elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 19, 2019 Postat Iunie 19, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘 5
crescini Reputație: 84 Postat Iunie 19, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 19, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘Ce zici de un doggy acolo pe balcon?
impa Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2019 Oras:București Oras:București Postat Iunie 19, 2019 Intri si cu colega ta?
impa Reputație: 10 Postat Iunie 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2019 0784691818, asta e numarul,nu stiu sa pun lincul dar daca cauti pe google ai sa vezi despre cine e vorba
impa Reputație: 10 Postat Iunie 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2019 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://nimfomane.com/forum/topic/64635-0784691818-incepatoare-la-tine/&ved=2ahUKEwiRn77inPfiAhUEMewKHXXSBgIQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw0aThsTomjWSbLbSCU3Uk9d
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 Intri si cu colega ta?. Da
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 Ce zici de un doggy acolo pe balcon?. De ce nu😉😉😉😉😘
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri 😘😘😘 1
blondul2 Reputație: 320 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 20, 2019 bani aruncati de pomana .. putea sa fie si 30 lei ca tot aia era. Pacat de tzatzele alea, degeaba le-a pus daca habar nu are sa : se futa, suga pula, comporte cu un barbat in pat. Fast fuck 100%, totul pe repede inainte, de la atitudine, pana la gemetele INGROZITOR de false si aberante .. n-am mai intalnit asa ceva... te buseste rasul si efectiv ti se taie. Prima femeie de la care pur si simplu m-am ridicat si am plecat in ultimii 5 ani pentru ca .. sincer m-am simtit ca si cum n-am ce sa mai caut acolo. I-am si zis - nu stie sa se futa, ar trebui sa ia lectii de la colega ei Claudia care e de nota zece de la supt pula, pana la modul cum stie sa se miste, si ok inclusiv cum se poarta. Sper sa ii fie wake-up call si sa renunte la figuri si sa se apuce corect de treaba. Cu smecheria asa .. nu are cale lunga. Sau poate chiar n-o intereseaza .. si atunci se explica. tzatze: 10 GFE : 0Oral : 4 Tehnica sex: 5 ( daca va multumiti cu totul pe repede inainte s-ar putea sa plecati macar cu o finalizare de acolo ) Sfatul meu : evitati. Macar o perioada 7
hellboy13 Reputație: 39 Postat Iunie 20, 2019 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Iunie 20, 2019 Mersi blondule că m-ai scăpat de o Țeapă.Pacat tipa e buna RAU de pula dar daca este Lemn Tănase chiar nu are rost strâng bani și îmi iau o păpușă gonflabila.tot aia e
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Am fost si eu mai devreme la domnisoara si ce sa zic, am ramas putin impresionat.....hai sa va povestesc cum a decurs:Am sunat, mi.am facut programare, mi.a spus unde trebuie sa ajung numai ca am cam intarziat vreo 15 min, traficul din bucuresti.La telefon o voce placuta iar cand am ajuns mi.a deschis domnisoara care era pe tocuri si o lenjerie intereanta.Am intrat in casa, m.a invitat in camera, i.am spus ca vreau sa stau o ora, am decartat cei 200 lei dupa care mi.a dat un prosop si m.am bagat la dus iar dupa ce am terminat eu s.a bagat si ea la dus.Actiunea: m.am intins in pat iar domnisoara mi.a pus caciulita si a inceput cu un oral foarte ok si cu incercari de deep....simteam cum i se blocheaza pe unde prin gat :D si cam asa s.a terminat primul act. Dupa o mica pauza l.am inceput si pe al-2-lea dar de data asta a vrut sa o vad deasupra datorita silicoanelor ei superbe si chiar se misca bine, se vede ca stie ce face, mai scoate si niste gemete frumoase iar finalul a fost pe la spate.Ce sa zic, o companie placuta si iti multumesc frumos!De revenit, eu stiu sigur ca o voi face Locatie: 9 draguta, ajungi repede, prosoape curate iar in baie o gramada de geluri de dus iar in camera are acGfe: 8 doar din cauza ca nu este iubita de acasaOral: 8 daca era neprotejat ii dadeam 10Normal: 9 se misca bine cand sta susTatele: 10 cu coronita, sunt superbi
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Iunie 21, 2019 Am fost si eu mai devreme la domnisoara si ce sa zic, am ramas putin impresionat.....hai sa va povestesc cum a decurs:Am sunat, mi.am facut programare, mi.a spus unde trebuie sa ajung numai ca am cam intarziat vreo 15 min, traficul din bucuresti.La telefon o voce placuta iar cand am ajuns mi.a deschis domnisoara care era pe tocuri si o lenjerie intereanta.Am intrat in casa, m.a invitat in camera, i.am spus ca vreau sa stau o ora, am decartat cei 200 lei dupa care mi.a dat un prosop si m.am bagat la dus iar dupa ce am terminat eu s.a bagat si ea la dus.Actiunea: m.am intins in pat iar domnisoara mi.a pus caciulita si a inceput cu un oral foarte ok si cu incercari de deep....simteam cum i se blocheaza pe unde prin gat :D si cam asa s.a terminat primul act. Dupa o mica pauza l.am inceput si pe al-2-lea dar de data asta a vrut sa o vad deasupra datorita silicoanelor ei superbe si chiar se misca bine, se vede ca stie ce face, mai scoate si niste gemete frumoase iar finalul a fost pe la spate.Ce sa zic, o companie placuta si iti multumesc frumos!De revenit, eu stiu sigur ca o voi face Locatie: 9 draguta, ajungi repede, prosoape curate iar in baie o gramada de geluri de dus iar in camera are acGfe: 8 doar din cauza ca nu este iubita de acasaOral: 8 daca era neprotejat ii dadeam 10Normal: 9 se misca bine cand sta susTatele: 10 cu coronita, sunt superbi Nu am inteles care e partea care te-a impresionat.
hellboy13 Reputație: 39 Postat Iunie 22, 2019 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Postat Iunie 22, 2019 Am rămas puțin impresionat zice tipul .Mie îmi pare o abureală scrisă pentru a acoperi o recenzie pertinenta,cea a blondului.Pana nu are o recenzie de la un membru ok nu de vreun cont dubios cred că ar trebui evitata.Dardaca vreți doar un ambalaj frumos dar fără sare și piper așa cum pare a fi domnișoara siliconata vă puteți duce.
ardean Reputație: 2 Postat Iunie 22, 2019 Telefon: 0740001122 Oras:Bucuresti Telefon: 0740001122 Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2019 Am rămas puțin impresionat zice tipul .Mie îmi pare o abureală scrisă pentru a acoperi o recenzie pertinenta,cea a blondului.Pana nu are o recenzie de la un membru ok nu de vreun cont dubios cred că ar trebui evitata.Dardaca vreți doar un ambalaj frumos dar fără sare și piper așa cum pare a fi domnișoara siliconata vă puteți duce.Am fost si eu la ea acum 2-3 ani cand lucra in blocul de la gura de metrou Dristor si pot confirma exact aceeasi senzatie descrisa de blondul2. Asta pe langa faptul ca am specificat si atunci ca m-am ales cu o infectie urinara la acel moment. 1
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Iunie 22, 2019 Am rămas puțin impresionat zice tipul .Mie îmi pare o abureală scrisă pentru a acoperi o recenzie pertinenta,cea a blondului.Pana nu are o recenzie de la un membru ok nu de vreun cont dubios cred că ar trebui evitata.Dardaca vreți doar un ambalaj frumos dar fără sare și piper așa cum pare a fi domnișoara siliconata vă puteți duce.Pe mine m-au incitat pozele astea de pe balcon. As merge pt un sex pe balcon :)
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘
crescini Reputație: 84 Postat Iunie 25, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 25, 2019 Pe mine m-au incitat pozele astea de pe balcon. As merge pt un sex pe balcon :)Du-te 😂 e misto priveliștea și fata e buna rău
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘😘
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘
trumtram Reputație: 419 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Iunie 27, 2019 Who's the colleague and price with both?
elena siliconata Reputație: 1189 Postat Iunie 28, 2019 Postat Iunie 28, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘
crescini Reputație: 84 Postat Iunie 28, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 28, 2019 Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri😘😘😘Mai ai dunga la păsărica ? As trece din nou pe la tine sa o mai verific !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum