Sari la conținut

Serena Wiliams vs Halep

curacao

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu ai încredere in sportiva noastră ?

:( Nu e vorba de incredere, e vorba de Serena (Tanc Abrams) contra Simona (Jeep Grand Cherokee)... In intalnirile directe dintre ele, conduce Serena cu 7-1. O singura data Simona a produs un imens soc, la Singapore, la Turneul Campioanelor, in 2014 cand a batut-o mar pe Serena. Din nefericire, e greu sa se mai repete performanta de atunci... :(

• Like 1
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

4-1 in decisiv

Cine mo pus sa deschid tv-ul, nu puteam sa ma pis si sa ma culc la loc?

• Like 1
Vizitator
Postat

Deocamdata, nu exista la feminin cineva care sa-i faca fata Serenei. Cred ca si Nole sau Nadal, Federer, Andy, Gael daca joaca cu ea probabil ar iesi victoriosi, dar super sifonati. Serena cred ca ar putea lejer juca un meci de 5 seturi fara sa oboseasca prea tare ! :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

Deocamdata, nu exista la feminin cineva care sa-i faca fata Serenei. Cred ca si Nole sau Nadal, Federer, Andy, Gael daca joaca cu ea probabil ar iesi victoriosi, dar super sifonati. Serena cred ca ar putea lejer juca un meci de 5 seturi fara sa oboseasca prea tare ! :laugh2 :laugh2

Se pare ca m-am grabit.... Pentru ca Pliskova !!!!!!!!!!! Serena pierde si locul 1 mondial in favoarea lui Angelique Kerber !

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Se pare ca m-am grabit.... Pentru ca Pliskova !!!!!!!!!!! Serena pierde si locul 1 mondial in favoarea lui Angelique Kerber !

Păi pe Godzilla a obosit-o Simona, cu o zi înainte! Plicicova :laugh2  a avut meci mult mai ușor. Plus că serviciul Golemului, a mers mult mai prost.

• Like 6
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...