Sari la conținut

Raffaello si Vanessa sau o poveste de dragoste neimpartasita

De ce l-a refuzat Vanessa pe Raffaello  

34 membri au votat

1. 1. De ce credeti voi ca l-a respins Vanessa pe Raffaello?

• Vanessa a fost dezamagita crunt cand a vazut ca Raffaello este gras si urat
      14
    • Vanessa a apreciat ca Raffaello este prea prost chiar si pentru standardele ei
      18
    • Raffaello a speriat-o cu insistenta si hartuielile lui constante, specifice unui obsedat sexual
      25
    • Vanessa nu a avut niciodata intentia sa se combine cu el, ci doar si-a batut joc de Raffaello
      17
    • Vanessa este de fapt un barbat care se indragostise de Raffaello si l-a ademenit sa se intalneasca
      9

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Super tare! Nu credeam sa fi deranjat atât de mult panaramele încât și după atâta timp sa ma muște de cur. :)

Bai, curve clonate, fi-ți dracu mai inventivi.

• Like 2
  • Oras:puscarie
  • Oras:puscarie
Postat

fetele sustin ca ai pula mai mica de 10cm, e adevarat?

unele au zis ca nu poti s-o tii sculata mai mult de 2-3 minute, e adevarat?

• Like 1
Reputație: 30698
Postat

Super tare! Nu credeam sa fi deranjat atât de mult panaramele încât și după atâta timp sa ma muște de cur. :)

=))

Postat

Crezi ca stie cineva? Sa fim seriosi... Intamplator sau nu, si eu m-am intalnit cu civile de pe forum, am discutat am baut o cafea am ras, etc. Nu stiu ce cautau pe forum, nu era vorba de sex cu ceritudine. Cu unele mi pastrez legatura, cu altele, nu. 

Oricum sunt multi invidiosi, au impresia ca ddaca ceva le este imposibil lor, le este tuturora... asta arata ca nu prea sunt inteligenti. Acum sunt cateva "prietenii" bine stabilite, principalul moti fiind invidia. Habar n-am daca-l cunosti pe Rafa si in realitate, eu da si pot sa afirm ca pe forum mi-am gasit cativa amici, unii chiar prieteni, lucru greu de conceput pentru cei limitati intelectual.

Corect ce ai spus.Se balbaie toti daca ii intrebi direct te trimit .....io nu zic frate sa zica ala....

Cine sa stie ...aia doi si atat

Ahahahahahahahahhaha =))

• Like 1
Postat

Ce ai facut nenicule cu vanessa aia ....

Hai zi -ne tu drept...ai hartuit-o ai legat-o de calorifer ce pula lu hector ai facut cu fata :laugh2

• Like 2
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Gata, ma, puriilor penibili, Sean Connery si Roger Moore scrie pe cheliile voastre.

Chestia e ca nimeni nu are si nici nu a avut treaba, cu ce a facut natafleata ala de Rafaello cu trampa aia debusolata si frigida.

Dar toata tevatura era de umor involuntar.

Aia, un pic citita, asta prost gramada.

Aia citea Pamuk, asta credea ca ala e vreun fundas de la Genclerbirligi.

Mai penibila a fost curtea, ai de :) mea, facuta de picon baragladinei aleia, Lana.Asta tot o tinea cu distinsa domnita(:))))))) , aia tot un nobil domn, cand de fapt mosneagul e un biet fasolar, o saracie, care s-a certat cu Amada pe un USB, apoi aia l-a batut in casa lu' ma-sa.

Pisa-m-as pe ea.

Asta a fost istoria, ai de :), mea.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Gata, ma, puriilor penibili, Sean Connery si Roger Moore scrie pe cheliile voastre.

Chestia e ca nimeni nu are si nici nu a avut treaba, cu ce a facut natafleata ala de Rafaello cu trampa aia debusolata si frigida.

Dar toata tevatura era de umor involuntar.

Aia, un pic citita, asta prost gramada.

Aia citea Pamuk, asta credea ca ala e vreun fundas de la Genclerbirligi.

Mai penibila a fost curtea, ai de :) mea, facuta de picon baragladinei aleia, Lana.Asta tot o tinea cu distinsa domnita(:))))))) , aia tot un nobil domn, cand de fapt mosneagul e un biet fasolar, o saracie, care s-a certat cu Amada pe un USB, apoi aia l-a batut in casa lu' ma-sa.

Pisa-m-as pe ea.

Asta a fost istoria, ai de :), mea.

Asta e istoria pizdii mă-tii. E duminică deja, milogule?

Cât s-a pișat “baragladina” de Lana pe muianu’ tău, e mai puțin relevant, așa-i? Cu clăbuci, nu alta, futu-ți găozu’ mă-tii. Cât de jenant, până și pentru un milog ca tine.

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Crezi ca stie cineva? Sa fim seriosi... Intamplator sau nu, si eu m-am intalnit cu civile de pe forum, am discutat am baut o cafea am ras, etc. Nu stiu ce cautau pe forum, nu era vorba de sex cu ceritudine. Cu unele mai pastrez legatura, cu altele, nu. 

Oricum sunt multi invidiosi, au impresia ca daca ceva le este imposibil lor, le este tuturora... asta arata ca nu prea sunt inteligenti. Acum sunt cateva "prietenii" bine stabilite, principalul motiv fiind invidia. Habar n-am daca-l cunosti pe Rafa si in realitate, eu da si pot sa afirm ca pe forum mi-am gasit cativa amici, unii chiar prieteni, lucru greu de conceput pentru cei limitati intelectual.

Sa nu exageram,unii dintre noi știu cum s-au terminat prieteniile curvarilor de pe forum,știm si cum se bârfeau curvarii la prostituate,sau cum se interesau despre mărimea puilor,cine da limbi in cur..............

Asculta cu mare atenție ce iti spune Sfântul Părinte,un curvar deștept este ala despre care nu știe nici Dumnezeu.

• Like 2
  • Minus 11
Postat

Ma duc la OMV, continuati !

Sa-mi tii SCORUL in mana ....mai un pic si-mi iese

Ai de pula mea :))))

• Oras:Ibiza
Postat

Sa-mi tii SCORUL in mana ....mai un pic si-mi iese

Ai de pula mea :))))

Ce pula mea vrei ma ofilitule ? Nu te-ai saturat sa imi sugi pula ? Ai un sugus catel :))))
Postat

Cand auzi de pula mea ti se dilata curu' :X

Pana acum nu cred ca ai zis ceva atat de amuzant sa ma iei la pula

La fiecare replica  de-a ta te fut pana in esofag 

Mai tii scoru retardatule ?

Ai de pula mea :)))))

Postat

Pana acum nu cred ca ai zis ceva atat de amuzant sa ma iei la pula

La fiecare replica  de-a ta te fut pana in esofag 

Mai tii scoru retardatule ?

Ai de pula mea :)))))

am boala pe barbatii care se freaca cu barbatii, ca tine :))

Postat

am boala pe barbatii care se freaca cu barbatii, ca tine :))

Acum ai lins in cur PARAZITII

BAAAAAAA esti INCREDIBIL DE PROST

Cat sa fii de ratardat sa copiezi (lingi in cur) o trupa de hi hop din Romania si sa te dai ca-i replica ta

Cat TUICARU de prost

Ahahahahahhahaha =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...