Sari la conținut

Cum opriți un conflict?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Cum oprim un conflict ? Simplu, Stanga-Dreapta la barbie :laugh2

Adică cele două puteri după ce i-au lăsat pe cei mici sa faca prostii, sa arate ce este aceea putere... la care toti tanjim.
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

Pai când un bărbat devine obsedat sa faca sex cu o femeie... vede numai sexul ei, nu mai pricepe nimic altceva. Este si aceasta o artă, ca daca ar avea simt artistic... ar picta magnific imaginile care-i trec prin minte despre dorita lui. Singura posibilitate, intr-o astfel de poveste, este pentru aceea femeie sa-i arunce toata creația in foc... daca îndrăznește.

Ai sarit la alt subiect !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Adică cele două puteri după ce i-au lăsat pe cei mici sa faca prostii, sa arate ce este aceea putere... la care toti tanjim.

Vis tantric , esti plina de surprize si ne relevi noi valente !.

Chiar iti plac politica si istoria ? ( si mie dealtfel.... )

Esti chiar o femeie cu capul pe umeri ce traieste alternativ ....

Tot mai incitanta si misterioasa....

Uf ,greu de accesat o asa femeie rasata

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

Vis tantric , esti plina de surprize si ne relevi noi valente !.

Chiar iti plac politica si istoria ? ( si mie dealtfel.... )

Esti chiar o femeie cu capul pe umeri ce traieste alternativ ....

Tot mai incitanta si misterioasa....

Uf ,greu de accesat o asa femeie rasata

..............

Gelu, stai cuminte c-o sa te arzi urat.  :no2

Nu-i chiar atat de greu de accesat. Sari cu banul/malaiul si-o cobori la realitate printre pamanteni rapid. Sa vezi ce orgasme tantrice o apuca daca te vede bine dotat...in portofel.   :138x  :hihat

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

..............

Gelu, stai cuminte c-o sa te arzi urat. :no2

Nu-i chiar atat de greu de accesat. Sari cu banul/malaiul si-o cobori la realitate printre pamanteni rapid. Sa vezi ce orgasme tantrice o apuca daca te vede bine dotat...in portofel. :138x :hihat

Credeam ca experienta si dorinta de a ma simti bine ma fac sa am orgasm. Dacă tu vrei neaparat sa ma contrazici fără sa mă cunosti personal, este strict treaba ta. In plus... exprimi despre caracterul meu niste idei, de care nu am fost niciodată interesata sa ma ocup. Nu am "ars" niciodata pe nimeni, nu ma preocupa acest gen de activitati. Indiferent de ce propuneri am primit de-a lungul timpului, eu mi-am vazut de treaba mea... am lasat omul sa vorbească si sa isi imagineze ce vrea, pana când a putut sa vada in acțiunile mele ca nu sunt interesată sa-l "ard" si nici nu acord vreo sansa ca propunerea sa se concretizeze. Nu-mi place sa fiu partasa la raul care omul si-l face siesi. Nu stiu despre ce realitate aduci vorba când spui ca... ea poate sa fie cumpărată cu bani.
Link spre comentariu

Credeam ca experienta si dorinta de a ma simti bine ma fac sa am orgasm. Dacă tu vrei neaparat sa ma contrazici fără sa mă cunosti personal, este strict treaba ta. In plus... exprimi despre caracterul meu niste idei, de care nu am fost niciodată interesata sa ma ocup. Nu am "ars" niciodata pe nimeni, nu ma preocupa acest gen de activitati. Indiferent de ce propuneri am primit de-a lungul timpului, eu mi-am vazut de treaba mea... am lasat omul sa vorbească si sa isi imagineze ce vrea, pana când a putut sa vada in acțiunile mele ca nu sunt interesată sa-l "ard" si nici nu acord vreo sansa ca propunerea sa se concretizeze. Nu-mi place sa fiu partasa la raul care omul si-l face siesi. Nu stiu despre ce realitate aduci vorba când spui ca... ea poate sa fie cumpărată cu bani.

...................

Te-as fi contrazis daca as fi vorbit cu tine sau daca m-as fi adresat tie. Cum nu am facut niciunul dintre lucrurile astea, so ?  :thinking
 Numai face pe caprioara nevinovata ratacita printre vise/stratosfera tantrica si ezoterica si-mi intoarce cuvintele doar cum iti convine tie. Tot ceea ce am facut, a fost doar sa il avertizez pe gelu sa aiba grija cu tine.
 Si nu ma refeream c-o sa-l arzi financioar, ca lucrul asta oricum ai sa-l faci din moment de esti o dama de companie - lucru pe care ti l-ai asumat, eu ma refeream la cu totul altceva, ce nu are legatura cu partea materiala la care vad ca te-a dus primul gand/vis. 
 Nu mai citi printre randuri doar ceea ce-ti convine tie, si nu mai poza in victima, ca nu te prinde rolul. ;)
 Nu ma mai astept si nu mai tin mortis sa primesc neaparat reply, stiu ca nu prea te caracterizeaza regulile de conduita ale unui dialog civilizat.  :hihat
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Vis tantric , ar trebui sa te tii departe de polemicile mai mult sau mai putin cordiale .

Tu esti facuta sa primesti si sa daruiesti pasiune , rafinament , senzualitate , traire intensa a clipei....de ce sa te gindesti cum ar trebui sa fii sau sa te comporti dupa parerea altora.

Ai grija de capsorul simpatic foc , de corpul tau a la francaise si prezervati calitatile si charmul....poate putin si pentru mine cind va veni clipa....

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Tara plina de doctori

...................

Te-as fi contrazis daca as fi vorbit cu tine sau daca m-as fi adresat tie. Cum nu am facut niciunul dintre lucrurile astea, so ?  :thinking
 Numai face pe caprioara nevinovata ratacita printre vise/stratosfera tantrica si ezoterica si-mi intoarce cuvintele doar cum iti convine tie. Tot ceea ce am facut, a fost doar sa il avertizez pe gelu sa aiba grija cu tine.
 Si nu ma refeream c-o sa-l arzi financioar, ca lucrul asta oricum ai sa-l faci din moment de esti o dama de companie - lucru pe care ti l-ai asumat, eu ma refeream la cu totul altceva, ce nu are legatura cu partea materiala la care vad ca te-a dus primul gand/vis. 
 Nu mai citi printre randuri doar ceea ce-ti convine tie, si nu mai poza in victima, ca nu te prinde rolul. ;)
 Nu ma mai astept si nu mai tin mortis sa primesc neaparat reply, stiu ca nu prea te caracterizeaza regulile de conduita ale unui dialog civilizat.  :hihat

Dumneata pari genul care tine mortis sa aiba intotdeauna dreptate.

Link spre comentariu

Dumneata pari genul care tine mortis sa aiba intotdeauna dreptate.

....................

M-am saturat de axiome mioritice de 2 bani, argumenteaza !

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Refuz!

Ar fi absurd sa intru intr-o disputa interminabila cu cineva care vrea sa aiba intotdeauna dreptate.

...............

Ok, atunci fugi sa-ti mai faci cateva conturi clona.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Imi pare rau, dar nu pot accepta sfaturi de la un fan Popeye.

...................

Bine ma nene, nu ma mai plictisi atunci daca nu stii ce vrei. Ia-ti frumusel jucarelele si du-te de te joaca cu nea picon.   :bye

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

...................

Bine ma nene, nu ma mai plictisi atunci daca nu stii ce vrei. Ia-ti frumusel jucarelele si du-te de te joaca cu nea picon.   :bye

Constat ca suferi si de o nevoie acuta de a oferi mereu sfaturi nesolicitate.

Pari o persoana cat se poate de dezagreabila.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...