Sari la conținut

Etica Schopenhaueriană

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nici o postare fără greşeli. Acolo o virgulă aiurea, acolo un e aiurea. Cum ziceai că se cheamă? Maltratarea limbii române? Mâine facem şi o colivă!

Poftă bună, Rinane! Oricum, e mai bună decât căcatul pe care îl mănânci pe aici!

• Oras:.
Postat

Corect! Am zbărcit-o aici!

Da multi "prieteni " ti-ai mai facut . Nu stiu ce ai facut ,da ti-a iesit  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Da multi "prieteni " ti-ai mai facut . Nu stiu ce ai facut ,da ti-a iesit  :laugh2

Este? Oricum, nu am de ce să mă umflu în pene! Sunt aceeași 3-4 care s-au rebranduit și s-au clonat, de nu mai știu nici ei de capul lor, ca să dea impresia de"masă" numeroasă. Au și ei o preocupare și un țel în viață! Sincer, îi compatimesc!

• Like 10
  • Minus 3
Postat

Oare când vei înţelege că nu am vreo legătură cu Rinan? Vei mai sus o postare.

Vei ... ce?

Postat

Este? Oricum, nu am de ce să mă umflu în pene! Sunt aceeași 3-4 care s-au rebranduit și s-au clonat, de nu mai știu nici ei de capul lor, ca să dea impresia de"masă" numeroasă. Au și ei o preocupare și un țel în viață! Sincer, îi compatimesc!

Eu n-am nimic cu tine si nu vreau sa fac parte din nici o tabara!

Ca dovadă, acum nici nu aduc în discuție greșeală din postarea de mai sus.

Oricum, sa stii, ca respect faptul ca nu te-ai comportat precum multi useri, care au plecat dincolo tipand, ca niște curve, împotriva schimbărilor de pe acest site, ca apoi sa se întoarcă, după ce si-au luat suturi în fund pe acolo.

• Oras:Burkina Faso
Postat

Tin minte ca am citit odata despre transferul lui Daminuta la AC Milan, parca.

Acesta era tare sfatos ca acum le va arata el detractorilor, cand de fapt se stia ca este parte al unei tranzactii si il vor trimite la vreo echipa din liga țaranimea.

Pentru ca era o petarda.

Idem picon, daca tot el face braziliene pe aici.Iar?

:)

A avut noroc ca am dat de acest forum si i-am facut onoarea, spre marea mea rusine, de a-l compara cu personaje literare din Tanizaki sau chiar Hemingway, cand omul e o petarda, iar o simpla poza cu un gropar de la vreun cimitir ar fi fost mult mai adecvata.

Dar raul este facut.

Asta e.

Dar picon nu e.

Bietul Raffaello...deci chiar a vazut un prost in el...

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Acesta era tare sfatos ca acum le va arata el detractorilor, cand de fapt se stia ca este parte al unei tranzactii si il vor trimite la vreo echipa din liga țaranimea.

Pentru ca era o petarda.

A avut noroc ca am dat de acest forum si i-am facut onoarea, spre marea mea rusine, de a-l compara cu personaje literare din Tanizaki sau chiar Hemingway, cand omul e o petarda, iar o simpla poza cu un gropar de la vreun cimitir ar fi fost mult mai adecvata.

Dar raul este facut.

Asta e.

Dar picon nu e.

Postat

Pentru ca era o petarda.

Dar raul este facut.

Asta e.

Dar picon nu e.

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.jpg

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Raffaello asta parca e varul mai tolomac si mai prost al lui picon.

Aceleași strofe si replici.

Cum pot eu sa-mi bat joc de el?

Sincer, acum....ar fi un paradox.

Postat

Raffaello asta parca e varul mai tolomac si mai prost al lui picon.

Aceleași strofe si replici.

Cum pot eu sa-mi bat joc de el?

Sincer, acum....ar fi un paradox.

Miskine, la cat esti de dobitoc nu-mi provoci decat mila. Ceea ce incerci sa faci nu sunt decat bufeuri rasuflate ale frustrarii pe care nu reusesti s-o depasesti.

Mai schimba si tu repertoriul ca devii si mai penibil decat ai fost pana acu ( daca e posibil asa ceva)

PS

Pulica, esti departe de adevar!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Miskine stii ce-mi place la tine? Ca ai capul plin de idei. Da' stii ce nu-mi place? Ca nu sunt ale tale. De fapt e valabil pentru toata intelectualitatea de pe nimfomane.

• Like 2
Postat

Grupul de cavaleri 40/50 +....Desemnati-va un reprezentant.

Hai sa-ti spun un secret: Nimeni nu ramane tanar!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai sa-ti spun un secret: Nimeni nu ramane tanar!

... dar prostul, tot prost rămâne. Ăsta s-a născut prost, trăiește ca un prost și va muri, tot ca un prost. :) Norocul lui este că nu-și dă seama cât e de prost! Fericiți cei săraci cu duhul! - mă rog, sensul e altul decât cel folosit în mod curent, dar la el se potrivește. 

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:Locatie
Postat

Lacheii grobieni nu au priceput nimic - din nou - si s-au napustit in haita asupra unui om care nu vorbeste pe limba lor. Daca nu ar fi realmente imbecili, ar fi evitat sa-si mai etaleze inca o data grobianismul si cretinismul nativ. Au contribuit obisnuitii Picon, Raffaello, Lopix, Ddpof, Nobel, Bic.c ... lipseste doar javra turbata Laura aka Machucambo. Sau poate ca statutul de moderator nu-i mai permite sa se implice in conflictele marunte de pe forum?:)

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Lacheii grobieni nu au priceput nimic - din nou - si s-au napustit in haita asupra unui om care nu vorbeste pe limba lor. Daca nu ar fi realmente imbecili, ar fi evitat sa-si mai etaleze inca o data grobianismul si cretinismul nativ. Au contribuit obisnuitii Picon, Raffaello, Lopix, Ddpof, Nobel, Bic.c ... lipseste doar javra turbata Laura aka Machucambo. Sau poate ca statutul de moderator nu-i mai permite sa se implice in conflictele marunte de pe forum? :)

Cam atat ai inteles tu din ce s-a scris aici sau a fost doar o gluma remarca ta?

Ca aveam pretentii de la tine rinane.

• Like 4
Postat

Lacheii grobieni nu au priceput nimic - din nou - si s-au napustit in haita asupra unui om care nu vorbeste pe limba lor. Daca nu ar fi realmente imbecili, ar fi evitat sa-si mai etaleze inca o data grobianismul si cretinismul nativ. Au contribuit obisnuitii Picon, Raffaello, Lopix, Ddpof, Nobel, Bic.c ... lipseste doar javra turbata Laura aka Machucambo. Sau poate ca statutul de moderator nu-i mai permite sa se implice in conflictele marunte de pe forum? :)

Ce faci mă, îți ridici osanale singur?

Cam atat ai inteles tu din ce s-a scris aici sau a fost doar o gluma remarca ta?

Se pare că ai dreptate!

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Ce faci mă, îți ridici osanale singur?

Se pare că ai dreptate!

Ma intreb, ai fost mereu atat de complexat si frustrat, sau te-au schimbat unele evenimente traumatizante din viata ta? Grobianule!:)

• Minus 1
Postat

Ce bine ca a aparut si popou  , aproape ca-mi faceam griji . Ce zice , ce zice , e de bine ?  :laugh2 . 

Popoule , salutari doamnei ......... :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Ai dat și tu în paranoia...

De la tine nu m-aș fi așteptat, nobele. Te creditam cu ceva mai multă minte decît celelalte javre.

Văd că e inutil să mai spun că nu am clone. Credeți ce vreți.

Mie îmi pare bine să constat că am ajuns să vă bîntui.

Postat

Ce bine ca a aparut si popou  , aproape ca-mi faceam griji . Ce zice , ce zice , e de bine ?  :laugh2 . 

Popoule , salutari doamnei ......... :laugh2

Nu stiu ce zice. E atat de prost ca nici ecranul nu-i suporta scrisul!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...