Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Vinulet acru la gust si la caracter ,ai fost prins la inghesuiala si ai luat-o la mare arta !Tot ataci si tot ataci , mai si taci !Ai fost tu la Alina 2323 sau la Symona sa ma poti contrazice ?Halal caracter si comportament , o tot tii pe a ta de luni de zile. 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Cât de prost sa fi, pentru a plati 5 euro pe luna, numai ca sa dai cu minus ?Distrusule, vreau sa îmi dai cu minus pâna trec de -1000, chiar te rog, intră si pe celălalte conturi ale tale Vad ca Gabi nu îmi mai da minus, sa supărat pe mine Gabi, un minus te rog fi draguță ! ...
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Puncte ... peste tot, puncte! 7 2
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 2, 2016 Autor Postat Septembrie 2, 2016 Fasolare pentru mine este o onare ca mai corectat asa mai invat si eu Dar tu mai ai de invatat si la varsta lu' matale sa stii : 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Fasolare, pentru mine este o onare ca mai corectat, asa mai invat si eu ! Dar tu mai ai de invatat si la varsta lu' matale, sa stii :... 6 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 2, 2016 Cât de prost sa fi pentru a plati 5 euro pe luna numai ca sa dai cu minus Distrusule vreau sa îmi dai cu minus pâna trec de -1000 chiar te rog, intră si pe celălalte conturi ale tale Vad ca Gabi nu îmi mai da minus sa supărat pe mine Gabi un minus te rog fi draguță Dar sa sti,ca multi nu platesc ,doar ca sa dea minus...Poate ei doresc sa aibe acces la alte privilegii...Cum ar fi PM. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 ...daca nu-i spui unde a gresit, o sa creada ca i-ai colorat postarea! 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 daca nu-i spui unde a gresit, o sa creada ca i-ai colorat postarea!Hai măi, chiar așa de prost să fie? Eu nu cred! 6 2
vanitty Reputație: -425 Postat Septembrie 2, 2016 Oras::) Oras::) Postat Septembrie 2, 2016 Hai măi, chiar așa de prost să fie? Eu nu cred! ba sa crezi.si sa inmultesti cu 10.si tot nu o sa stii exact cata prostie agresiva zace in aratarile astea. 1 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 2, 2016 Eu il sustin pentru ca si-a ales anumite victime corect, cum ar fi andrew si liviu, restul chiar nu merita asta!Apropo, stiati ca Liviu58 sufera de erotomanie ?
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 3, 2016 Autor Postat Septembrie 3, 2016 Cine nu merita ? Tu ? Când ai ajuns la -700 ai intrat in depresie si ai inceput sa scrii recenzii unde ai fost (daca ai fost) acum 4 ani, poate asa ajungi măcar la -100 , mare bou esti 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 3, 2016 Cine nu merita ? Tu ? Când ai ajuns la -700 ai intrat in depresie si ai inceput sa scrii recenzii unde ai fost (daca ai fost) acum 4 ani, poate asa ajungi măcar la -100 , mare bou esti In depresie esti tu terminatule. Vezi ca poti primii muie pe puncte. Marsh pe centura si recupereaza!
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 3, 2016 Lingi toți joisti in cur de ai bube la gură Nu ma bag la gramatica, insa nu-mi pot retine observatia... oho, ce cunostinte aprofundate de insider, din partea unui user nevinovat, inscris acum o saptamana... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2016 Postat Septembrie 3, 2016 Fasolare pentru mine este o onare ca mai corectat asa mai invat si eu Dar tu mai ai de invatat si la varsta lu' matale sa stii :Am lipsit si eu cateva zile de pe forum si cand ma intorc ,vad ca te-ai certat cu toata lumea ! Cine te-a suparat !?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2016 Postat Septembrie 3, 2016 Vezi ca poti primii muie pe puncte.alexandru, multumim ca impartasesti si altor useri propria-ti experienta. Vezi ca poti sa fii si baiat bun?! Tine-o tot asa!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 4, 2016 alexandru, multumim ca impartasesti si altor useri propria-ti experienta. Vezi ca poti sa fii si baiat bun?! Tine-o tot asa!Besi ma de aici!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Don Pisicuts , cum ramine cu prevederea din regulament care interzice conturile clona ?Pe cind curatenie pe forum ?Cer prea mult ? 6 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Don Pisicuts , cum ramine cu prevederea din regulament care interzice conturile clona ?Pe cind curatenie pe forum ?Cer prea mult ?Ma tem ca da 6
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 4, 2016 Autor Postat Septembrie 4, 2016 Ma tem ca da Tu ai doua conturi verzi 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Tu ai doua conturi verzi Sunt data dracu ....Nu imi permit sa imi platesc contul meu....si tu zici ca am "doua verzi" ! Asa parere ai despre mine !? 3
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 4, 2016 Autor Postat Septembrie 4, 2016 Sunt data dracu ....Nu imi permit sa imi platesc contul meu....si tu zici ca am "doua verzi" ! Asa parere ai despre mine !?Dar ai avut 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Dar ai avut Da! Cunosc parola de la mai multe conturi ,cele ale fostelor mele colege !
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Besi ma de aici! cand eu ma bas, tu tragi pe nas.
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2016 Da!Cunosc parola de la mai multe conturi ,cele ale fostelor mele colege !Da? Please da-mi si mie in privat 1-2 parole ca sa fac misto de cativa idioti care si-o cer zi de zi.....
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 5, 2016 cand eu ma bas, tu tragi pe nas.Handicapatule!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum