Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

bani aruncati de pomana .. putea sa fie si 30 lei ca tot aia era. Pacat de tzatzele alea, degeaba le-a pus daca habar nu are sa : se futa, suga pula, comporte cu un barbat in pat. Fast fuck 100%, totul pe repede inainte, de la atitudine, pana la gemetele INGROZITOR de false si aberante .. n-am mai intalnit asa ceva...  te buseste rasul si efectiv ti se taie. Prima femeie de la care pur si simplu m-am ridicat si am plecat in ultimii 5 ani pentru ca .. sincer m-am simtit ca si cum n-am ce sa mai caut acolo. I-am si zis - nu stie sa se futa, ar trebui sa ia lectii de la colega ei Claudia care e de nota zece de la supt pula, pana la modul cum stie sa se miste, si ok inclusiv cum se poarta. Sper sa ii fie wake-up call si sa renunte la figuri si sa se apuce corect de treaba. Cu smecheria asa .. nu are cale lunga. Sau poate chiar n-o intereseaza .. si atunci se explica.

tzatze: 10 

GFE : 0

Oral : 4 

Tehnica sex: 5  ( daca va multumiti cu totul pe repede inainte s-ar putea sa plecati macar cu o finalizare de acolo ) 

Sfatul meu : evitati. Macar o perioada

Multumim!

• Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

bani aruncati de pomana .. putea sa fie si 30 lei ca tot aia era. Pacat de tzatzele alea, degeaba le-a pus daca habar nu are sa : se futa, suga pula, comporte cu un barbat in pat. Fast fuck 100%, totul pe repede inainte, de la atitudine, pana la gemetele INGROZITOR de false si aberante .. n-am mai intalnit asa ceva... te buseste rasul si efectiv ti se taie. Prima femeie de la care pur si simplu m-am ridicat si am plecat in ultimii 5 ani pentru ca .. sincer m-am simtit ca si cum n-am ce sa mai caut acolo. I-am si zis - nu stie sa se futa, ar trebui sa ia lectii de la colega ei Claudia care e de nota zece de la supt pula, pana la modul cum stie sa se miste, si ok inclusiv cum se poarta. Sper sa ii fie wake-up call si sa renunte la figuri si sa se apuce corect de treaba. Cu smecheria asa .. nu are cale lunga. Sau poate chiar n-o intereseaza .. si atunci se explica.

tzatze: 10

GFE : 0

Oral : 4

Tehnica sex: 5 ( daca va multumiti cu totul pe repede inainte s-ar putea sa plecati macar cu o finalizare de acolo )

Sfatul meu : evitati. Macar o perioada

I visited her a few years ago. she has always been colder than an iceberg. a cash register.

Very very fast fuck

• Like 3
  • Oras:Mega City One
  • Oras:Mega City One
Postat

I visited her a few years ago. she has always been colder than an iceberg. a cash register.

Very very fast fuck

Did you visited her recently ? Feedbacks that are 3,4 months old are very important here.

Thanks,

Best Regards

• Oras:Vitan
  • Oras:Vitan
Postat

Buna :*

Ce program ai si unde ai locatia??

Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Am fost si eu mai devreme la domnisoara si ce sa zic, am ramas putin impresionat.....hai sa va povestesc cum a decurs:

Am sunat, mi.am facut programare, mi.a spus unde trebuie sa ajung numai ca am cam intarziat vreo 15 min, traficul din bucuresti.

La telefon o voce placuta iar cand am ajuns mi.a deschis domnisoara care era pe tocuri si o lenjerie intereanta.

Am intrat in casa, m.a invitat in camera, i.am spus ca vreau sa stau o ora, am decartat cei 200 lei dupa care mi.a dat un prosop si m.am bagat la dus iar dupa ce am terminat eu s.a bagat si ea la dus.

Actiunea: m.am intins in pat iar domnisoara mi.a pus caciulita si a inceput cu un oral foarte ok si cu incercari de deep....simteam cum i se blocheaza pe unde prin gat :D si cam asa s.a terminat primul act. Dupa o mica pauza l.am inceput si pe al-2-lea dar de data asta a vrut sa o vad deasupra datorita silicoanelor ei superbe si chiar se misca bine, se vede ca stie ce face, mai scoate si niste gemete frumoase iar finalul a fost pe la spate.

Ce sa zic, o companie placuta si iti multumesc frumos!

De revenit, eu stiu sigur ca o voi face

Locatie: 9 draguta, ajungi repede, prosoape curate iar in baie o gramada de geluri de dus iar in camera are ac

Gfe: 8 doar din cauza ca nu este iubita de acasa

Oral: 8 daca era neprotejat ii dadeam 10

Normal: 9 se misca bine cand sta sus

Tatele: 10 cu coronita, sunt superbi

Maxim de penibil! Inscris de 4 ani si asta e prima recenzie aparuta exact dupa un nasoala. Se vede ca esti pestisor incepator sau chiar prost.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe principiul '' ursul merge cainii latra'', o doare undeva pe titulara de comentariile negative care le primeste !

Se mai gasesc cativa prosti si pentru azi, maine...etc. Si uite cum mai facut cateva sute de lei  :laugh2 

Ea stie una si buna....''Buna! Disponibilă pana la 22:00! Uniri ''      :pope  :slap2 

P.S Umbla un pic la atitudine ca nu este ok asa (sfat prietenesc) ! De la prostii astia pe care-i ignori iti castigi existenta.

• Like 2
  • Minus 4

Postat

Salut

Confirm atitudine proasta.

Ar lua banii si te-ar invita sa pleci daca ar putea.

Dupa 30 sec de supt si 2 min de futut a inceput sa ofteze sa pufneasca sa strambe din nas. De parca ea era acolo sa repare televizoare si eu aveam pretentie sa o fut in acest timp.

Inteleg ca e greu sa bagi 10 puli pe zi in tine ma fato dar meseria asta nu e pentru oricine.

E nevoie si de casiere la carrefour.

Nu recomand!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...