picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? Pentru că nu vrea pula mea! Cel mai urat pacat in ochii Sfantului Parinte Pipilica. “SA NU JUDECI CU DOUA MASURI”, acuzand cu asprime faptele altora, iar pentru ale tale gasesti indreptatiri! Celor doua pacatoase (Jartette si Betty) le-am oferit IERTARE de doua ori,in schimb le-am cerut sa isi ceara scuze clienților tepuiti si celor pe care i-a afurisit.Ca răspuns,blesteme grele au aruncat si crize de îndrăcire au avut.Pentru că așa vrea pula mea! Doar cei păcătoși si demonizați se tem de mine! Nu se teme nimeni, nu te supraestima! E vorba de alt sentiment. Începi din ce în ce mai mult să pedalezi în gol! A sărit lanțul. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 27, 2016 De acord in totalitate cu postarea ta. Si totusi ... nu am reusit sa-ti gasesc nicio interventie atunci cand Roberta (doar un exemplu) era efectiv linsata pe forumul asta de o haita de jigodii nenorocite.O spun fara ironie, e pacat de educatia si inteligenta ta. Recunosc ca nu-mi amintesc sa fi intervenit cand se facea misto de Roberta - si nu am nicio justificare concreta pentru asta. Dar n-are legatura cu apartenenta la vreo "brigada" sau alta forma de organizare, cum mi-e teama ca banuiesti. Sincer, nu stiu sa explic care-a fost motivu' tacerii. Poate ca pe vremea aia inca nu mi se umpluse paharul si inca nu dezaprobam cyber-bullying-ul asa de mult cum am ajuns s-o fac amu'... Pe de alta parte, dupa cum am mai zis, treaba e si cu doua taisuri: astfel se tine topicul fetei "pinned" in primele 2-3, gratuit (daca nu ma insel, in mod normal Miorlau taxeaza si pentru facilitatea asta). Daca hartuiala nu are la mijloc acuzatii neplacute (cum e aici la Betty & Janette), fiind vorba doar de misto, eu in locul fetei aflata ca tinta as ridica din umeri si as baga din cand in cand cate-o replica la zeflemea "baieti, multam pentru publicitate si up-uri gratuite"
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 Recunosc ca nu-mi amintesc sa fi intervenit cand se facea misto de Roberta - si nu am nicio justificare concreta pentru asta. Dar n-are legatura cu apartenenta la vreo "brigada" sau alta forma de organizare, cum mi-e teama ca banuiesti. Sincer, nu stiu sa explic care-a fost motivu' tacerii. Poate ca pe vremea aia inca nu mi se umpluse paharul si inca nu dezaprobam cyber-bullying-ul asa de mult cum am ajuns s-o fac amu'... Pe de alta parte, dupa cum am mai zis, treaba e si cu doua taisuri: astfel se tine topicul fetei "pinned" in primele 2-3, gratuit (daca nu ma insel, in mod normal Miorlau taxeaza si pentru facilitatea asta). Daca hartuiala nu are la mijloc acuzatii neplacute (cum e aici la Betty & Janette), fiind vorba doar de misto, eu in locul fetei aflata ca tinta as ridica din umeri si as baga din cand in cand cate-o replica la zeflemea "baieti, multam pentru publicitate si up-uri gratuite" Nu trebuie să te justifici în fața nimănui. Nu suntem judecători și nu avem nici măcar obligația morală de a reacționa tot timpul. Poate nu suntem pe fază, poate nu avem chef în ziua aia ... sunt varii motive. Ăsta nu e un tribunal, e un forum și fiecare dintre noi, intervenim/postăm după cum ne e voia sau starea de spirit. Dacă intervenim într-un fel, atunci când credem că e necesar, nu e obligatoriu să o facem tot timpul, în orice ocazie. Asta ar însemna să stăm tot timpul pe forum! 3 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 27, 2016 Începi din ce în ce mai mult să pedalezi în gol! A sărit lanțul.Cand o sa spuna asta membrii respectati ai acestui forum cu siguranța o sa-mi reconsider atitudinea. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 Cand o sa spuna asta membrii respectati ai acestui forum cu siguranța o sa-mi reconsider atitudinea.Poți să ți-o schimbi deja. 1 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 27, 2016 Poți să ți-o schimbi deja. De azi? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2016 Pentru că nu vrea pula mea! Pentru că așa vrea pula mea! Nu se teme nimeni, nu te supraestima! E vorba de alt sentiment. Începi din ce în ce mai mult să pedalezi în gol! A sărit lanțul.urat ....foarte urat de replici zic
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 De azi?Da. urat ....foarte urat de replici zic Știu. 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2016 Daca vrei scorbura trebuie sa explorezi La tine?
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 27, 2016 Da. incepand cu ce ora? 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 incepand cu ce ora?Ora 24. Mai ai puțin, profită! 1 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 27, 2016 Ora 24. Mai ai puțin, profită!Ok.ma dezlănțui acum! 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 Ok.ma dezlănțui acum!Domnul să te ajută!
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2016 Ok.ma dezlănțui acum!sa fie cu de toate , da vezi sa nu faci ca Pictorul Domnul să te ajută! sa fie primit
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 27, 2016 Postat Septembrie 27, 2016 daca pictorul a luat-o pe aratura asa, va dati seama cum o s-o ia razna boi cioara cand o sa primeasca minusuri en gross; de asta nici nu prea posteaza
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 daca pictorul a luat-o pe aratura asa, va dati seama cum o s-o ia razna boi cioara cand o sa primeasca minusuri en gross; de asta nici nu prea posteaza Nu postează practic de loc. 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2016 Nu postează practic deloc. Esti obosit?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 Esti obosit? Da. 1 2
analfabet de profesie Reputație: 16 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:analfabet Oras:analfabet Postat Septembrie 27, 2016 Nu postează practic de loc. De loc este sinonim cu "originar din". De loc > arată originea, izvorul, punctul de plecare, apartenența, obârșia, geneza.Deloc este un adverb și înseamnă nicidecum, nicicum, nimic. Pentru informații suplimentare deschide orice dicționar explicativ al limbii române, "trăiți-ar" familia!Domnule "răspunde-ți", ești penibil! 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2016 De loc este sinonim cu "originar din". De loc > arată originea, izvorul, punctul de plecare, apartenența, obârșia, geneza.Deloc este un adverb și înseamnă nicidecum, nicicum, nimic. Pentru informații suplimentare deschide orice dicționar explicativ al limbii române, "trăiți-ar" familia!Domnule "răspunde-ți", ești penibil!Ba mata'!
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Nu trebuie să te justifici în fața nimănui. Asta ar însemna să stăm tot timpul pe forum!Zisesi tu, cu 20500 postari, din care 500 in nici 2 saptamani. Sa nu cumva sa vii cu formule si aritmetica, ar inseamna sa te justifici...
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 S-a speriat piconu' de astia doi cu valoare mare...
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2016 Zisesi tu, cu 20500 postari, din care 500 in nici 2 saptamani.Sa nu cumva sa vii cu formule si aritmetica, ar inseamna sa te justifici...Aritmetica e grea pentru tine, las-o! S-a speriat piconu' de astia doi cu valoare mare...Nu mă sperii nici de mata'!
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Aritmetica e grea pentru tine, las-o! Nu mă sperii nici de mata'!Ai vazut ca nu mai intru pe forum si te-ai destrabalat.Dezlegare la postari. Deja incepi sa fii agresiv...Pune si tu un emoticons.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2016 Poate să-mi explice cineva, de ce la "notificări" îmi apare Copou și când vreau să citesc, apare....Mîşkin? O face Pisicu manevre?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum