Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare!

Ieri dupa-masa am fost la Elena.

Un apartament ok.

Am stat o ora, pentru care am platit 200 lei.

Primul numar: oral neprotejat si normal pozitia crapa (patul scartaie bine).

Al doilea numar: oral neprotejat, masaj prostatic si un pic ajutor de la mine, terminat tot cu finalizare.

Elena: poze confirmate, sani cu silicon si tatuaj.

Nota: locatie:8.5-9.

Elena

Aspect: Fata - 8-8.5

Corp: 9.5

Actiune/implicare: 8.5

Calitate/pret: merita incercata o data.

Postat

Salutare!

Ieri dupa-masa am fost la Elena.

Un apartament ok.

Am stat o ora, pentru care am platit 200 lei.

Primul numar: oral neprotejat si normal pozitia crapa (patul scartaie bine).

Al doilea numar: oral neprotejat, masaj prostatic si un pic ajutor de la mine, terminat tot cu finalizare.

Elena: poze confirmate, sani cu silicon si tatuaj.

Nota: locatie:8.5-9.

Elena

Aspect: Fata - 8-8.5

Corp: 9.5

Actiune/implicare: 8.5

Calitate/pret: merita incercata o data.

. Mulțumesc, dar ai greșit oralul a fost protejat, nu am servici neprotejate.
Postat

ce pula mea inseamna oral protejat bai frate lumea mai da si bani pt asa ceva .. nu simti absolut nimic mai bine ti o iei la laba

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Do you speak English to call you for an appointment or can we schedule with sms?

Postat

Salut!

Ieri am vizitat-o pe Elena si am ramas cu o impresie foarte buna.

Lucrurile au decurs in felul urmator:

Am sunat-o la pranz pentru o programare la 7 seara. Mi-a raspuns o voce calda si foarte prietenoasa. Dupa ce mi-a dat toate detaliile legate de sevicii si locatie am optat pentru o ora cu 2 finalizari (200).

Am confirmat cu 40 de minute inainte de ora stabilitasi la 7 eram la locatia ei. Blocul e nou si aproape de Unirii (aer conditionat in lift).

Am sunat la usa si dupa cateva secunde aud niste tocuri foarte sexy. Imi deschide si apare intr-un desu de dantela neagra semitransparent, fara bikini, prin care se vedea tot atat cat trebuie. Picioare lungi superbe si un fund incredibil. Nici daca ii spuneam la telefon cum sa ma astepte imbracata nu ma nimerea atat de bine. Elena este skinny, dar cu forme si un fund de 5 stele. Exact pe gustul meu.

Dupa ce am schimbat cateva vorbe trecut la dus, intai eu apoi ea. Pana si-a facut dus m-am facut comod pe patul din dormitor (care ar trebui schimbat neaparat). A aparut de la baie intr-un prosop de care a scapat imediat cum a intrat in camera.

A inceput cu mangaieri si sarutari pe corp si usor a coborat in jos unde a inceput sa se ocupe de toate obiectele: lins, supt si mangaieri. Tin sa precizez ca face asta fara sa se atinga cu gura de capul pulii. De asta s-a ocupat dupa ce mi-a pus prezervativul cu gurita, dupa care a inceput un oral super alternat cu DT.

Nu sunt fan oral protejat si dupa vreo 5 minute s-a urcat pe mine si a inceput sa se miste in toate modurile. I-am luat fundul superb in maini si am input sa o conduc cum vroiam plus ca ma bucuram si de imaginea ei din oglinzile de pe dulapul de capul patului! Dupa vreo 5 minute in care i-am framantat fesele din plin, am intors-o intr-un cow reverse ca sa pot vedea perfect pizda ei superba.

Dupa cateva minute am pus-o in pozitia lingura unde am luat-o usor, dar in scurt timp a degenerat intr-un futai nebun in toata regula, in care i-am desfacut picioarele si pizda la maxim. Trebuie sa precizez ca geme f mishto, cand trebuie si cu gust. In pozitia asta am si terminat. Era prea mishto pozitia sa nu profit de ea.

S-a ocupat de prezervativ si de curatare f profi.

In pauza ne-am mutat in sufragerie ca sa fumam o tigara si sa ne hidratam. Acum am avut ocazia sa vorbesc cu ea pentru ca sincer, cand ne-am vazut nu am facut click, valabil pt amandoi.

Dupa cateva minute radeam si glumeam impreuna. Ai cu cine vorbi si este foarte deschisa daca te porti civilizat si cu bun simt. Ne-am simtit f bine.

Dupa 2 tigari am trecut in dormitor pentru partea a doua. A inceput la fel ca si prima data si de data asta m-am ocupat de sanii ei superbi. Sfarcurile ei sunt un deliciu. Dupa ce mi-a pus prezervativul cu gurita a venit iar pe mine pentru incalzire si acomodare. Dupa cateva minute am vrut-o pe la spate, doggy style. Aici a inceput o batalie super cu fundul si pizda ei superba. Imaginea era superba, ea cu fata in cearceaf, spatele arcuit perfect si cu funduletul in sus. Bine ca n-am probleme cu inima.

Cand am vazut ca a obosit-o pozitia am trecut in misionar unde nu prea ne-am potrivit deoarece eu sunt f inalt si ea micuta, asa ca i-am pus picioarele pe umerii mei unde ne-am potrivit mai bine. Pozitia era atat de mishto incat am upgradat-o si i-am lipit picioarele de umeri, desfacute bine de tot. Din pozitia asta vederea e superba si pizda ei era desfacuta la maxim. Am luat-o usor la inceput si am marit presiunea treptat pana cand impingeam cu putere maxima. In oozitia asta am si terminat, evident. Nu trebuie ratata o astfel de vedere.

Concluzia e ca a fost o experienta super. Elena e o tipa superba daca te porti cum trebuie cu ea. Cel putin asta s-a intamplat intre noi. Si ce mi-a placut cred cel mai mult a fost ca m-a lasat pe mine sa aleg pozitiile. Nu-mi place sa schimb pozitia cand nu am terminat ce vroiam sa fac.

Asadar,

Gfe: 9 - daca faci click

Fk: nu m-a interesat

Igiena: 10 - are o piele incredibil de fina. Catifeaua e aspra.

OP: 8 - nu sunt fan

Cuni: nu m-a interesat

NP: 9,5

Per total: 9

Cadoul: 200 ron, 2 finalizari.

De revenit? Cu siguranta. Abia astept!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...