sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Octombrie 3, 2016 Ai mai zis tu ca te crezi Dumnezeu. Pipilica, te-a banat de cateva ori pana acum si luna asta esti UL?! L-ai platit sau era beat? Am fost on toping de nebuni aseara, sa-mi spui merci. Iti spun merci,daca traduci kilometrul de postari.Nu te supara dar nici eu n-am înțeles nimic.
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Octombrie 3, 2016 Acuma, nu știu dacă e picior de rinocer, elefant, sau hipopotam! Daca stiam ca ai sa-mi studiezi degetele de la picioare puneam o poza cu pula,sa te vedem cum o studiezi,cum o masori,cum iti dai cu parerea despre forma culoare,gust.......PICON,esti din ce in ce mai penibil! 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2016 Daca stiam ca ai sa-mi studiezi degetele de la picioare puneam o poza cu pula,sa te vedem cum o studiezi,cum o masori,cum iti dai cu parerea despre forma culoare,gust.......PICON,esti din ce in ce mai penibil!Care pulă?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 3, 2016 Acuma, nu știu dacă e picior de rinocer, elefant, sau hipopotam! Zici ca e actoru" principal din... Lumea Apelor,cu degetele alea. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Ai mai zis tu ca te crezi Dumnezeu. Pipilica, te-a banat de cateva ori pana acum si luna asta esti UL?! L-ai platit sau era beat? Am fost on toping de nebuni aseara, sa-mi spui merci. https://66.media.tumblr.com/8595d2bc35c60946c3e22857ca7c53a3/tumblr_o6oqjvZDNP1smiflxo1_500.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum