mavros Reputație: 20 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Pacat ca nu-si schimba locatia ! Sunt prea multe zburatoare la adresa.
mavros Reputație: 20 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Nu raspunde la telefon. Cred ca nu o mai lasa magraonul consort .
evil12 Reputație: 169 Postat Iulie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 2, 2017 Lucreaza. Dar mai rar si doar cu clientii vechi
justagigolo Reputație: -339 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2017 dar cum de este cautata **spam editat**itara aceasta asa de mult? o are aurita?
evil12 Reputație: 169 Postat August 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2017 dar cum de este cautata **spam editat**itara aceasta asa de mult? o are aurita?E priceputa
Vizitator [email protected] Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 E priceputada. o bataie la talpi si una la coaie cum nu ai mai vazut 1
rubyiulia Reputație: 439 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2018 Ieri am citit anunţul.ro şi am văzut că a apărut din nou anunţul stăpânei Fabiana, Beatrice ori ce alt nume o mai fii având. Pentru că îmi doream de mult să-i fac o vizită am sunat-o şi mi-am făcut o programare, mare greşală ! Adresa e şoseaua Viilor, strada Ritoride nr. XX . La adresa asta am găsit o casa cu etaj ce avea o cioara bătrână la poartă, nici acum după atâtea ore nu ştiu ce m-a făcut să urc ?! Am urcat pe o scară îngustă la un fel de mansardă. Aici mă aştepta stăpâna de etnie romă ce pe tocuri avea în jur de 1.63 m dar simpatică. Camera e de fapt un dormitor cu un geam micuţ(l-a acoperit cu un cearceaf). E curat, are un LCD de peste 80" dar nu are aer condiţionat. Ţigăncusa(are în jur de 30 de ani), aşa îi zic eu, ştie să se facă plăcută m-a aburit i-am dat banii şi după ce şi i-a băgat la sutien mi-a zis să mă dezbrac. Când am întrebat-o de dus a început să râdă. Deşi am vrut să plec totuşi are o dezinvoltură ce mă atrage şi am decis să rămân. M-a întrebat ce-mi place şi a început programul. Este pricepută, se cunoaşte că are experienţă, m-am simţit bine până în momentul în care a urinat pe mine deşi îi spusesem că nu-mi doresc asta neavând condiţii pentru aşa ceva. Am strigat la ea că e proastă dar cred că fiind excitată de imaginea mea, ud de urină, legat cu mâinile la spate nu a realizat că nu vroiam asta şi mi-a băgat o cârpă-n gura, după care a continuat programul. La final când m-a dezlegat şi i-am spus că nu mi-am dorit asta a râs din nou a ieşit din camera şi sa întors cu un lighean de apă. M-am spălat atât cât am putut şi am plecat mirosind a urină de ţiganca. Nu o recomand, deşi are experienţă nu are condiţii pentru şedinţe de dominare.Geniala idee Domnilor. Ne.ati dat o idee super. De azi incuiem baia. Asta da sedinta de dominare domnilor.
batranul50 Reputație: 18 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 24, 2018 http://stapaneleromance.blogspot.nl/search?updated-min=2015-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2016-01-01T00:00:00-08:00&max-results=4Sper sa-l poti viziona ! ce retardata urata si ce barbati vai de mama lor care i-a fatat asa handicapati.Urate cu spume astea care va umilesc pe voi.
gugumanul Reputație: 5 Postat Martie 18, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 18, 2018 Știe cineva daca tipa mai prestează ? N-am fost la nicio rroma(cel puțin în cunoștință de cauză) și mă tentează o ședință cu ea.
evil12 Reputație: 169 Postat Martie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2018 Știe cineva daca tipa mai prestează ? N-am fost la nicio rroma(cel puțin în cunoștință de cauză) și mă tentează o ședință cu ea.[/quoteLucreaza
michossssss Reputație: 0 Postat Martie 19, 2018 Oras:moon Oras:moon Postat Martie 19, 2018 corespund?
florent Reputație: 7 Postat Iunie 18, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iunie 18, 2018 Lucreza pe strada Nasaud 9 acum 1
capetanos Reputație: 30 Postat Iunie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Ai fost cum e?Acum are condiții sau tot la lighean te speli Lucreza pe strada Nasaud 9 acum
capetanos Reputație: 30 Postat Iunie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Cum sunt condițiile acolo.Are baie sau tot la lighean te speli
florent Reputație: 7 Postat Iunie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2018 Condițiile sunt un pic mai decente stă intr o garsonieră cam neîngrijită vis a vis de Liberty Center
florent Reputație: 7 Postat Iunie 23, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2018 Neîngrijită Neepilata nu se merita
necunoscutul89 Reputație: 1 Postat August 28, 2018 Oras:Teleorman Oras:Teleorman Postat August 28, 2018 Are cineva idee cum se numeste stapana care se caca pe ala in cada?
evil12 Reputație: 169 Postat August 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2018 Are cineva idee cum se numeste stapana care se caca pe ala in cada?Da ne detalii
necunoscutul89 Reputație: 1 Postat August 28, 2018 Oras:Teleorman Oras:Teleorman Postat August 28, 2018 In primul link era dantm (cel care se filma) si deasupra era o stapana care isi facea nevoile direct in gura lui...vad ca nu mai este filmarea dar poate stie cineva cum dam de tipa respectiva
gymy1 Reputație: 26 Postat August 28, 2018 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat August 28, 2018 da am fost eu la ea acum aproximativ o luna eram in trecere prin buc si am mers la ea seara pe la 22 si am ramas si peste noapte pina dimineata pe la 9 pot spune ca totul a fost asa cum imi doream adica o dominare un pic mai hard se vede ca ii place sa domine ,nu intru in detalii doar pot spune ca locatia e ok mai era cu o colega mult mai in virsta dar care doar a orivit nu sa implicat de revenit ,ca minusuri nu are imbracaminte latex sau decit bici si strapon cam putin pentru o stapina in rest ok
evil12 Reputație: 169 Postat August 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2018 da am fost eu la ea acum aproximativ o luna eram in trecere prin buc si am mers la ea seara pe la 22 si am ramas si peste noapte pina dimineata pe la 9 pot spune ca totul a fost asa cum imi doream adica o dominare un pic mai hard se vede ca ii place sa domine ,nu intru in detalii doar pot spune ca locatia e ok mai era cu o colega mult mai in virsta dar care doar a orivit nu sa implicat de revenit ,ca minusuri nu are imbracaminte latex sau decit bici si strapon cam putin pentru o stapina in rest okLa cine ai fost?
evil12 Reputație: 169 Postat August 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2018 Nu ai convins o pe colega, sa participe și ea ?Cât ai platit?
gymy1 Reputație: 26 Postat August 30, 2018 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat August 30, 2018 despre cine vorbim aici ? la stapina fabiana . ca pret nu va zic tot ce pot zice e ca am prins oferta pot spune
evil12 Reputație: 169 Postat August 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2018 Gumiyca, am impresia că fabulezi bășinos.Da ne totuși ceva detalii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum