Sari la conținut

0726931217 buneta sexy

Postări Recomandate

Postat

0726931217 BRUNETA

60 Lei
Bucuresti, azi, 10:19
1.512 vizite
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Descriere anunţ

discreta si draguta, mereu surprinzatoare, plina de energie te astept la mine pentru cel mai bun masaj terapeutic si de relaxare, poze reale, suna-ma si nu vei regreta
Detalii suplimentare

te astept la mine

post-2-0-49868500-1479031496_thumb.png

post-2-0-91453700-1479031497_thumb.png

post-2-0-17195700-1479031499_thumb.png

post-2-0-73654000-1479031500_thumb.png

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Mie îmi cam face cu ochiul ceea ce văd. Aștept ceva informații de la cei care au vizitat-o!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Brunetica a publicat si poze cu fata.

Pare simpatica si buna de smotoceala...😊

Mobila pare cunoscuta , posibil dintr-o bine cunoscuta locatie pe la Zepter....oare ?

post-75309-0-80190600-1474883065_thumb.jpg

post-75309-0-07544600-1474883074_thumb.jpg

post-75309-0-90056200-1474883086_thumb.jpg

post-75309-0-07287700-1474883098_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hmmmm...am fost în inspecție la brunetica din poze....fix acum două zile! Poze reale, păcat că nu are cine să îi facă poze ok, are un fund bun de pla(nu face anal :). ) !!! Sâni nr 3 lăsați.....fund bun de pla! 60 fin...vorbareata, zambitoare, sociabila, ok.....partea nasoala este ca susține cu tărie că stă SINGURA, pla...are pe cnv în casă 100%! E o ușă pliabila maronie pe hol si akolo sta crapul am impresia! Dacă nu vedeam ceva dubios mă riscăm la o fin ... Bafta

• Like 4
Postat

Tipa din al doilea set de poze e chiar draguta !! Sa speram ca nu e Fast fuck !!

Postat

Nu e pacaleala, tipa e reala, sta pe Tineretului vizavi de Palatul Copiilor impreuna cu doua fete Adela si Delia. A fost si vizavi de Spectrum. Nu are nici un peste in locatie, sunt doar ele trei. Am vizitat-o de cateva ori, o cheakma Corina, are 22-23 de ani, e cam solida, dar nu grasa, sanii mie mi-au placut, sunt doar putin lasati, e placuta. Nu detaliez intalnirile, vreau doar sa-i lamuresc pe colegii care intreaba. Totusi mai adaug ca e prea pasiva, nu se implica, doar sta s-o futi, dar nici nu comenteaza. Cui ii plac tipele slim sa intre cu Adela (si ea, si Delia au poze reale, le gasiti in Anutul dupa nume). Partea proasta e ca e vanzoleala, uneori trebuie sa te repauzezi in bucatarie pana se elibereaza o camera (au doua). Programarea e respectata, dar daca pana ajungi intra cate un tip cu blondele (A si D) trebuie sa astepti.

Sa futeti tot ce e mai bun!

Eduarrdd

• Like 3
Postat

Nu e pacaleala, tipa e reala, sta pe Tineretului vizavi de Palatul Copiilor impreuna cu doua fete Adela si Delia. A fost si vizavi de Spectrum. Nu are nici un peste in locatie, sunt doar ele trei. Am vizitat-o de cateva ori, o cheakma Corina, are 22-23 de ani, e cam solida, dar nu grasa, sanii mie mi-au placut, sunt doar putin lasati, e placuta. Nu detaliez intalnirile, vreau doar sa-i lamuresc pe colegii care intreaba. Totusi mai adaug ca e prea pasiva, nu se implica, doar sta s-o futi, dar nici nu comenteaza. Cui ii plac tipele slim sa intre cu Adela (si ea, si Delia au poze reale, le gasiti in Anutul dupa nume). Partea proasta e ca e vanzoleala, uneori trebuie sa te repauzezi in bucatarie pana se elibereaza o camera (au doua). Programarea e respectata, dar daca pana ajungi intra cate un tip cu blondele (A si D) trebuie sa astepti.

Sa futeti tot ce e mai bun!

Eduarrdd

P.S. Nu face nici FK nici anal.

• Oras:Londra
  • Oras:Londra
Postat

Am fost si eu la aceasta domnisoara de cateva ori.Acum presteaza undeva pe langa rondul dintre vacaresti si tineretului.

2.Modalitatea de contact  nr din anunt

3.Detalii Este o fata draguta la fata si nici la corp nu arata rau, putina burta si soliduta(cel putin asa era acum vreo 2-3 luni). Este o fata blanda si incearca sa-ti faca pe plac. Am incercat si varianta cu o finalizare si cea cu o ora. Nu este ea foarte priceputa(cel putin atunci nu era), dar isi da silinta, iar privelistea din spate este ceva frumos(veti vedea la ce ma refer). Ultima oara am optat pt. o ora si am regretat putin, parerea mea fiind ca e ok pentru o descarcare rapida(din nou, a trecut ceva timp de atunci).Poate a mai invatat cate ceva.

4.Programul de lucru din ce a spus ea, cam toata ziua.
5.Note Oral 6, nu cred ca-i place, cel putin nu cu prezervativ. Girl on top, destul de stangace uneori, probabil depinde de cata energie are. Capra, ar merge un 7-8.

6.Tarifare - 60/fin, 150/ora.

De recomandat: Da, pt. o descarcare rapida.

P.S. mi se pare ciudat ca are poze cu fața in anunturi.

post-88226-0-28892500-1478946267_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

este doar poza super comprimata

Postat

am vizitat-o ieri...voebareata sociabila poze reale...locatie zona huedin (berceni)  halatu 60 lei...executat un oral de nota 7 cu CIM fara nici o graba...normal nu sa putut datorita prezervativelor pe care le avea si anume (3 la 1 leu)...care ma strang de imi ies ochii din orbite..

De revenit cand stai prost cu banii si vrei sa te descarci

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Acum e pe straja cu resita ..cilega cu georgiana betceni..face finaluzare orala nota 6 ...locstie 4.se trece prin sufragerie care are 2 perdele de dus drept paravan si patul din dormitor se aude din strada cum scartaie...fata este ok nu comenteaza dar nici mesetie la oral nu are....colega georgiana nu face finalizare orala si intra si amandoua la 120...succes

• Like 2
Postat

Acum e pe straja cu resita ..cilega cu georgiana betceni..face finaluzare orala nota 6 ...locstie 4.se trece prin sufragerie care are 2 perdele de dus drept paravan si patul din dormitor se aude din strada cum scartaie...fata este ok nu comenteaza dar nici mesetie la oral nu are....colega georgiana nu face finalizare orala si intra si amandoua la 120...succes

Poti posta linkul cu anuntul ei ?
  • Like 2
Postat

Colega ei are anunt pe site? Sau poate macar niste poze de pe altundeva?

Un duo la 120 e paradis cand ramai fara bani :))

De pus sub observatie

• Like 1
Postat

Masaj, Georgiana, ofer masaj de relaxare, la domiciliul meu, locul perfect pentru tine, clipe de liniste, relaxare, absoluta si atmosfera placuta, poze reale. Berceni, Straja, Resita; 

asta e colega ei?

post-73867-0-22729700-1515423648_thumb.jpg

post-73867-0-37523900-1515423652_thumb.jpg

post-73867-0-60060900-1515423656_thumb.jpg

post-73867-0-99697900-1515423660_thumb.jpg

post-73867-0-36201800-1515423665_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

Pai colega ( Georgiana) , pare mai buna decat titulara.

• Like 5
Postat

Am fost si eu la aceasta domnisoara de cateva ori.Acum presteaza undeva pe langa rondul dintre vacaresti si tineretului.

2.Modalitatea de contact  nr din anunt

3.Detalii Este o fata draguta la fata si nici la corp nu arata rau, putina burta si soliduta(cel putin asa era acum vreo 2-3 luni). Este o fata blanda si incearca sa-ti faca pe plac. Am incercat si varianta cu o finalizare si cea cu o ora. Nu este ea foarte priceputa(cel putin atunci nu era), dar isi da silinta, iar privelistea din spate este ceva frumos(veti vedea la ce ma refer). Ultima oara am optat pt. o ora si am regretat putin, parerea mea fiind ca e ok pentru o descarcare rapida(din nou, a trecut ceva timp de atunci).Poate a mai invatat cate ceva.

4.Programul de lucru din ce a spus ea, cam toata ziua.

5.Note Oral 6, nu cred ca-i place, cel putin nu cu prezervativ. Girl on top, destul de stangace uneori, probabil depinde de cata energie are. Capra, ar merge un 7-8.

6.Tarifare - 60/fin, 150/ora.

De recomandat: Da, pt. o descarcare rapida.

P.S. mi se pare ciudat ca are poze cu fața in anunturi.

frumos

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...