Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Rinanu' este supăratCă se face de căcatLuat la pulă neîncetatȘi pe nimfoȘi pe info.si o oala de cacatva indeasa pe gat ne-ncetatsi voi de foame strigatisa va mai dea niste cacatica sa va simtiti saturatirinan membru de onoarepe un forum ca o floaree la loc de cinste maresi voi n-aveti nici o catare later edit : da-i best answer acestui post rinan! 3 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 29, 2017 Câtă tristețe și aici. Nu aveți nici un farmec. 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 29, 2017 si o oala de cacatva indeasa pe gat ne-ncetatsi voi de foame strigatisa va mai dea niste cacatica sa va simtiti saturatirinan membru de onoarepe un forum ca o floaree la loc de cinste maresi voi n-aveti nici o catare later edit : da-i best answer acestui post rinan!N-are ritm și nu rimeazăAi vrut tu, să fii mai brează.Degeaba ești tu matură,E nevoie de cultură. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 N-are ritm și nu rimeazăAi vrut tu, să fii mai brează.Degeaba ești tu matură,E nevoie de cultură. nu e colind..dar o sa-ti fac unu cu dedicatie
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 29, 2017 nu e colind..dar o sa-ti fac unu cu dedicatieMerci,Nu te obosi!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Te uiți la câine, ii arunci un osEl te privește cu doi ochi, duiosÎți multumeste-n sinea luiDar omule, tu cui ? El cu un os e fericitCaci n-a mâncat de zile-n sirOmul pe de alta parteSe crede chiar martir De ești sarac si chiar flamandIar dacă-ți dau un colt de pâineNu stiu dacă-mi mulțumeștiPrecum face doar un câine La figurat, da, s-ar puteaSa fii la fel ca elCaci doar banii ii iubeștiNu si pe catel
traminer Reputație: 1806 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Decembrie 29, 2017 (uitată în sertar) traminer ar fi deștept,însă are o manie:Nu îi merge mintea drept.Pică des în calomnie.Rinan, nu-ți fie cu necazpentru mata am chiar o simpatie!Mai faci - dar rar - rime cu haz...Păcat... că n-ai habar de ironie. :( 1
traminer Reputație: 1806 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Decembrie 29, 2017 Nu mai sună la fel, strici linia melodică a cuvântului atrăgând atentia intr-un mod prea concret. Plus ca strofa s-a dorit să rămână la o anume simplitate si nu-i frumos sa se modifice aceasta calitate dintr-un act artistic.Accept critica, dar mă doare în pulă de ea şi-mi mențin corectura. 1
rinan Reputație: 12 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 30, 2017 Câtă tristețe și aici. Nu aveți nici un farmec. Fantoșă cu glas scremut,Iar te-a scos la-naintarePișălăul cel StătutȘi viteaz... nevoie mare? 2 1
rinan Reputație: 12 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 30, 2017 Rinan, nu-ți fie cu necazpentru mata am chiar o simpatie!Mai faci - dar rar - rime cu haz...Păcat... că n-ai habar de ironie. :( pe formă: Ideea, da, e de-nțeles,Dar forma e atît de slabă...Precum din fete.. pe alesTu ai ales... să-ți fuți o labă. pe fond: Cînd, conectat la internet,Scrii, ritos, o porcărie -Susținînd că-s proxenet...Asta este ironie? 2 1
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 30, 2017 pe formă: Ideea, da, e de-nțeles,Dar forma e atît de slabă...Precum din fete.. pe alesTu ai ales... să-ți fuți o labă. pe fond: Cînd, conectat la internet,Scrii, ritos, o porcărie -Susținînd că-s proxenet...Asta este ironie?Papusoaica este bine? 20 1
traminer Reputație: 1806 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Decembrie 30, 2017 Cînd, conectat la internet,Scrii, ritos, o porcărie -Susținînd că-s proxenet...Asta este ironie?Lumea încă-şi aminteşte(Nu mai dezgropăm toți morții)Ascendentul tău în "peşte".Asta-i ironia sorții. 1
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 2, 2018 Lumea încă-şi aminteşte(Nu mai dezgropăm toți morții)Ascendentul tău în "peşte".Asta-i ironia sorții. „Ascendent” - ce vorbă marePentru o gogomănie.Este încă o-ncercareSă persiști în porcărie. 2 1
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 4, 2018 (una veche, uitată în sertar) picon e nimfoman sadea;pe forum om de bază.Zeci de postări pe zi să dea,la toate... juisează. (și continuarea ei, recentă) Mai nou, de cînd a înverzit,s-a agravat marasmul:Cu patimă și-a regăsitîn minusări... orgasmul. 3 2
eva0609 Reputație: 1880 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 4, 2018 (una veche, uitată în sertar) picon e nimfoman sadea;pe forum om de bază.Zeci de postări pe zi să dea,la toate... juisează. (și continuarea ei, recentă) Mai nou, de cînd a înverzit,s-a agravat marasmul:Cu patimă și-a regăsitîn minusări... orgasmul.Asta e foarte buna :) 2
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 4, 2018 „Ascendent” - ce vorbă marePentru o gogomănie.Este încă o-ncercareSă persiști în porcărie.De când păpuşa ți s-a dus,Sau şi-a închis dugheana,Faci versuri doar cu curu-n sus,Întocmai ca Siana. 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Merci,Nu te obosi!Adina Milf stătea călare pe Picon,Și-n pulișoara lui bătrână și cochetă,Ea rasuncindu-se știa mereu,Că nu trebuie să se arate azi nașpetă,Dar la final, ascultați ce vă zic eu,Îl lasă fără pensie, fără un leu,Bătrânul gârbovit cu-al său baston...și Milfa care ar fute și-o armată.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 2
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 De când păpuşa ți s-a dus,Sau şi-a închis dugheana,Faci versuri doar cu curu-n sus,Întocmai ca Siana.Voi doi faceți versuri multe și abstracte,Când noi avem nevoie nu de vorbe ci de fapte...Și să îmi fie cu iertare,Citindu-vă...simt că îmi moare la intrare))) :rax2 2
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Rinan,cata umilinta iti vad in privireCata resemnare si melancolieNici la Pastele Blajinilor prin cimitireN-am citit in ochii nimanui atat de multa osandire.Tristetea spre disperare te impingeAcasa Papusoaica nu mai ajunge....http://lyricstranslate.com/en/planeta-moldova-am-pula-mare-lyrics.html#ixzz53Dhi1mOZ Am pula mareAm întalnit o fată, cu trupul perfectȘi suflet de copilăNu purta niciun regretNu purta nicio vină... Până am futut-o și i-am făcut pizda piscină [REFREN]Am pula mare, am pula mareVino să te fut hai pune-mă la încercareAm pula mare, am pula mareDa, chiar o are, da, chiar o are Pulaa mea sculată e acuzată de crima organizată, cautatăÎn peste 20 de state pentru penetrare prin efracție, pe la spateZici că nu se poate, da' pulă ca a mea n-a văzut neam de neamul tău de târfe,Că despre pula mea și printre elefanți sunt bârfeToate prietenele mele, din câte reiese, acum sunt incapabile de sexN-o să citești despre ele in DEXCi în cărți cu povești nemuritoareCă urmele lăsate de pula mea între picioareAcum mă auzi cântând și lăudându-mă cu pula, gandindu-te cam cât sunt de bolnavSufăr de alcoolism si pulălungism, e grav,Iese combinația ideală cică,Dacă îmi bag pula și mă piș în tine, lumea n-o să mai zicăCă esti tont ci că ești o Dunăre mai micăȘi oricât de târfă ai fi, ar trebui să-ți fie frică.Nu te baza pe faptul că ai gura încăpătoare,Că pula mea e chiar mai mareDecât dorința ta arzătoareSă o sugi până te doare, Oare? [REFREN] x2Am pula mare, am pula mareVino să te fut hai pune-mă la încercareAm pula mare, am pula mareDa, chiar o are, da, chiar o are Zic de, pula mea sculată e ca o baghetă fermecatăCe te poate transforma dintr-o dată într-o găleata,Așa cum orice tocilarăSe transformă într-o târfă ordinară cu timpu'.Timpurile se schimbă,Prietenul tău și-a pus prezervativul pe limbăȘi-i gata sa te ia o tură.În timp ce tu stai cu diafragma înfiptă în gură,Pula mea trece prin pântece,Mie și belelușele în scuteceVor să mi-o înfulece.Tot cu timpu' am învățat că femeile te respectăDacă le bagi în gură o pulă erectă,Dar chiar și culcată pua mea e veneratăDe orice prostituată cu pizda latăCât roata de la tractor și himenul cât un covor.Multă lume îmi spune "Voi sunteți o trupa tare",Eu mă mândresc cu faptu' că am o pulă mare Bă, voi chiar aveți pula mare? Eh, pula, nici eu nu... [REFREN] x2Am pula mare, am pula mareVino să te fut hai pune-mă la încercareAm pula mare, am pula mareDa, chiar o are, da, chiar o are Bă, ce puli mici aveau ăia doi... http://lyricstranslate.com/en/planeta-moldova-am-pula-mare-lyrics.html
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2018 Adina Milf stătea călare pe Picon,Și-n pulișoara lui bătrână și cochetă,Ea rasuncindu-se știa mereu,Că nu trebuie să se arate azi nașpetă,Dar la final, ascultați ce vă zic eu,Îl lasă fără pensie, fără un leu,Bătrânul gârbovit cu-al său baston...și Milfa care ar fute și-o armată.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 ...ferește-te pădurene de a mea pulă sculată! 5
eva0609 Reputație: 1880 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 4, 2018 De când păpuşa ți s-a dus,Sau şi-a închis dugheana,Faci versuri doar cu curu-n sus,Întocmai ca Siana.Captivantă strofă :) 3
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Postat Ianuarie 4, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/105478-schopenhauer/ 1 1
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 5, 2018 De când păpuşa ți s-a dus,Sau şi-a închis dugheana,Faci versuri doar cu curu-n sus,Întocmai ca Siana. Ce pot să zic? Te-ai deșteptat.Faci versuri mult mai bune.De cînd, pe drept, te-am criticat,Îți iese... de minune! Dar pe fond... aceeași placăO repeeeți la nesfîrșit.Sunt lături... vorbe de clacă...Cu astea... m-ai plictisit. 4 1
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 5, 2018 Ce pot să zic? Te-ai deșteptat.Faci versuri mult mai bune.De cînd, pe drept, te-am criticat,Îți iese... de minune! Dar pe fond... aceeași placăO repeeeți la nesfîrșit.Sunt lături... vorbe de clacă...Cu astea... m-ai plictisit.Când eşti beat nu-i rău, ți-am zis,Îți mai iese-un calambur.Nu-ți urma tantricul vis"Pentru să scrii" doar mahmur. 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 ...ferește-te pădurene de a mea pulă sculată!Acum juma de secol dacă ți vedem sculata pulă,Mă lua cu tremurici ca o basculă,Acum dacă o văr accidental pe cea micăStau calm știind că rar rar se mai ridică... :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum