi sau sa ma "ingenunchezi" asa cum ai spus in postarea ta de cacat.

Cocosel zapacit, stai in banca mataluta, te rog

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Unde sunt datele personale, in care postare?

Au fost, prin vară. Cred că postarea a fost editată. În același timp, a apărut o poză cu mine și date personale ale Sorinei. Are dreptate Advanced. Cine le-a pus? Nu știu, să-i fie de cap!

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

Au fost, prin vară. Cred că postarea a fost editată. În același timp, a apărut o poză cu mine și date personale ale Sorinei. Are dreptate Advanced. Cine le-a pus? Nu știu, să-i fie de cap!

Are dreptate in ce sens? Esti sigur ca ai citit postarea initiala? Ai dat-o ca si cum eu i-am dat datele personale pe forum! Ii tot explic avansatului ca n-am nicio legatura, dar n-are curaj sa-si asume clonele cu care a zis destul de multe.

Ai dreptate, sa le fie de cap alora care au dat date personale( ale avansatului, ale Sorinei sau ale tale), dar si clonatilor( goldenberg, baselu &comp). Intreaba-l tu daca e de acord, imi vine sa vomit cand zice "cocosel" :))

• Like 1
Postat

Are dreptate in ce sens? Esti sigur ca ai citit postarea initiala? Ai dat-o ca si cum eu i-am dat datele personale pe forum! Ii tot explic avansatului ca n-am nicio legatura, dar n-are curaj sa-si asume clonele cu care a zis destul de multe.

Ai dreptate, sa le fie de cap alora care au dat date personale( ale avansatului, ale Sorinei sau ale tale), dar si clonatilor( goldenberg, baselu &comp). Intreaba-l tu daca e de acord, imi vine sa vomit cand zice "cocosel" :))

Nu bre, am zis că are dreptate, pentru că i s-a făcut treaba asta, nu că tu i-ai făcut-o! 

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

Nu bre, am zis că are dreptate, pentru că i s-a făcut treaba asta, nu că tu i-ai făcut-o!

E ok. Dar s-a inteles ca eu i-am facut-o. Vezi cum ma acuza avansatul, urmeaza intrebarea lui ddopf...

Vizitator stau de sase
Postat

Tu ori esti handicapat, ori esti de rea credinta. Mai vitel mucos si prost, cu cel care a spus ceva cu mama lui, tu ai ce ai. Daca ai probleme cu el, rezolvale  (OK ! ) cu el, mucea. Cat priveste pe cei care se dau drept mine, nici macar nu ii injur, cu atat mai putin sa ii fut. Asta pentru ca sunt constient ca sunt clonele facute de latura "dura" a brigazii, care incearca sa induca in mod eronat ceea ce ei vor sa se creada despre un user, asa ca ii injur pe conturile consacrate, iar pe de alta parte, nu sunt homosexual ca tine.

Cat priveste datele personale, ia spune muita, ce date personale am dat despre tine ? Singur i-ai confirmat prietenului miskin orasul din care esti, iar in ceea ce priveste masina pe care o conduci, tu singur ai postat poza aici, tantalaule.

In ceea ce ma priveste, tu ai spus mult mai multe asa ca las-o in pula mea, ca ti-o furi rau de tot.

In ultima postare ti-am(SPATIU)spus ca daca mai pomenesti macar tangential de familia mea, am sa iti iau si eu familia la rand, degeaba incerci sa faci pe "victima", tot un cocalar esti.

Concluzia:

Nu ma mai urmarii pe tot forumul, abtine-te sa ma mai interpelezi si o sa fie totul ok. Nici daca vei traii  ( fara numar, este? ) inca zece vieti de acum incolo, nu vei reusii (l-ai omorat pe Pruteanu ) sa ma intimidezi sau sa ma "ingenunchezi" asa cum ai spus in postarea ta de cacat.

Cocosel zapacit, stai in banca mataluta, te rog

Nu stiu eu sa numar cate greseli poti sa faci ...

Cand te fac analfabet , o fac din seria *rezolva-le si pentru ca ''a reusii'' este perfectul simplu , folosit in Oltenia , ceea ce numai eu pot sa spun ( eu reusii) , ca doar ai zis ca-s oltean , nu?

Extraordinar ! Am zis eu de familia ta ?! Da-mi in cap cu postarea ! Ei bine , dragule , n-am zis nimic , desi puteam sa spun ca nevasta-ta are fund de sticla la ochi . Asta am auzit-o pe forum , cand te certai cu John , dar n-am zis-o !!!

Nu-mi pune aiurea cuvinte in tastatura , n-am zis ''ingenunchiat'', am zis ''aplecat'', ceea ce inseamna altceva , adica dureri de stomac (vezi postarea cu mancarea de peste) , posibil cocosat sau , de ce nu,  capra .

Ba , sincer , m-am saturat de cate ori m-ai jignit absolut gratuit , ma gandesc sa scot un album (la xerox , in plm) din ce postezi si sa ti-l lipesc pe usa. Daca nu-ti convine , poti sa ma dai in judecata ! Cu ocazia asta imi examinezi bmw-ul sa vezi din ce an e , dar ma tem ca o sa pierzi. Ma rog , nu incerc sa te fac din vorbe , iti las tie vorbele (ai grija sa scrii corect ) , eu ma multumesc cu faptele.

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Cand imi bagi limba in pizda?

cu cine ma cert eu ...

postarea de mai sus, *draga mea

Postat

Cand te fac analfabet , o fac din seria *rezolva-le si pentru ca ''a reusii'' este perfectul simplu , folosit in Oltenia , ceea ce numai eu pot sa spun ( eu reusii) , ca doar ai zis ca-s oltean , nu?

Extraordinar ! Am zis eu de familia ta ?! Da-mi in cap cu postarea ! Ei bine , dragule , n-am zis nimic , desi puteam sa spun ca nevasta-ta are fund de sticla la ochi . Asta am auzit-o pe forum , cand te certai cu John , dar n-am zis-o !!!

Nu-mi pune aiurea cuvinte in tastatura , n-am zis ''ingenunchiat'', am zis ''aplecat'', ceea ce inseamna altceva , adica dureri de stomac (vezi postarea cu mancarea de peste) , posibil cocosat sau , de ce nu, capra .

Ba , sincer , m-am saturat de cate ori m-ai jignit absolut gratuit , ma gandesc sa scot un album (la xerox , in plm) din ce postezi si sa ti-l lipesc pe usa. Daca nu-ti convine , poti sa ma dai in judecata ! Cu ocazia asta imi examinezi bmw-ul sa vezi din ce an e , dar ma tem ca o sa pierzi. Ma rog , nu incerc sa te fac din vorbe , iti las tie vorbele (ai grija sa scrii corect ) , eu ma multumesc cu faptele.

Nu cred ca te-am jignit mai mult decat ai facut-o tu, de obicei am raspuns mojiciilor si golanismelor tale.

Abia astept sa te vad la usa mea!

Postat

Stai linistit coane, stie foarte bine despre ce este vorba, face doar pe "domnisoara" care a avut un schimb de mesaje intens cu autorul. Mai nou cica trebuie sa il astept la usa. Okkkk,ce nu stie este faptul ca dupa ce il vor lua la intrebari cei doi "catelusi"'din curte, il voi intreba eu de "sanatate" stalcindu-i fata. Ce a postat nu este amenintare? De unde stie adresa mea? Nici macar tu nu o cunosti! Sta de sase este exemplul elocvent pentru un obsedat criminal
  • Like 1
Postat

Nu-mi pune aiurea cuvinte in tastatura , n-am zis ''ingenunchiat'', am zis ''aplecat'', ceea ce inseamna altceva , adica dureri de stomac (vezi postarea cu mancarea de peste) , posibil cocosat sau , de ce nu,  capra .

Unde mi-am dat eu adresa obsedatule? Vezi ca te contrazici idiotule. Hai la usa mea, iti dau atata muie cat nu poti duce cocalare. Abordare de idiot cocalar, imi vine sa te fut pe toate gaurile. Ia incearca bulangiule, iti mananc ficatii homosexualule

Postat

Pizda penala, ai furat-o. Aveam o parere cat de cat buna despre tine, pacat ca esti prost!

Eu fac greseli pentru ca toti fac, tu faci greseli penale muie, de avocat nu este nevoie, te intorc pe ce parte vrei tu. Nu ai putere, esti nimeni si consider ca astea nu sunt date personale, este realitatea!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...