justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 9, 2016 Vai ce mutra de țaranca cazuta de pe capița de fân.Ar fi bine sa fie aleasa imaginea nimfomane.com Povestiri de Ispirescu... ca de obicei SA MA MIȘ PE TINE de taran de teleorman 4 24
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2016 ca de obicei SA MA MIȘ PE TINE de taran de teleorman * telemorman 8 2
crocodilulcupulaverde Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:swamp Oras:swamp Postat Septembrie 9, 2016 * telemormandeliorman 2
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 9, 2016 Asexuatu' dezaxat lynx trimite sageti de iubire catre trepanatu' divorat picon. Dumnezeu a dat intr-adevar cu zarurile. 1 2
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 9, 2016 Asexuatu' dezaxat lynx trimite sageti de iubire catre trepanatu' divorat picon. Dumnezeu a dat intr-adevar cu zarurile. 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Autor Postat Septembrie 9, 2016 Chiar ma miram cat durează sa începeți circul ))) 1 1
v-ships Reputație: 24 Postat Septembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Septembrie 9, 2016 Ba barbatilor facatori/frecatori/sugatori de...prin armata in plm, io sunt si ma consider barbat, chiar daca nu am facut armata. M-au alergat si pandit muistii aia cu ARO vreo 10 ani sa ma incalte pana sa abolit( de parca era pedeasa cu moartea), si le-am dat-o la mumu' ca nici TR(6 luni) n-am vrut sa fac..am avut noroc c-am prins incepul democratiei asteia de cacao, bine ca nu m-am facut barbat in comedia de armata rrromana. Povesti am, dar nu d-alea cu gradati si maistri boschestari, analfabeti si idioti de la popota, garda sau de la spalatul wc-ului cu periutza de dinti...am povesti o gramada dar cu alti tampiti, de pe balta, cu black out-uri prin furtuni cu valuri de 10 metri sau de prin Africa, Asia, America(toate 3)...si pe unde mama dreaq nu am mai fost. PS: Sa-mi bag toata pula in capul aluia care a inventat vorba ca armata te face barbat, cat si in al celora care gandesc ca boul ala a avut dreptate sa debiteze ineptia aia. Armata te face un idiot, retardat, nespalat si mort de foame, un slav sugator de pula...''da sa traiti''...manca-mi-ai pula. BARBAT te nasti, nu,astepti ca sa te faca armata, iar daca nu te nasti/simti barbat/te comporti ca un barbat, atunci te numesti purtator ilegal de pula. Armata si Biserica...d-aia suntem unde suntem ... ....baga-mi-as pula in ele, de educatie, coloana vertebrala, onestitate si moralitate.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2016 Asexuatu' dezaxat lynx trimite sageti de iubire catre trepanatu' divorat picon. Dumnezeu a dat intr-adevar cu zarurile. Asexuatu' dezaxat lynx trimite sageti de iubire catre trepanatu' divorat picon. Dumnezeu a dat intr-adevar cu zarurile. Și amândoi, îți dau la muie.P.S. Faci swallow? 7 2
mama lui miskin Reputație: 2 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Pe fiu-mio lam avortat la 9 luni.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2016 Pe fiu-mio lam avortat la 9 luni.L-ai scăpat în cap, este? 7 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 9, 2016 Asexuatu' dezaxat lynx trimite sageti de iubire catre trepanatu' divorat picon.Dumnezeu a dat intr-adevar cu zarurile.Te-am punctat ca ai recunoscut dezaxatul linx, alias ...... u neiu, dominoplayer
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 9, 2016 Pe fiu-mio lam avortat la 9 luni.in cazu lui MIJkin nu mă.sa (tu) e de vina ce moașa ca trebuia sa ii taie capu nu buricu 2 24
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 9, 2016 Și amândoi, SI TOTI îI dau la muie. P.S. Faci swallow? FACE NESATULU 2 24
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 9, 2016 in cazu lui MIJkin nu mă.sa (tu) e de vina ce moașa ca trebuia sa ii taie capu nu buricu Lovaroaso, nu te lasa atrasa in mizeria astora, esti prea ok, prea .... ahhhhhhhh! 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 9, 2016 Iar ați dato-n bălării 2 1
mama lui miskin Reputație: 2 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Lam scapat in canal.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 9, 2016 A făcut războiul.Are 102.Ani.http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/04/06/515fe09a00f5182b858ccfa0/646x404.jpgRespect, tataie 3 1
gabrogabro Reputație: 2351 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2016 Locul : Timisoara aeroport. Sambata am fost trimisi in oras pt a recunoaste traseul de alarma . (Daca se dadea alarma trebuia mers la ofiteri acasa pentru ai anunta sa se prezinte la unitate ) Colegul nostru soldat si-a bagat pu..a in traseu si s-a imbatat. Bineinteles cand a fost adus inapoi in unitate mort de beat l-au dus la bulau (inchisoarea unitatii )Luni dimineata la raport colonelul l-a scos in fata unitatii si l-a intrebat ; Ce ai baut soldat de te-ai imbatat ? Dumitrescu se tot gandea ce sa spuna sa fie credibil si pana la urma a raspuns : -6 beri ! Colonelul s-a facut galben, verde si mai apoi rosu si a inceput sa urle : -ati auzit tovarasi sase beri !!!! Omul acesta putea sa moara !!! La care absolut toti soldatii si ofiterii am pufnit in ras ! 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 10, 2016 Lovaroaso, nu te lasa atrasa in mizeria astora, esti prea ok, prea .... ahhhhhhhh! Ahhhhhhhhh?................?Lovaroaso?.. nu-mi spune ca-i flirt... 2016.......
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 10, 2016 Ahhhhhhhhh?................?Lovaroaso?.. nu-mi spune ca-i flirt... 2016.......In primul rand, m-am intalnit de foarte multe ori cu lovaroasa, in al doilea rand, cine pula mea te-a bagat in seama 2
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 10, 2016 Ahhhhhhhhh?................?Lovaroaso?.. nu-mi spune ca-i flirt... 2016....... In primul rand, m-am intalnit de foarte multe ori cu lovaroasa, in al doilea rand, cine pula mea te-a bagat in seamaCe ti-a zis-o...poetul cu anker...¿por que.... 1 2
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 10, 2016 Tin minte un episod cu un tilicar care a ciuruit vreo 5 racani ca el, parca prin Maramures, acum vreo 15 ani...Si Pro TV -ul l-a facut satanist si alte bazaconii in capul lui, ascunzand de fapt adevarul, ca ala era mai slab de inger si Caporal Castana, vreun moldovean de pe la Falticeni ori vreun guster sudist, viitor cocalar de Bulgaria, isi exersa talentele pe psihicul lui. Armata te face barbat.Trebuie sa fii prost rau ori taran cu plasa de rafie sa crezi asa ceva. 2 1
ceaica Reputație: 875 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Septembrie 10, 2016 Tin minte un episod cu un tilicar care a ciuruit vreo 5 racani ca el, parca prin Maramures, acum vreo 15 ani...Si Pro TV -ul l-a facut satanist si alte bazaconii in capul lui, ascunzand de fapt adevarul, ca ala era mai slab de inger si Caporal Castana, vreun moldovean de pe la Falticeni ori vreun guster sudist, viitor cocalar de Bulgaria, isi exersa talentele pe psihicul lui. Armata te face barbat.Trebuie sa fii prost rau ori taran cu plasa de rafie sa crezi asa ceva.Sita e prea rara indiferent de meridianul unde se face incorporarea.... sau crezi ca celebrii sas sau rangeri sau delta force ir fi cu iq de rachetisti?
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 10, 2016 Sita e prea rara indiferent de meridianul unde se face incorporarea.... sau crezi ca celebrii sas sau rangeri sau delta force ir fi cu iq de rachetisti?Compari Dacia 1300 cu Mustang GT.
ceaica Reputație: 875 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Septembrie 10, 2016 Cauta cazuri de sinucideri sau alte derapaje prin armatele lumii si dupa mai vorbim 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum