bamboi Reputație: 76 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Septembrie 15, 2016 despre estetica malahiei nu se zice nimica? 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 15, 2016 Ma intreb, ai fost mereu atat de complexat si frustrat, sau te-au schimbat unele evenimente traumatizante din viata ta? Grobianule!Cine vorbește de complexe! Ești jalnic,băiețică! 9 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 15, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 15, 2016 Cine vorbește de complexe! Ești jalnic,băiețică! El n-are complexe (mici). Isi face nenumarate clone doar din plictiseala. 2 1
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 15, 2016 Ai dat și tu în paranoia... De la tine nu m-aș fi așteptat, nobele. Te creditam cu ceva mai multă minte decît celelalte javre. Văd că e inutil să mai spun că nu am clone. Credeți ce vreți.Mie îmi pare bine să constat că am ajuns să vă bîntui.Doar gandul bantuie sau stafiile.Precum stafie n-as crede ca esti ,gandul ma poate bantui ata timp cat imi rezerv dreptul de a mi folosi creierul:)Nu ai deci cum sa bantui atata vreme cat esti alive. :)Utilizatorul acesta copou nu bantuie el chiar exista.)))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 15, 2016 Doar gandul bantuie sau stafiile.Precum stafie n-as crede ca esti ,gandul ma poate bantui ata timp cat imi rezerv dreptul de a mi folosi creierul:)Nu ai deci cum sa bantui atata vreme cat esti alive. :)Utilizatorul acesta copou nu bantuie el chiar exista.)))...din păcate! 8 3
proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2016 Postat Septembrie 15, 2016 ...din păcate! boule, ai facut o varza si din topicul asta.traiti-ar fostele neveste!
_dottore Reputație: 1 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Tara plina de doctori Oras:Tara plina de doctori Postat Septembrie 15, 2016 Hai sa-ti spun un secret: Nimeni nu ramane tanar! Esti si dumneata doctor?
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Septembrie 18, 2016 "Căci mojicia biruieşte orice argument şi eclipsează orice spirit... căci, exact vorbind, orice mojicie este un apel la bestialitate, care declină competenţa puterilor intelectuale sau a dreptului moral şi pune în locu-i lupta puterilor fizice". Arthur Schopenhauer.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 18, 2016 Lăsati orice speranțe voi,cei care intrati aici 1
george bacovia Reputație: -446 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Octombrie 2, 2016 Nu, Bacovia, e Rinan. Nu am apăsat suficient pe "e", ca să iasă " nu e Bacovia, e Rinan". Ai inteles mă, Rinane? 'ai de Schopenhauru' meu!Nu ai apăsat suficient pe "e". Concluzia: se tastează "," când nu apeși suficient o tastă.Iar te-ai faultat singur 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 Nu ai apăsat suficient pe "e". Concluzia: se tastează "," când nu apeși suficient o tastă.Iar te-ai faultat singur Pe tine te-a faultat viața, prăpăditule!
george bacovia Reputație: -446 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Octombrie 2, 2016 Pe tine te-a faultat viața, prăpăditule!Deloc. Am o soție frumoasă, 2 copii majori. Sănătate să fie! Și fasole, evident 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2016 Nu ai apăsat suficient pe "e". Concluzia: se tastează "," când nu apeși suficient o tastă.Iar te-ai faultat singur Nu-l mai lovi unde il doare cel mai tare.O sa cedeze psihic si il pierdem ca pe Pictorul. 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 Deloc. Am o soție frumoasă, 2 copii majori. Sănătate să fie! Și fasole, evident Să-ți trăiască!
george bacovia Reputație: -446 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Octombrie 2, 2016 Să-ți trăiască! Să-ți trăiască! 10x 2
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Decembrie 9, 2016 Nu, Bacovia, e Rinan.Ai învățat cum se utilizează virgula? Sau tot nu apeși suficient pe "e" și ies virgule?
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Decembrie 9, 2016 Nu am apăsat suficient pe "e", ca să iasă " nu e Bacovia, e Rinan". Ai inteles, mă, Rinane? 'ai de Schopenhauru' meu!Vezi că ai omis o virgulă. Schimbă tastatura, ea e de vină
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 9, 2016 Vezi că ai omis o virgulă. Schimbă tastatura, ea e de vină Ieși mă Rinane! 5 1
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Decembrie 10, 2016 Ieși, mă, Rinane!Tot semianalfabet ești. Păcat de etatea matale
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 10, 2016 Tot semianalfabet ești. Păcat de etatea matale Să mori tu? Papagalule!
nu ma bana Reputație: 5 Postat Decembrie 26, 2016 Postat Decembrie 26, 2016 Să mori tu? Papagalule!"traiti-ar" familia. te fac toti de cacat? nu mai esti "de loc" highlander
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Februarie 12, 2017 Etica Schopenhaueriană, un laitmotiv de actualitate chiar și după aproape 200 de ani.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 Da. 5
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 12, 2017 Corect 3
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 12, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 12, 2017 CorectCe este corect pentru tine ma saracie? In afara de a te baga in seama aiurea, nu te prea duce bibilica, ai un scurtcircuit pe undeva. Si eu am cateodata dar nu pup pe nimeni in cur asa cum o faci tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum