thumbzilla Reputație: 820 Postat Iunie 11, 2021 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Iunie 11, 2021 Acum 2 ore, gugumanul a spus: Iar nu mai raspunde. 🤬 S-o fi pensionat...ca tot sa aiba vreo 50 de ani femeia. Activa prin anii 2000 si acum suntem in 2021..... 1 2 Link spre comentariu
deosebit Reputație: -16 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2021 Acum 8 ore, thumbzilla a spus: S-o fi pensionat...ca tot sa aiba vreo 50 de ani femeia. Activa prin anii 2000 si acum suntem in 2021..... Te înșeli......o face mai bine acum!😉 1 Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 16, 2021 La 11.06.2021 la 16:46, deosebit a spus: Te înșeli......o face mai bine acum!😉 Detalii ? Unde presteaza si care este tariful practicat ?🤑 Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 18, 2021 🙄 Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 . 1 Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Februarie 19, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 19, 2023 Am sunat si mi-a raspuns😊dar a spus ca momentan nu are locatie☹️🤓😎 Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Februarie 21, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2023 La 19.02.2023 la 9:52, gugumanul a spus: Am sunat si mi-a raspuns😊dar a spus ca momentan nu are locatie☹️🤓😎 Nu mai e pe Ritoride??Stiu ca acolo presta Link spre comentariu
Sclavmica Reputație: 0 Postat Octombrie 9 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 9 Mai știe cineva dacă e activa va rog Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Octombrie 9 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 9 Acum 2 ore, Sclavmica a spus: Mai știe cineva dacă e activa va rog Este, dar numai cunoștințe....am avut eu ședință cu ea acum vreo lună cred....m-a rupt în doua efectiv, bine am și cerut hard-brutal!!! Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Octombrie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 10 Acum 2 ore, parpalete a spus: Este, dar numai cunoștințe....am avut eu ședință cu ea acum vreo lună cred....m-a rupt în doua efectiv, bine am și cerut hard-brutal!!! Poți sa detaliezi ce înseamnă hard ,brutal? Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Octombrie 10 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 10 Acum 7 ore, capetanos a spus: Poți sa detaliezi ce înseamnă hard ,brutal? În cazul meu durere multă prin bătaie, si trampling jumping, sărit cu călcâiele pe cap și față, burtă piept...... Link spre comentariu
Sclavmica Reputație: 0 Postat Octombrie 13 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 13 La 10.10.2024 la 0:06, parpalete a spus: Este, dar numai cunoștințe....am avut eu ședință cu ea acum vreo lună cred....m-a rupt în doua efectiv, bine am și cerut hard-brutal!!! Mulțumesc. Pe mine sigur nu ma considera cunoștință am fost doar de 2 ori mai demult dar ma gândesc încă atât de mult la dansa. A fost cea mai buna stăpâna. Ghinionist m a cac... mama Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum