Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

In alta ordine de idei,de ce as mai recenza pe viitor dragi colegi? Ca sa imi dea minus justlove...La postarile din topicul adresat ei putea sa dea minus.Insa vad ca la tot ce am postat m-a notat cu minus.Sun oaia neagra a forumului!? Cand se face lumina si o sa fiu multumit voi reveni.Daca e postare ce merita notata cu plus,cum sa notezi cu minus?

Unde a-i recenzat?De cand te-ai inscris pe forum

nu ai nici o recenzie doar "judecati de valoare" si multe intrebari.A-i si gasit persoana

pe a carui topic sa comentezi.Un sfat pentru tine ar fi sa contribui cu ceva util s-au sa-i

lasi pe cei care au ce comenta

• Like 4
  • Oras:Egiptul antic
Postat

Unde a-i recenzat?De cand te-ai inscris pe forum

nu ai nici o recenzie doar "judecati de valoare" si multe intrebari.A-i si gasit persoana

pe a carui topic sa comentezi.Un sfat pentru tine ar fi sa contribui cu ceva util s-au sa-i

lasi pe cei care au ce comenta

Picon, tu eşti nene?

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Șiiii ... postarea nr. 20.000!

O dedic lui Mîșkin, să o pună în ramă!

:)

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Picon, tu eşti nene?

Nu, papagalule!  :rax2

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Nu, papagalule! :rax2

Aşa procedează un om care se simte frustrat datorită inferiorității intelectuale, apelează la mojicii. O abordare greşită, zic eu.

Sănătoşi să fim! Înțelepciunea se pare că nu mai vine odată cu vârsta.

Postat

Aşa procedează un om care se simte frustrat datorită inferiorității intelectuale, apelează la mojicii. O abordare greşită, zic eu.

Sănătoşi să fim! Înțelepciunea se pare că nu mai vine odată cu vârsta.

Bine Rinane, lasă asta! Mai bine spune cum are programul Păpușoaica! Când mai vine în București?  ... că mă bate gândul să o testez. 

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Bine Rinane, lasă asta! Mai bine spune cum are programul Păpușoaica! Când mai vine în București? ... că mă bate gândul să o testez.

A stărui într-o inepţie este ridicol. Pici pe o pantă a penibilului insistând în a-mi atribui identităţi.

Postat

A stărui într-o inepţie este ridicol. Pici pe o pantă a penibilului insistând în a-mi atribui identităţi.

Hai bă! Nu-ți dai seama că de prostan ce ești, te-ai dat singur de gol? Fii dracu' bărbat și recunoaște, nu te mai ascunde ca un căcăcios! Penibilule!

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Hai bă! Nu-ți dai seama că de prostan ce ești, te-ai dat singur de gol? Fii dracu' bărbat și recunoaște, nu te mai ascunde ca un căcăcios! Penibilule!

Uimeşte-mă! Cum m-am dat de gol că sunt cineva care nu sunt. Te ştiu om serios, lasă prostiile.

• Like 1
Postat

Uimeşte-mă! Cum m-am dat de gol că sunt cineva care nu sunt. Te ştiu om serios, lasă prostiile.

Un singur element îți dau: postările excesiv de elaborate, cu citate etc. intelectualiste, alambicate, cu fraze lungi ( dar corect scrise ... ai un + de la mine), care vor să demonstreze cât dă cult în cap ești ( pe un forum de cuvăsăreală  :slap2 , pentru că în real-life, sau forumuri de profil ...). Ăsta e cel mai mic indiciu, mai sunt vreo 3-4, mai evidente, dar te las pe tine să le identifici. 

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Un singur element îți dau: postările excesiv de elaborate, cu citate etc. intelectualiste, alambicate, cu fraze lungi ( dar corect scrise ... ai un + de la mine), care vor să demonstreze cât dă cult în cap ești ( pe un forum de cuvăsăreală :slap2 , pentru că în real-life, sau forumuri de profil ...). Ăsta e cel mai mic indiciu, mai sunt vreo 3-4, mai evidente, dar te las pe tine să le identifici.

Îți repet, nu sunt cine crezi tu. Este strict problema ta ce identitate îmi atribui. Cum spuneam, sănătoşi să fim.

• Like 1
Postat

Îți repet, nu sunt cine crezi tu. Este strict problema ta ce identitate îmi atribui. Cum spuneam, sănătoşi să fim.

Tu chiar ai nevoie! Însăși negarea asta înverșunată, de demască! 

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Salut! Pana la urma o sa raman la -7 reputatie? Nu m-am inscris sa am dispute sau pentru reputatie pe site.Regulamentul privind punctele de reputatie nu l-am citit.Insa sa se acorde cinstit punctele consider ca e normal.Nu dupa bunul plac a celui ce detine cont premium.

iti mai dau si eu niste plusuri, sa nu mai plangi ca mi-ai mancat toata ziua cu bocetele tale :D

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Tu chiar ai nevoie! Însăși negarea asta înverșunată, de demască!

Păi vezi matale, optica diferă. Tu o vezi ca pe o negare înverșunată, eu doar ca pe o situație deranjantă şi ridicolă atribuirea de identități false. Mai degrabă este înverşunată stăruința ta nefundamentată. Dar, având în vedere că vezi într-o singură direcție, nu mai are sens să te conving de ceva evident. Dacă ai vreo satisfacție, spirituală sau fizică, pot fi şi Eva Green :)

Postat

Păi vezi matale, optica diferă. Tu o vezi ca pe o negare înverșunată, eu doar ca pe o situație deranjantă şi ridicolă atribuirea de identități false. Mai degrabă este înverşunată stăruința ta nefundamentată. Dar, având în vedere că vezi într-o singură direcție, nu mai are sens să te conving de ceva evident. Dacă ai vreo satisfacție, spirituală sau fizică, pot fi şi Eva Green :)

Bine mă! Pa!

Postat

Repet, poate nu ai recepționat, adresarea cu apelativele mă/bă/fă este suprema dovadă de bădărănism. Chiar nu îți poți cenzura limbajul?

Cu tine, nu ... bă!  :rax2

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Bine Rinane, lasă asta! Mai bine spune cum are programul Păpușoaica! Când mai vine în București?  ... că mă bate gândul să o testez. 

În tărtăcuța ta, îndoieli... nexam. Doar certitudini.

Ești un certitudinar, condiție sine qua non pentru o javră.

Am și o dedicație, personalizată special pentru tine:

http://nimfomane.com/forum/topic/75083-miniaturi/?p=2165150

Postat

Salut! În viziunea stimabilului picon tu eşti eu, iar eu sunt tu :D Şi, se pare, nu este singurul :)

Postat

Poți să ți-o bagi în cur! De dedicație, zic!

Salut! În viziunea stimabilului picon tu eşti eu, iar eu sunt tu :D Şi, se pare, nu este singurul :)

Personalitate multiplă , ce plm!
  • Like 7
  • Minus 3
Postat

Un singur element îți dau: postările excesiv de elaborate, cu citate etc. intelectualiste, alambicate, cu fraze lungi ( dar corect scrise ... ai un + de la mine), care vor să demonstreze cât dă cult în cap ești ( pe un forum de cuvăsăreală  :slap2 , pentru că în real-life, sau forumuri de profil ...). Ăsta e cel mai mic indiciu, mai sunt vreo 3-4, mai evidente, dar te las pe tine să le identifici. 

ba boule, alambicata-i mintea ta de sofer de colhoz!

plm ... esti un ratat si aici, si in real life ... plus rateurile din viata privata.

de ce nu iti faci un pustiu de bine?

• Oras:Tara plina de doctori
  • Oras:Tara plina de doctori
Postat

“The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts.”

Bertrand Russell

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...