Sari la conținut

Povestiri......

Postări Recomandate

• Oras:fara
Postat

Vai ce mutra de țaranca cazuta de pe capița de fân.

Ar fi bine sa fie aleasa imaginea nimfomane.com

Povestiri de Ispirescu... :)

ca de obicei SA MA MIȘ PE TINE :laugh2 de taran de teleorman :laugh2

• Like 4
  • Minus 24
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ca de obicei SA MA MIȘ PE TINE :laugh2 de taran de teleorman :laugh2

* telemorman

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Asexuatu' dezaxat lynx trimite sageti de iubire catre trepanatu' divorat picon.

Dumnezeu a dat intr-adevar cu zarurile.

:)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
     Ba barbatilor facatori/frecatori/sugatori de...prin  armata in plm, io sunt si ma consider barbat, chiar daca nu am facut armata.

M-au alergat si pandit muistii aia cu ARO vreo 10 ani sa ma incalte pana sa abolit( de parca era pedeasa cu moartea), si le-am dat-o la mumu' ca nici TR(6 luni) n-am vrut sa fac..am avut noroc c-am prins incepul democratiei asteia de cacao, bine ca nu m-am facut barbat in comedia de armata rrromana. 

Povesti am, dar nu d-alea cu gradati si maistri boschestari, analfabeti si idioti de la popota, garda sau de la spalatul wc-ului cu periutza de dinti...am povesti o gramada dar cu alti tampiti, de pe balta, cu black out-uri prin furtuni cu valuri de 10 metri sau de prin Africa, Asia, America(toate 3)...si pe unde mama dreaq nu am mai fost. ;)

PS:  Sa-mi bag toata pula in capul aluia care a inventat vorba ca armata te face barbat, cat si in al celora care gandesc ca boul ala a avut dreptate sa debiteze ineptia aia. Armata te face un idiot, retardat, nespalat si mort de foame, un slav sugator de pula...''da sa traiti''...manca-mi-ai pula.   :@

BARBAT te nasti, nu,astepti ca sa te faca armata, iar daca nu te nasti/simti barbat/te comporti ca un barbat, atunci te numesti purtator ilegal de pula. 

Armata si Biserica...d-aia suntem unde suntem ...  :@ ....baga-mi-as pula in ele, de educatie, coloana vertebrala, onestitate si moralitate.

Postat

Și amândoi, îți dau la muie.

P.S. Faci swallow? 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Pe fiu-mio lam avortat la 9 luni.

L-ai scăpat în cap, este?  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:B
Postat

Te-am punctat ca ai recunoscut dezaxatul linx, alias ...... u neiu, dominoplayer
Postat

Pe fiu-mio lam avortat la 9 luni.

in cazu lui MIJkin nu mă.sa (tu) e de vina ce moașa ca trebuia sa ii taie capu nu buricu :laugh2

• Like 2
  • Minus 24
Postat

in cazu lui MIJkin nu mă.sa (tu) e de vina ce moașa ca trebuia sa ii taie capu nu buricu :laugh2

Lovaroaso, nu te lasa atrasa in mizeria astora, esti prea ok, prea .... ahhhhhhhh!

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

A făcut războiul.

Are 102.

Ani.

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/04/06/515fe09a00f5182b858ccfa0/646x404.jpg

Respect, tataie :hihat

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Locul : Timisoara aeroport. Sambata am fost trimisi in oras pt a recunoaste traseul de alarma . (Daca se dadea alarma trebuia mers la ofiteri acasa pentru ai anunta sa se prezinte la unitate ) Colegul nostru soldat si-a bagat pu..a in traseu si s-a imbatat. Bineinteles cand a fost adus inapoi in unitate mort de beat l-au dus la bulau (inchisoarea unitatii )

Luni dimineata la raport colonelul l-a scos in fata unitatii si l-a intrebat ; Ce ai baut soldat de te-ai imbatat ? Dumitrescu se tot gandea ce sa spuna sa fie credibil si pana la urma a raspuns : -6 beri ! Colonelul s-a facut galben, verde si mai apoi rosu si a inceput sa urle : -ati auzit tovarasi sase beri !!!! Omul acesta putea sa moara !!! La care absolut toti soldatii si ofiterii am pufnit in ras !

• Like 2
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Lovaroaso, nu te lasa atrasa in mizeria astora, esti prea ok, prea .... ahhhhhhhh!

Ahhhhhhhhh?.......

.........?

Lovaroaso?.. nu-mi spune ca-i flirt... 2016.......

Postat

Ahhhhhhhhh?.......

.........?

In primul rand, m-am intalnit de foarte multe ori cu lovaroasa, in al doilea rand, cine pula mea te-a bagat in seama
  • Like 2
Postat

Ahhhhhhhhh?.......

.........?

In primul rand, m-am intalnit de foarte multe ori cu lovaroasa, in al doilea rand, cine pula mea te-a bagat in seama

Ce ti-a zis-o...poetul cu anker...¿por que....

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tin minte un episod cu un tilicar care a ciuruit vreo 5 racani ca el, parca prin Maramures, acum vreo 15 ani...Si Pro TV -ul l-a facut satanist si alte bazaconii in capul lui, ascunzand de fapt adevarul, ca ala era mai slab de inger si Caporal Castana, vreun moldovean de pe la Falticeni ori vreun guster sudist, viitor cocalar de Bulgaria, isi exersa talentele pe psihicul lui.

Armata te face barbat.

Trebuie sa fii prost rau ori taran cu plasa de rafie sa crezi asa ceva.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Tin minte un episod cu un tilicar care a ciuruit vreo 5 racani ca el, parca prin Maramures, acum vreo 15 ani...Si Pro TV -ul l-a facut satanist si alte bazaconii in capul lui, ascunzand de fapt adevarul, ca ala era mai slab de inger si Caporal Castana, vreun moldovean de pe la Falticeni ori vreun guster sudist, viitor cocalar de Bulgaria, isi exersa talentele pe psihicul lui.

Armata te face barbat.

Trebuie sa fii prost rau ori taran cu plasa de rafie sa crezi asa ceva.

Sita e prea rara indiferent de meridianul unde se face incorporarea.... sau crezi ca celebrii sas sau rangeri sau delta force ir fi cu iq de rachetisti?
Postat

Sita e prea rara indiferent de meridianul unde se face incorporarea.... sau crezi ca celebrii sas sau rangeri sau delta force ir fi cu iq de rachetisti?

Compari Dacia 1300 cu Mustang GT.

Postat

Cauta cazuri de sinucideri sau alte derapaje prin armatele lumii si dupa mai vorbim

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...