Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

Astazi am fost si eu la Elena. Am optat pt o ora. Pt mine a fost ok ca si attitudine si pt felul cum s-a comport at. Am programat cu 45 inainte.

8 - Locatia : Coposu, locatie ok, curata, prospop, geluri etc. Ma duc pt altceva nu sa caut sa ma mut.

9 - Oral protejat, cu tente de DT, gag reflex :)

9 - normal protejat: am schimbat ceva pozitii, doggy, on top, reverse, se umezeste natural, se misca bine.

Finalizarea in balon, ambele numere.

Mie mi-a placut si o sa mai revin la ea cand o sa mai pot si o sa fie si disponibila.

Te-am pupat, Elena.

Robert

Salutare tuturor,

• Like 1
Postat

Baieti,

aceasta recenzie este mai mult o dezamagire.

Am vizitat si eu acum ceva timp fata.

Mah.. Ea nu e rea, vb frumos atat la programare, cat si in locatie, e ok, arata bine la corp,un pic skinny, sanii punctul forte(silicoane) dar reusite, e dragutica si la chip, fundulet obraznic.. dar ar mai fi loc de o tonifiere..

Si sexul a fost bun, per total calificativul bine e potrivit.

-oral corect ...protejat.

-normal, pe la spate.. geme frumos(dar un pic exagereaza parerea mea, nefiind eu vre-un Terente, isi desface si parul, totul pt tine, pt a te face sa termini, sa te simti si tu un Macho 😉

-si acum partea nasoala.. din punctul meu de vedere, este vorba de locație, chiar jegoasa, neingrijita, pat infect, denilevari cu gropi, zici ca e cu arcuri salteaua ca odinioara.. n am vrut sa i au contact cu el...

La baie ce sa zic, 2,3 bidoane de gel de dus.. toate goale...

Fata draga.. schimba odata locatia, si ai grija de tot ce trebuie sa se simta si baietii respectati. ðŸ˜ðŸ‘

• Like 1
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă
Postat

Elena, ai citit ce a scris titel mai sus legat de locatie? Personal, cred ca e vocea mai multor clienti de-ai tai si mai cred ca ar fi bine sa tii cont de ce a punctat colegul.

Postat

Elena, ai citit ce a scris titel mai sus legat de locatie? Personal, cred ca e vocea mai multor clienti de-ai tai si mai cred ca ar fi bine sa tii cont de ce a punctat colegul.

. Buna! Am schimbat locația săptămâna asta.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...