thumbzilla Reputație: 820 Postat Martie 25, 2019 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Martie 25, 2019 Imbatraneste, a inceput sa lase din pretentii, am fost la ea cu 100 RON, Oricum, nu pare sa mai fie cautataN-a fost cautata niciodata... 1 2 Link spre comentariu
Vizitator [email protected] Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 in ce zona presteaza acum, si ce face de 100 RON? mersiTot pe Ritoride. A facut un footfetish foarte bun. Link spre comentariu
tasy01 Reputație: 9 Postat Martie 27, 2019 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Martie 27, 2019 Colegu zona ne spui si noua Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Colegu zona ne spui si noua In sectorul 5, soseaua Viilor, aleea Ritoride 44.Eu nu o recomand datorita lipsei dusului și faunei ce populează zona in rest tipa are experiență și pare că-i place sa domine. P.S. Bineînțeles că și ea este de aceeași etnie cu Salam, Bursuc. Link spre comentariu
bucurbucuresti Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2019 In sectorul 5, soseaua Viilor, aleea Ritoride 44.Eu nu o recomand datorita lipsei dusului și faunei ce populează zona in rest tipa are experiență și pare că-i place sa domine. P.S. Bineînțeles că și ea este de aceeași etnie cu Salam, Bursuc.Am sunat si nu raspunde. Nici anuntul nu l-am mai vazut. Mai stie cineva de ea Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Activează în spate la Liberty cu o colegă..tot dominare fac amândouă, eu merg la ele doar pentru Trampling, le iau la pachet...se pricep fetele bine... Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Activează în spate la Liberty cu o colegă..tot dominare fac amândouă, eu merg la ele doar pentru Trampling, le iau la pachet...se pricep fetele bine...Salut cat a costat cu amândouă. Cum arată cealaltă ca fizic. Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Salut 200lei juma de ora cu amândouă eu merg la trampling, ma rog nu orea ma intereseaza asa mult aspectul..e mai înaltă si mai solidă putin... Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Am luat legătura cu ea(mi-a zis ca a răspuns pentru ca ma avea in agenda) dar nu mai vrea sa presteze(nici eu n-am insistat) din diferite motive(avea chef de vorba dar eu aveam chef de acțiune nu de fabulațiile ei) și ca dacă-și schimba decizia o sa-mi dea un mesaj pe whatsapp. Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Februarie 24, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2020 Am luat legătura cu ea(mi-a zis ca a răspuns pentru ca ma avea in agenda) dar nu mai vrea sa presteze(nici eu n-am insistat) din diferite motive(avea chef de vorba dar eu aveam chef de acțiune nu de fabulațiile ei) și ca dacă-și schimba decizia o sa-mi dea un mesaj pe whatsapp. Stai linistit prestează, dar acum si a luat serviciu. Dar după servici prestează.La liberty center, str.nasaud Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Stai linistit prestează, dar acum si a luat serviciu. Dar după servici prestează.La liberty center, str.nasaudMulțumesc ! Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Iulie 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2020 Fost luna trecută la ea.Am lins pizda si curul la greu. E super meseriasa, eu unul as sta non stop cu limba în curul ei.Are un cur de milioane,slăbuț cum imi place mi-e. La final ma răsplătit si cu o porție de pisat. Am testato si pe colegă ei ,nu e cine stie ce dar ma atras curul ei mare. Locație pe Năsăud. Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Colega este tot de etnie ? Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 20, 2020 ???????? Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Da Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 29, 2020 . Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 🥵 Persoana de etnie rroma nu mai raspunde la telefon ! 👎 Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Decembrie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2020 La 18.12.2020 la 1:19, mavros a spus: 🥵 Persoana de etnie rroma nu mai raspunde la telefon ! 👎 Ai suparato boss... Link spre comentariu
trebor005 Reputație: -6 Postat Martie 20, 2021 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Martie 20, 2021 On 7/7/2020 at 11:30 AM, capetanos said: Fost luna trecută la ea.Am lins pizda si curul la greu. E super meseriasa, eu unul as sta non stop cu limba în curul ei.Are un cur de milioane,slăbuț cum imi place mi-e. La final ma răsplătit si cu o porție de pisat. Am testato si pe colegă ei ,nu e cine stie ce dar ma atras curul ei mare. Locație pe Năsăud. leai lins in bașe pe ambele? nu rid intre ele in timpu ala si zic "iote faaa ma linge ruminu astan cuăr" ? Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Martie 25, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 25, 2021 😄 Link spre comentariu
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 La 20.03.2021 la 8:08, trebor005 a spus: leai lins in bașe pe ambele? nu rid intre ele in timpu ala si zic "iote faaa ma linge ruminu astan cuăr" ? 🤣 Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2021 La 20.03.2021 la 8:08, trebor005 a spus: leai lins in bașe pe ambele? nu rid intre ele in timpu ala si zic "iote faaa ma linge ruminu astan cuăr" ? Nu rad deloc ,sunt serioase in ce fac.Cel putin nu rad de fata cu mine.Dupa aceea... Link spre comentariu
trebor005 Reputație: -6 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Aprilie 3, 2021 On 4/1/2021 at 2:56 PM, capetanos said: Nu rad deloc ,sunt serioase in ce fac.Cel putin nu rad de fata cu mine.Dupa aceea... dupa e olimpiada risului cred intre garoaice Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum 5 ore, trebor005 a spus: dupa e olimpiada risului cred intre garoaice Ei și...Putin imi pasa important sa ma simt eu bine.Ca e tiganca romanca ,negresa,asiatica toate au pizda la fel Link spre comentariu
gugumanul Reputație: 5 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 11, 2021 Iar nu mai raspunde. 🤬 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum