george05 Reputație: -3 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 14, 2017 Cu puțină răbdare, poate avem și noi norocul asta s-o cunoaștem, spor Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2017 Mah baeti...si ma adresez voua, astia cari tat ziceti ka nu dati di ia...si sper ka nu va suparati pi mini...daaaaar...dak voi nu dati di ia...inseamna ka or dat alti di ia, nu ? Poi aia kum naiba or facut ??? 2 3 Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 15, 2017 Au avut noroc, dar trebuie sa am și eu nu, mâine insist, spor Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9636 Postat Iunie 15, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2017 Eu am dat de ea imediat, depinde si de cum discuti 2 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2017 Au avut noroc, dar trebuie sa am și eu nu, mâine insist, spor#insist Tu si Grindeanu !!! ))))))) 4 4 Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 15, 2017 Azi nu pot, dar mâine încep de dimineață ))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2017 La fiel si Grindeanu !!! ))))) 3 4 Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 16, 2017 Încercat, de negăsit, încercăm mâine Link spre comentariu
zmeul Reputație: 4 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2017 Poate reusesc si eu sa ajung la doamna Mery in viata asta ) Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 20, 2017 Fraților am reușit sa fac o programare la cea mai căutată milf din Constanța, revin cu o recenzie spor Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 20, 2017 Hai sati prinzi putza an fermoaar...pi buni ???? )))))))))) 4 4 Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 28, 2017 Știe cineva de mery? Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9636 Postat Iunie 28, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 28, 2017 Știe cineva de mery?Daca nu dai de merry, vezi ca si fata din linkul urmator e cam pe aceeasi lungime de unda http://nimfomane.com/forum/topic/86054-blonda-senzuala-100200-0729403318/ Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 29, 2017 Mulțumesc frumos pentru propunere, mai încerc la mary dacă no găsesc tine cont de recomandare, spor Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2017 Io iti zik sa li capsezi pi amindoua !!! 2 4 Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 1, 2017 Domnita mery are tel închis de mult timp știe cineva un al număr de telefon sau mai lucrează? Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 1, 2017 Fraților ați mai vorbit cu domnita mery pe PM ca telefonul e mort de ceva vreme sau e plecată în vacanță Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iulie 4, 2017 Madam Mary, te-am cautat de vreo 4-5 ori un ultimele doua zile.Telefon ...ciuciu. Nu zice nimic nici robotul. Mai este (in uz) dipsonibil numarul ?Asteptam clarificari ! Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iulie 4, 2017 Desi pe forum/mesagerie a intrat si azi la ora 11.58.Deci ...inca este printre noi ! Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 5, 2017 Bună ziua domni futaci, azi am dat de domnita mery la telefon, dar în loc de o programare am avut parte de o jignire pentru noi toți de pe forum, a zis ca sa saturat de jegoși ăștia de la noi care are pretenții sai lingă la coaie pentru un mil. Ea este o doamna și are pretenții pleacă în Irlanda ca acolo face și 1500 lire pe săptămâna sa saturat sa lingă în cur pe mărunțiș, ce sa facă să-l aștepte pe rivanelli, sorinu, talibanu, etc. Sa vina o data pe lună la ia, pleacă cu soțul (pestele),nu mai are nevoie de noi "labagii, jegoși și cu un mil."ați ridicat-o în slavi și uite ce zice bagaboanta de mery blonda, am scos-o din iarna noi toți cate un mil.si acum are pretenții cai doamna și vrea mai multi bani. Și mia închis telefonul în nas. După 5 minute îmi sună telefonul răspund când cine era soțul (pestele) că dacă o mai caut sau o mai sun îmi rupe mâine și picioarele și ma mută și din c-ta, eu nu mai insist dar de gura voastră cai ce mai tare milf din c-ta am cautat-o, nu pot sai trimit sms pe PM cai trimitem niște înjurături a fost bine ca a trecut iarna cu banii de la jegoși ca noi. Fraților eu iam șters nr s-o iau în pula de zdreanta nu vreau probleme. Spor la ciocane Link spre comentariu
bagabontzii99 Reputație: -402 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 unii inca au ramas pe chestia asta ca te mut din oras??))) tare Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 5, 2017 E veche 😂😂😂 Link spre comentariu
09erevalid Reputație: 24 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Păi dacă îi deranjează telefonul, asta trebuie să facem, să îi sunăm în continuare, pe ea sau fish până își schimbă numărul. Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Bre nea Georgele, foarte nasoala experienta lu' matale, zău.Mai ales ca aveai o obsesie cu tanti Mery. Nu stiu dacă știi, dar nu trebuie sa faci statistici pe Nimfomane ca sa-ti dai seama ca ceva e putred in Irlanda... Adică matali ți-ai făcut cont musai pentru tanti Mery si tot ce-ai produs de aproape o luna este pe topingu ei... ciudata treaba.Uiti, mâini o sa încerc sa reproduc tot ce zici matali iar dacă ma suna soțul lu tanti Mery nu-i problema cu mutatul.Pentru matali ca sa nu zici ca te mint: Si pentru tanti Mery: 1 Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Ia zi tanti Mery cum ie treaba.Mănâncă Georgica caca!? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum