Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Dezaxatule , destramatule , dezmatatule , o sa iti distrugi si creierii pe care nu ii ai !Ai terminat de baut urina cu pipeta ? 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Incet , incet o sa ajungi sa crezi si tu ce spui. e vizibil nea corcodele )
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Foaie verde salcie , trei ori sapte paisprezece !Tu sa fii sanatos justitiaru , pe linga demolatorul distrus la creier tu ai devenit chiar simpatic , ai progresat dar tot umbli cu rautati.Demolatorule distrus , medicul de psihopupu iti da voie pe internet si tu in loc sa scrii familiei , umbli pe forum sa te dai balena in chiuveta.In afara de a minca , bea , dormi , merge la WC si a da puncte negative mai stii ceva ? 5 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 ) Motane ,baga aici optiunea sa cumparam puncte sa vezi cati bani faci 100 de euro 1000 de puncte . 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Foaie verde salcie , trei ori sapte paisprezece !Tu sa fii sanatos justitiaru , pe linga demolatorul distrus la creier tu ai devenit chiar simpatic , ai progresat dar tot umbli cu rautati.Demolatorule distrus , medicul de psihopupu iti da voie pe internet si tu in loc sa scrii familiei , umbli pe forum sa te dai balena in chiuveta.In afara de a minca , bea , dormi , merge la WC si a da puncte negative mai stii ceva ? ti se pare , stai sa vezi ca-mi fac si io un cont verde si te calaresc pana zici iarta-ma PS Destroyer , nu-l lasa pe Gelu din ochi , arde-l ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Hai cu contul verde s.a.m.d.Dar pentru ca eu iert si iubesc , ca asa este crestinesc , ma gindesc ca ca tine nu gasesc.Ce-ar fi fost forumul fara tine si altii ca tine ?Uite ca nu exista optiunea de stergere recenzii , ca v-ati fi repezit precum ciinii scapati din cusca.Mai resetati-va si voi , ati devenit banali...niste trolli dezorientati si frustrati.Hai , du-te si pupa-l pe distrugatorul de Dimbovita , va meritati ! 6 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Hai cu contul verde s.a.m.d.Dar pentru ca eu iert si iubesc , ca asa este crestinesc , ma gindesc ca ca tine nu gasesc.Ce-ar fi fost forumul fara tine si altii ca tine ?Uite ca nu exista optiunea de stergere recenzii , ca v-ati fi repezit precum ciinii scapati din cusca.Mai resetati-va si voi , ati devenit banali...niste trolli dezorientati si frustrati.Hai , du-te si pupa-l pe distrugatorul de Dimbovita , va meritati ! hai syctyr pă model nou 1 1
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 distrugatoruldepanarame aceeași mizerie care își spunea lastunicorn+ramsay+catalindicu. A distrus-o pă' măsa și de aici și numele . La mine a dat cu -350 în două zile . Om bolnav mintal cu mult timp liber . Fiecare cu bucuriile lui ... Fie la el acolo ... 3 2
vanitty Reputație: -425 Postat Septembrie 8, 2016 Oras::) Oras::) Postat Septembrie 8, 2016 distrugatoruldepanarame aceeași mizerie care își spunea lastunicorn+ramsay+catalindicu. A distrus-o pă' măsa și de aici și numele . La mine a dat cu -350 în două zile . Om bolnav mintal cu mult timp liber . Fiecare cu bucuriile lui ... Fie la el acolo ... cum plm a dat -350 la tine cand tu nu ai 350 de postari? 3 5
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 cum plm a dat -350 la tine cand tu nu ai 350 de postari? Alo ,nenea ... Eu mai aveam o 'coadă' de -30 -40 lăsată din trecut , tot de același gunoi . De pe la + 300 a dat cu minus de pe toate conturile . .. Greu cu logica ...este ? 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 8, 2016 cum plm a dat -350 la tine cand tu nu ai 350 de postari? Cand ai valoare o postare face cat doua 2 1
vanitty Reputație: -425 Postat Septembrie 8, 2016 Oras::) Oras::) Postat Septembrie 8, 2016 Alo ,nenea ... Eu mai aveam o 'coadă' de -30 -40 lăsată din trecut , tot de același gunoi . De pe la + 300 a dat cu minus de pe toate conturile . .. Greu cu logica ...este ? boss, o fi fost mama ta profesoara la ase, dar se pare ca adn-ul inteligent nu se transmite intotdeauna progresiv.distrugatorul ala nu avea cum sa-ti dea mai mult de 347 de minusuri oricat de "om bolnav mintal cu timp liber" este el. ce zici tu cu conturile clona, e pararea ta, dar nu poti baga pareri personale intr-o discutie bazata pe logica.sau poti? p.s.mi-e dor de colajele tale foto facute de pe telefon.de ce te-ai oprit?sau l-ai bagat la amanet s-o futi pe betty? 4 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Deci... pe topicul asta este cam cum este acum pe la Focsani ! La teveuri-le romanesti tuoata lumia urla ca a explodat o bomba intr-un Mall din Focsani, a cazut o bucata de tavan (!!!??? :laugh2 ), mare panica, echipe de la SRI, a fost sau n-a fost un jihadist, victima are arsuri pe fata si e lovit la cap de zidul care a cazut etc. Pe aia ii doare la basca, habar n-au, n-au ei treaba. Prefectu cica zice ca a fost un telefon mobil care a explodat si a cazut putin varul (!!! ). Primarul zice ca a fost unu care a lovit cu un baros o grinda din sala de cinema din Mall (???) si au cazut CATEVA caramizi (!!! ). Medicii de la fata locului spun ca de fapt ranitul nu are arsuri, a fugit de la spitalul de psihiatrie, sufera de schizofrenie paranoida si e tinut in camasa de forta in ambulanta, iar Horia Georgescu de la SRI nu stie nimic (clar) sau o balbaie dupa cum i se pare lui (c s-a prabusit zidul exteriror, deci nu zidul interiror, si in functie de asta poti sa-ti dai seama (???) daca a fost vorba de jihadist sau maffiosso vrancean ). Ai' da capu nostru ! :slap2 3
vanitty Reputație: -425 Postat Septembrie 8, 2016 Oras::) Oras::) Postat Septembrie 8, 2016 Deci... pe topicul asta este cam cum este acum pe la Focsani ! doar pe topicul asta?mie tot forumul mi se pare un azil al carui director este unul dintre pacienti. 2 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 8, 2016 De aia nu ne ataca nimeni, nu o sa fie in state presa noastra plina de retardati autisti sa publice stirea corect
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 boss, o fi fost mama ta profesoara la ase, dar se pare ca adn-ul inteligent nu se transmite intotdeauna progresiv.distrugatorul ala nu avea cum sa-ti dea mai mult de 347 de minusuri oricat de "om bolnav mintal cu timp liber" este el. ce zici tu cu conturile clona, e pararea ta, dar nu poti baga pareri personale intr-o discutie bazata pe logica.sau poti? p.s.mi-e dor de colajele tale foto facute de pe telefon.de ce te-ai oprit?sau l-ai bagat la amanet s-o futi pe betty? oricum ,e pierdere de timp să stau să te lămuresc și să îți demonstrez cu cifre că am dreptate 1000%. ..Tu ai grija ta , acolo ... Dacă treci Dâmbovița în pula goală pe o cameră de tractor și dacă cânți "Capra cu trei iezi" PE ȚIGĂNEȘTE ., îmi fac timp și pt tine . Pa ! 2
vanitty Reputație: -425 Postat Septembrie 8, 2016 Oras::) Oras::) Postat Septembrie 8, 2016 oricum ,e pierdere de timp să stau să te lămuresc și să îți demonstrez cu cifre că am dreptate 1000%. ..Tu ai grija ta , acolo ... Dacă treci Dâmbovița în pula goală pe o cameră de tractor și dacă cânți "Capra cu trei iezi" PE ȚIGĂNEȘTE ., îmi fac timp și pt tine . Pa ! vad ca fomitza te face irascibil.daca tu imi demonstrezi cu cifre ca poti primi 350 de minusuri pentru 347 de postrari de la un singur user.... inseamna ca n-ai futut degeaba toate tigancile nasoale pe care le-ai futut la viata ta. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 doar pe topicul asta?mie tot forumul mi se pare un azil al carui director este unul dintre pacienti. =))
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 ) Motane ,baga aici optiunea sa cumparam puncte sa vezi cati bani faci100 de euro 1000 de puncte .Da bravo , ma , e de ras frate (toti va dati prietenii Motanului si-i vreti binele - asa sunt romanii mai perversi de fel ) Si va mirati de ce a mai ramas pe site doar CLONATII , JOISTII DOSNICI si cateva CURVE jalnice si plictisite !?Ceea ce am prevazut ca se va intampla intr-un an se produce chiar mai devreme . PSu : Astazi ai fost chiar matinal DISTRUGATORUL POOLIIIMai bine ti-ai cladi o viata personala decat sa stai o noapte intreaga sa punctezi.. Nu vei avea niciodata sansa sa o poti distruge pe a altora apeland la intelectul tau egal cu zero . Apropo de ce nu ai descarcat toate cele -800 minusuri la mine (ci doar 600) !? ca nu ma suparam . Ti-ai mai pastrat rezerva NEBUNULEEEE de-o ciorba ? Socheres merundo ? Da e si maine o zi , pardon , o noapte , ca atunci este momentul prielnic sa te futi singur in cur , de plictiseala :laugh2 26 18
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 10, 2016 Admit, adminsarmala nu e chiar atât de prost.A atins coarda sensibila a unor boschetari. 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 pe a unora poate , dar nu si pe a meade fel nu sunt chiar asa de slab de inger 25 18
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 10, 2016 Si atunci de ce va plangeti? 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 10, 2016 ti se pare , ai sa vezi cat de curand 25 18
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 10, 2016 Admit, adminsarmala nu e chiar atât de prost.A atins coarda mea sensibila, de boschetar. 8 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum