Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mah baeti...si ma adresez voua, astia cari tat ziceti ka nu dati di ia...si sper ka nu va suparati pi mini...daaaaar...dak voi nu dati di ia...inseamna ka or dat alti di ia, nu ?

Poi aia kum naiba or facut ??? ;)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Bună ziua domni futaci, azi am dat de domnita mery la telefon, dar în loc de o programare am avut parte de o jignire pentru noi toți de pe forum, a zis ca sa saturat de jegoși ăștia de la noi care are pretenții sai lingă la coaie pentru un mil. Ea este o doamna și are pretenții pleacă în Irlanda ca acolo face și 1500 lire pe săptămâna sa saturat sa lingă în cur pe mărunțiș, ce sa facă să-l aștepte pe rivanelli, sorinu, talibanu, etc. Sa vina o data pe lună la ia, pleacă cu soțul (pestele),nu mai are nevoie de noi "labagii, jegoși și cu un mil."ați ridicat-o în slavi și uite ce zice bagaboanta de mery blonda, am scos-o din iarna noi toți cate un mil.si acum are pretenții cai doamna și vrea mai multi bani. Și mia închis telefonul în nas. După 5 minute îmi sună telefonul răspund când cine era soțul (pestele) că dacă o mai caut sau o mai sun îmi rupe mâine și picioarele și ma mută și din c-ta, eu nu mai insist dar de gura voastră cai ce mai tare milf din c-ta am cautat-o, nu pot sai trimit sms pe PM cai trimitem niște înjurături a fost bine ca a trecut iarna cu banii de la jegoși ca noi. Fraților eu iam șters nr s-o iau în pula de zdreanta nu vreau probleme. Spor la ciocane

Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Bre nea Georgele, foarte nasoala experienta lu' matale, zău.

Mai ales ca aveai o obsesie cu tanti Mery. Nu stiu dacă știi, dar nu trebuie sa faci statistici pe Nimfomane ca sa-ti dai seama ca ceva e putred in Irlanda... Adică matali ți-ai făcut cont musai pentru tanti Mery si tot ce-ai produs de aproape o luna este pe topingu ei... ciudata treaba.

Uiti, mâini o sa încerc sa reproduc tot ce zici matali iar dacă ma suna soțul lu tanti Mery nu-i problema cu mutatul.

Pentru matali ca sa nu zici ca te mint:

post-172236-0-67068100-1499293577_thumb.png

Si pentru tanti Mery:

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...