Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? :pope  :pope 

Pentru că nu vrea pula mea!  :rax2

Cel mai urat pacat in ochii Sfantului Parinte Pipilica. “SA NU JUDECI CU DOUA MASURI”, acuzand cu asprime faptele altora, iar pentru ale tale gasesti indreptatiri! :pope  :pope  :pope 

Celor doua pacatoase (Jartette si Betty) le-am oferit IERTARE de doua ori,in schimb le-am cerut sa isi ceara scuze clienților tepuiti si celor pe care i-a afurisit.Ca răspuns,blesteme grele au aruncat si crize de îndrăcire au avut.

Pentru că așa vrea pula mea! :laugh2

Doar cei păcătoși si demonizați se tem de mine! :pope  :pope  :pope

Nu se teme nimeni, nu te supraestima! E vorba de alt sentiment.

Începi din ce în ce mai mult să pedalezi în gol! A sărit lanțul.

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

De acord in totalitate cu postarea ta. Si totusi ... nu am reusit sa-ti gasesc nicio interventie atunci cand Roberta (doar un exemplu) era efectiv linsata pe forumul asta de o haita de jigodii nenorocite.

O spun fara ironie, e pacat de educatia si inteligenta ta. :(

Recunosc ca nu-mi amintesc sa fi intervenit cand se facea misto de Roberta - si nu am nicio justificare concreta pentru asta. Dar n-are legatura cu apartenenta la vreo "brigada" sau alta forma de organizare, cum mi-e teama ca banuiesti. Sincer, nu stiu sa explic care-a fost motivu' tacerii. Poate ca pe vremea aia inca nu mi se umpluse paharul si inca nu dezaprobam cyber-bullying-ul asa de mult cum am ajuns s-o fac amu'...

Pe de alta parte, dupa cum am mai zis, treaba e si cu doua taisuri: astfel se tine topicul fetei "pinned" in primele 2-3, gratuit (daca nu ma insel, in mod normal Miorlau taxeaza si pentru facilitatea asta). Daca hartuiala nu are la mijloc acuzatii neplacute (cum e aici la Betty & Janette), fiind vorba doar de misto, eu in locul fetei aflata ca tinta as ridica din umeri si as baga din cand in cand cate-o replica la zeflemea "baieti, multam pentru publicitate si up-uri gratuite" :) 

Postat

Recunosc ca nu-mi amintesc sa fi intervenit cand se facea misto de Roberta - si nu am nicio justificare concreta pentru asta. Dar n-are legatura cu apartenenta la vreo "brigada" sau alta forma de organizare, cum mi-e teama ca banuiesti. Sincer, nu stiu sa explic care-a fost motivu' tacerii. Poate ca pe vremea aia inca nu mi se umpluse paharul si inca nu dezaprobam cyber-bullying-ul asa de mult cum am ajuns s-o fac amu'...

Pe de alta parte, dupa cum am mai zis, treaba e si cu doua taisuri: astfel se tine topicul fetei "pinned" in primele 2-3, gratuit (daca nu ma insel, in mod normal Miorlau taxeaza si pentru facilitatea asta). Daca hartuiala nu are la mijloc acuzatii neplacute (cum e aici la Betty & Janette), fiind vorba doar de misto, eu in locul fetei aflata ca tinta as ridica din umeri si as baga din cand in cand cate-o replica la zeflemea "baieti, multam pentru publicitate si up-uri gratuite" :)

Nu trebuie să te justifici în fața nimănui. Nu suntem judecători și nu avem nici măcar obligația morală de a reacționa tot timpul. Poate nu suntem pe fază, poate nu avem chef în ziua aia ... sunt varii motive. Ăsta nu e un tribunal, e un forum și fiecare dintre noi, intervenim/postăm după cum ne e voia sau starea de spirit. Dacă intervenim într-un fel, atunci când credem că e necesar, nu e obligatoriu să o facem tot timpul, în orice ocazie. Asta ar însemna să stăm tot timpul pe forum! 

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cand o sa spuna asta membrii respectati ai acestui forum cu siguranța o sa-mi reconsider atitudinea.

• Like 1
Postat

Cand o sa spuna asta membrii respectati ai acestui forum cu siguranța o sa-mi reconsider atitudinea.

Poți să ți-o schimbi deja. 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pentru că nu vrea pula mea!  :rax2

Pentru că așa vrea pula mea! :laugh2

Nu se teme nimeni, nu te supraestima! E vorba de alt sentiment.

urat ....foarte urat  :slap2  de replici zic :laugh2

Postat

De azi?

Da.

urat ....foarte urat  :slap2  de replici zic :laugh2

Știu. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

=))

Daca vrei scorbura trebuie sa explorezi :)

La tine? :laugh2

Postat

incepand cu ce ora?

Ora 24. Mai ai puțin, profită!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ok.ma dezlănțui acum!

Domnul să te ajută! 

Postat

Ok.ma dezlănțui acum!

sa fie cu de toate , da vezi sa nu faci ca Pictorul :laugh2

Domnul să te ajută! 

sa fie primit :laugh2

Postat

daca pictorul a luat-o pe aratura asa, va dati seama cum o s-o ia razna boi cioara cand o sa primeasca minusuri en gross; de asta nici nu prea posteaza :laugh2

Postat

daca pictorul a luat-o pe aratura asa, va dati seama cum o s-o ia razna boi cioara cand o sa primeasca minusuri en gross; de asta nici nu prea posteaza :laugh2

Nu postează practic de loc.  =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu postează practic deloc=))

Esti obosit? :laugh2

• Oras:analfabet
  • Oras:analfabet
Postat

Nu postează practic de loc.  =))

De loc este sinonim cu "originar din". De loc > arată originea, izvorul, punctul de plecare, apartenența, obârșia, geneza.

Deloc este un adverb și înseamnă nicidecum, nicicum, nimic.

Pentru informații suplimentare deschide orice dicționar explicativ al limbii române, "trăiți-ar" familia!

Domnule "răspunde-ți", ești penibil!

• Like 1
Postat

De loc este sinonim cu "originar din". De loc > arată originea, izvorul, punctul de plecare, apartenența, obârșia, geneza.

Deloc este un adverb și înseamnă nicidecum, nicicum, nimic.

Pentru informații suplimentare deschide orice dicționar explicativ al limbii române, "trăiți-ar" familia!

Domnule "răspunde-ți", ești penibil!

Ba mata'!
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Nu trebuie să te justifici în fața nimănui.

Asta ar însemna să stăm tot timpul pe forum!

Zisesi tu, cu 20500 postari, din care 500 in nici 2 saptamani.

Sa nu cumva sa vii cu formule si aritmetica, ar inseamna sa te justifici...

Postat

Zisesi tu, cu 20500 postari, din care 500 in nici 2 saptamani.

Sa nu cumva sa vii cu formule si aritmetica, ar inseamna sa te justifici...

Aritmetica e grea pentru tine, las-o!

S-a speriat piconu' de astia doi cu valoare mare...

Nu mă sperii nici de mata'!
Postat

Aritmetica e grea pentru tine, las-o!

Nu mă sperii nici de mata'!

Ai vazut ca nu mai intru pe forum si te-ai destrabalat.

Dezlegare la postari.

Deja incepi sa fii agresiv...Pune si tu un emoticons.

Postat

Poate să-mi explice cineva, de ce la "notificări" îmi apare Copou și când vreau să citesc, apare....Mîşkin? O face Pisicu manevre?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...