Sari la conținut

Misterele vietii

Postări Recomandate

• Oras:pa
Postat

Acesti ani au fost foarte interesanti si plini de evenimente dubioase pentru mine, in schimb, chiar acuma, cat savurez un Guiness si citesc lucuri ce mi se par acuma normale pe acest minunat forum, fiind parte din aceasta minunata comunitate, mi-am dat seama ca exista multe intrebari fara raspuns, ca universul este plin de mistere... unul din ele ar fi:

DE CE DRACU BAGA AIA BILUTZA AIA IN DOZA DE GUINESS PENTRU A FACE SPUMA, DACA EU BEAU DIRECT DIN DOZA???

DE CE????????????????

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:aer
Postat

Bila aia a fost inventata pentru aia care au bani de pahare.....daca nu vrei sa investesti bani intr-un pahar transparent, fa-ti unul din lut, dar mai mult ca sigur o sa ai aceasi dilema. :)

Mai negociezi la legatura de patrunjel sau platesti cash cat o fi? :)

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acesti ani au fost foarte interesanti si plini de evenimente dubioase pentru mine, in schimb, chiar acuma, cat savurez un Guiness si citesc lucuri ce mi se par acuma normale pe acest minunat forum, fiind parte din aceasta minunata comunitate, mi-am dat seama ca exista multe intrebari fara raspuns, ca universul este plin de mistere... unul din ele ar fi:

DE CE DRACU BAGA AIA BILUTZA AIA IN DOZA DE GUINESS PENTRU A FACE SPUMA, DACA EU BEAU DIRECT DIN DOZA???

DE CE????????????????

Ca să o țină rece. 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Ca să o țină rece.

Asta a fost 'explicatia' romanului burete, cand a baut prima oara bere la doza, cu o minge de golf in doza, langa bara de batut covoare... apoi, fiecare 'escu roman priceput la toate a luat-o on board, explicatia...acelasi lucru cum e cu dumnezeu, ca cica de unde stii tu ca exista? Raspuns:cica ca asa scrie in biblie. :)

Raspuns final: ca sa faca head. :)

Postat

Asta a fost 'explicatia' romanului burete, cand a baut prima oara bere la doza, cu o minge de golf in doza, langa bara de batut covoare... apoi, fiecare 'escu roman priceput la toate a luat-o on board, explicatia...acelasi lucru cum e cu dumnezeu, ca cica de unde stii tu ca exista? Raspuns:cica ca asa scrie in biblie. :)

Raspuns final: ca sa faca head. :)

Eh ... nu toți sunt ospătari/barmani!  :)

Postat

Stiam ca e pentru a face head, zici ca face oral cand e folosit termenul ala, are ceva nitrogen in ea care la egalizarea presiunii din doza cu cea atmosferica elibereaza ala in bere pentru a face o spuma abundenta cand e turnata in pahar... Daca mi-as permite un pahar cu salariu de la METRO!!

Nu inteleg de ce neaparat trebuie turnata in pahar, adica e doza frate... O bei si pe strada, nu te duci in bar cu ea si rogi barmanul sa iti dea un pahar special ca sa deschizi doza sa torni in ala berea..

Si care e faza cu spuma perfecta??? Aia sunt obsetdati compulsiv de vor ei cea mai perfecta spuma din lume? Se cred carsberg?

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...