kissfm Reputație: 241 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 0726931217 BRUNETA60 LeiFoto (6)Bucuresti, azi, 10:19selecteaza anunt1.512 vizite Descriere anunţ discreta si draguta, mereu surprinzatoare, plina de energie te astept la mine pentru cel mai bun masaj terapeutic si de relaxare, poze reale, suna-ma si nu vei regretaDetalii suplimentare te astept la mine
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 12, 2016 Mie îmi cam face cu ochiul ceea ce văd. Aștept ceva informații de la cei care au vizitat-o! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Brunetica a publicat si poze cu fata.Pare simpatica si buna de smotoceala...😊 Mobila pare cunoscuta , posibil dintr-o bine cunoscuta locatie pe la Zepter....oare ? 8 2
menthor Reputație: 13 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Mobila este de pe Tineretului
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Buna verisoara asta! 1
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2016 Hmmmm...am fost în inspecție la brunetica din poze....fix acum două zile! Poze reale, păcat că nu are cine să îi facă poze ok, are un fund bun de pla(nu face anal . ) !!! Sâni nr 3 lăsați.....fund bun de pla! 60 fin...vorbareata, zambitoare, sociabila, ok.....partea nasoala este ca susține cu tărie că stă SINGURA, pla...are pe cnv în casă 100%! E o ușă pliabila maronie pe hol si akolo sta crapul am impresia! Dacă nu vedeam ceva dubios mă riscăm la o fin ... Bafta 4
aleen Reputație: 138 Postat Septembrie 29, 2016 Postat Septembrie 29, 2016 E colega cu Adela. Am intalnit-o si la Spectrum. Cred ca se plimba prin mai multe locatii.
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2016 Tipa din al doilea set de poze e chiar draguta !! Sa speram ca nu e Fast fuck !!
eduarrdd Reputație: 228 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2016 Nu e pacaleala, tipa e reala, sta pe Tineretului vizavi de Palatul Copiilor impreuna cu doua fete Adela si Delia. A fost si vizavi de Spectrum. Nu are nici un peste in locatie, sunt doar ele trei. Am vizitat-o de cateva ori, o cheakma Corina, are 22-23 de ani, e cam solida, dar nu grasa, sanii mie mi-au placut, sunt doar putin lasati, e placuta. Nu detaliez intalnirile, vreau doar sa-i lamuresc pe colegii care intreaba. Totusi mai adaug ca e prea pasiva, nu se implica, doar sta s-o futi, dar nici nu comenteaza. Cui ii plac tipele slim sa intre cu Adela (si ea, si Delia au poze reale, le gasiti in Anutul dupa nume). Partea proasta e ca e vanzoleala, uneori trebuie sa te repauzezi in bucatarie pana se elibereaza o camera (au doua). Programarea e respectata, dar daca pana ajungi intra cate un tip cu blondele (A si D) trebuie sa astepti.Sa futeti tot ce e mai bun!Eduarrdd 3
eduarrdd Reputație: 228 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2016 Nu e pacaleala, tipa e reala, sta pe Tineretului vizavi de Palatul Copiilor impreuna cu doua fete Adela si Delia. A fost si vizavi de Spectrum. Nu are nici un peste in locatie, sunt doar ele trei. Am vizitat-o de cateva ori, o cheakma Corina, are 22-23 de ani, e cam solida, dar nu grasa, sanii mie mi-au placut, sunt doar putin lasati, e placuta. Nu detaliez intalnirile, vreau doar sa-i lamuresc pe colegii care intreaba. Totusi mai adaug ca e prea pasiva, nu se implica, doar sta s-o futi, dar nici nu comenteaza. Cui ii plac tipele slim sa intre cu Adela (si ea, si Delia au poze reale, le gasiti in Anutul dupa nume). Partea proasta e ca e vanzoleala, uneori trebuie sa te repauzezi in bucatarie pana se elibereaza o camera (au doua). Programarea e respectata, dar daca pana ajungi intra cate un tip cu blondele (A si D) trebuie sa astepti.Sa futeti tot ce e mai bun!Eduarrdd P.S. Nu face nici FK nici anal.
barbeq Reputație: 75 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:Londra Oras:Londra Postat Noiembrie 12, 2016 Am fost si eu la aceasta domnisoara de cateva ori.Acum presteaza undeva pe langa rondul dintre vacaresti si tineretului. 2.Modalitatea de contact nr din anunt3.Detalii Este o fata draguta la fata si nici la corp nu arata rau, putina burta si soliduta(cel putin asa era acum vreo 2-3 luni). Este o fata blanda si incearca sa-ti faca pe plac. Am incercat si varianta cu o finalizare si cea cu o ora. Nu este ea foarte priceputa(cel putin atunci nu era), dar isi da silinta, iar privelistea din spate este ceva frumos(veti vedea la ce ma refer). Ultima oara am optat pt. o ora si am regretat putin, parerea mea fiind ca e ok pentru o descarcare rapida(din nou, a trecut ceva timp de atunci).Poate a mai invatat cate ceva.4.Programul de lucru din ce a spus ea, cam toata ziua.5.Note Oral 6, nu cred ca-i place, cel putin nu cu prezervativ. Girl on top, destul de stangace uneori, probabil depinde de cata energie are. Capra, ar merge un 7-8.6.Tarifare - 60/fin, 150/ora. De recomandat: Da, pt. o descarcare rapida.P.S. mi se pare ciudat ca are poze cu fața in anunturi. 3
robert323 Reputație: -142 Postat Noiembrie 12, 2016 Postat Noiembrie 12, 2016 Bubos, multe broboane, ..,acnee? 1
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2016 Postat Noiembrie 12, 2016 este doar poza super comprimata
barbeq Reputație: 75 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:Londra Oras:Londra Postat Noiembrie 13, 2016 este doar poza super comprimataExact
alexandru23cm Reputație: 51 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2017 am vizitat-o ieri...voebareata sociabila poze reale...locatie zona huedin (berceni) halatu 60 lei...executat un oral de nota 7 cu CIM fara nici o graba...normal nu sa putut datorita prezervativelor pe care le avea si anume (3 la 1 leu)...care ma strang de imi ies ochii din orbite.. De revenit cand stai prost cu banii si vrei sa te descarci 1
scentius Reputație: 13 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 7, 2018 Acum e pe straja cu resita ..cilega cu georgiana betceni..face finaluzare orala nota 6 ...locstie 4.se trece prin sufragerie care are 2 perdele de dus drept paravan si patul din dormitor se aude din strada cum scartaie...fata este ok nu comenteaza dar nici mesetie la oral nu are....colega georgiana nu face finalizare orala si intra si amandoua la 120...succes 2
mathis27 Reputație: 1227 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 Acum e pe straja cu resita ..cilega cu georgiana betceni..face finaluzare orala nota 6 ...locstie 4.se trece prin sufragerie care are 2 perdele de dus drept paravan si patul din dormitor se aude din strada cum scartaie...fata este ok nu comenteaza dar nici mesetie la oral nu are....colega georgiana nu face finalizare orala si intra si amandoua la 120...succesPoti posta linkul cu anuntul ei ? 2
svyper Reputație: 252 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 Colega ei are anunt pe site? Sau poate macar niste poze de pe altundeva?Un duo la 120 e paradis cand ramai fara bani :)) De pus sub observatie 1
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 Masaj, Georgiana, ofer masaj de relaxare, la domiciliul meu, locul perfect pentru tine, clipe de liniste, relaxare, absoluta si atmosfera placuta, poze reale. Berceni, Straja, Resita; asta e colega ei? 2 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22544 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 8, 2018 Pai colega ( Georgiana) , pare mai buna decat titulara. 5
svyper Reputație: 252 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 A fost careva pe la ele pt threesome?
7uuupp Reputație: 4761 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Am fost si eu la aceasta domnisoara de cateva ori.Acum presteaza undeva pe langa rondul dintre vacaresti si tineretului. 2.Modalitatea de contact nr din anunt3.Detalii Este o fata draguta la fata si nici la corp nu arata rau, putina burta si soliduta(cel putin asa era acum vreo 2-3 luni). Este o fata blanda si incearca sa-ti faca pe plac. Am incercat si varianta cu o finalizare si cea cu o ora. Nu este ea foarte priceputa(cel putin atunci nu era), dar isi da silinta, iar privelistea din spate este ceva frumos(veti vedea la ce ma refer). Ultima oara am optat pt. o ora si am regretat putin, parerea mea fiind ca e ok pentru o descarcare rapida(din nou, a trecut ceva timp de atunci).Poate a mai invatat cate ceva.4.Programul de lucru din ce a spus ea, cam toata ziua.5.Note Oral 6, nu cred ca-i place, cel putin nu cu prezervativ. Girl on top, destul de stangace uneori, probabil depinde de cata energie are. Capra, ar merge un 7-8.6.Tarifare - 60/fin, 150/ora. De recomandat: Da, pt. o descarcare rapida.P.S. mi se pare ciudat ca are poze cu fața in anunturi. frumos
kissfm Reputație: 241 Postat Februarie 9, 2018 Autor Postat Februarie 9, 2018 http://stor194792641.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/2/9/194792661.jpghttp://stor194792641.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/2/9/194792641.jpghttp://stor194792641.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/2/9/194792651.jpghttp://stor194792641.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2018/2/9/194792641.jpghttp://stor194792641.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2018/2/9/194792651.jpghttp://stor194792641.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2018/2/9/194792661.jpgprevnextDistribuie pe Facebook Descriere anunţ Berceni,noua in zona. Sunt Karina, 25 de ani, 1.70 m. Sunt sociabila si discreta. Te astept la un masaj de relaxare, Detalii suplimentare Detalii telefonic.
morandi30000 Reputație: 6 Postat Februarie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2018 buna mai stai pe huedin as vrea sa vin pe la tine daca se poate si mai esti activa . multumesc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum