Sari la conținut

Costuri relocare

Postări Recomandate

Uite aici (scrie si in romana), 90 Euro camera pe 24 de ore. (De obicei daca nu dorm acolo, isi impart doua femei camera, schimb de zi si schimb de noapte.)
Deci curvelor, sa nu va mai aud cu costuri de relocare. La Frankfurt (de unde-i poza) atat costa camera si nu intereseaza nici pe dracu ca-i cost suplimentar, ba nici nu plateste vreun client mai mult de 20 de Euro, poti sa fi alba ca zapada ca tot degeaba. Asa ca minim 2 clienti pe zi is doar pt. plata locatiei (+ mai este impozitul pe prostituie care daca stiu bine e de 5 Euro/zi). Asa ca nu mai vreau sa aud povesti ca vai ce mare efort cu relocatia de prin cine stie ce cotloane la Cluj.

https://c1.staticflickr.com/9/8018/6957493798_09fcac99fa_o.jpg

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

CB-ule, cu scuzele de rigoare, dar eu nu am inteles ce ai vrut a spune.

Poate fetele ... o sa inteleaga ... preturi in Euro, ca altceva ... mai greu ... da' dracu' mai stie.

Spor!

Link spre comentariu

Si ce n-ai inteles?

Ca atunci cand se duc in Germania (sau oriunde altundeva) 2-3 clienti trebuie sa-i faca zilnic doar pt. plata locatiei in schimb cand vin la Cluj il taxeaza pe fiecare client in plus cu 50 de lei, deci la al treilea client deja fac castig doar din "marele efort de relocare", prezentat noua ca un mare sacrificiu.

• Like 3
Link spre comentariu

Borceo să ne suji și să ne linji pă tăți și asta dacă îți dăm voie bă și nă da ?și Cristian Borcea pe sus bumiți să pupi in anus și când te saturi să Io mànci lu prietenu to Maximus75 dacă a vre să ți deie o muie da muistule Cristian Borcea și fetele din Cluj să-ți baje tăți țărușii din ogradă in cur până îți ies pe gură muie ce esti

Link spre comentariu

De fapt daca e sa comparam 24 de ore cu 24 (95 Euro in Germania, 100 lei in Romania) inseamna ca in Germania tipa trebuie sa faca 5 futaci doar pt. proprietarul camerei in timp ce in Romania pt. proprietar nu face nimic (ca doar banii care de relocatie ii cere peste cei pe care i-o avut acolo de unde o venit) insa primii doi futaci (2x50 lei) din plusul pe care-l decarteaza pe motiv de costuri suplimentare deja au platit chirie printesei iar de la al treilea, patrulea, etc. cei 50 intra in buzunarul ei.

Link spre comentariu

Bine zici mă Borcea și ți-a da șî ție un 50lei fata să ai să mai ieși și tu în lume să nu clocești în fața computerului să aduni frustrări câ și așe ai de ordinu zecilor. Facem o chetă să te ajutăm când esti la fundu sacului?îl chemăm pe Maximus 75 să te ajute mă și pe prietenii tăi de p aci Borceo .Diva ciucurelu Meda .om vedea

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

... și când te saturi să Io mànci lu prietenu to Maximus75 dacă a vre să ți deie o muie ...

...îl chemăm pe Maximus 75 să te ajute mă ...

... și când va fi nevoie vin cu Maximus 75 să ți dăm o mu ie ...

Bă, tu ești săgeata lui Maximus75.  :)

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vai de Steaua ta, Borceo!Dacă forumul îi populat da rahați,curve șamd ,tu nai ce căuta p-aci . Că un aristocrat ca tine nu cred că și face de lucru cu lumea de rând.Pulică ești vai de viața ta,Cristian Borcea Homalăule! Tăt o bășină răsuflată esti ca pe vremea cànd te certai cu Ana Meda și altele. doar că atunci bășina nu era încă răsuflată.Borcea marș la locu tău pulică până nu-ți trimit vreo fată să Io lingi sau un pulos să Io sugi da mă marș la locul tău Cristian Borcea

Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Vai de Steaua ta, Borceo!Dacă forumul îi populat da rahați,curve șamd ,tu nai ce căuta p-aci . Că un aristocrat ca tine nu cred că și face de lucru cu lumea de rând.Pulică ești vai de viața ta,Cristian Borcea Homalăule! Tăt o bășină răsuflată esti ca pe vremea cànd te certai cu Ana Meda și altele. doar că atunci bășina nu era încă răsuflată.Borcea marș la locu tău pulică până nu-ți trimit vreo fată să Io lingi sau un pulos să Io sugi da mă marș la locul tău Cristian Borcea

Rahatule deja te mulezi pe pula divei anita la texte:)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca

Rahatule mă mulez pă pula lui .și care -i traba ta?dacă Io vreu să mă simte bine te Doré pă tine capu pă pula cui mă mulez?Pote vii și tu să ne mulăm amândoi pă pulaș lui. Fac ce vrea Mușchii mei pulică da?și când mă satur o iau dă la capăt.

Stelianule tu esti fratele geaman a lui maxi taxi??

:)

Link spre comentariu

Ciucur să mă fu tă Stalin că n am idee ce tăt vorbești acolo.frate geamăn cu maxi taxi?mă n-am cunoștințe din astea pă la taximetrie da să știi nu i exclus să cunosc taximetriști . Că s băiat de băiat jmecher și respectat îi posibil să te cunosc și pe tine.aici intru să văd fetele.clienții nu mă interesează și poveștile beșite.dacă îmi zici de cine vorbești pote mă prind dacă i jmecher sau apă de ploie.

Link spre comentariu

Ciucur să mă fu tă Stalin că n am idee ce tăt vorbești acolo.frate geamăn cu maxi taxi?mă n-am cunoștințe din astea pă la taximetrie da să știi nu i exclus să cunosc taximetriști . Că s băiat de băiat jmecher și respectat îi posibil să te cunosc și pe tine.aici intru să văd fetele.clienții nu mă interesează și poveștile beșite.dacă îmi zici de cine vorbești pote mă prind dacă i jmecher sau apă de ploie.

Jmecher nu este aia-i clar.

Ca este apa de ploaie sau apa de balta aia este altceva!

Cum nu stii despre cine este vorba?

Tu ar trebuii sa sti ca esti magnificul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...