johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Martie 21, 2017 Postat Martie 21, 2017 Pt urgente apelați 112 ) 2 1
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 21, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 21, 2017 disponibila pana la 17:30
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 21, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 21, 2017 Brici
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 21, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 21, 2017 "Amalia" Fetita la 19 anisori..mai are o colega in varsta de 20 ani, ambele crude in sensul varstei..facut o programare fata serioasa atat la telefon cat si face2face...ajung la locatie un apartament micut cu 2 camere dar tamam bun pt futai in fine sa trec la subiect ea e o copilita alintata cam 1.60 tatoasa cu un cur..sa nu zic futabil ca se supara ..nu-i place...un cur numai bun de ...dovedit. Decartat din propria initiativa 200 ron eram fresh de acasa deci dusul la inceput pt mine nu a fost nevoie ea ..sincer nu a facut dar curata fara mirosuri etc nimic de reprosat in privinta igienei, oralul neprotejat ok cu atentie la mostenitori la normal se implica depinde cum ai "click'ul" cu ea mie unul mi-a placut Aspect fata : o copilita alintata mica, draguta, ingrijita 9Locatie : plm baie apa calda..prosop curat adica cele necesare pt igienizare 8Normal : nu a comentat la nimic , nici o pozitie etc se implica fatuca ( repet...daca esti badaran si te crezi mare smecheras s-ar putea sa ti-o sugi singur daca esti un domn si mai stii sa arunci o duma o plm pe acolo ai de castigat ) nota 9Oral : 9...presteaza si CIM dar...m-am simtit prea bine la ambele numere si am term in balonAmenda : ea m-a platit pe mine nu eu pe ea...200 lei ( glumesc ho in plm carcotasilor ... ) De revenit ? eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. Cheers 11
talibanu Reputație: 9697 Postat Martie 21, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 21, 2017 Subscriu total de acord cu sorinelu Daca are mai multa grija de picioare, sa le epileze mai des un pic, e minunata ființa 6 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 21, 2017 "Amalia...eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. CheersSorinake...ten gurita di pulos...oi vria akuma sa sparji nuca la domnisoara !!! )))))) 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 21, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 21, 2017 Cred ca ti-o sparg si tie daca ma mai superi mult 2
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 21, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 21, 2017 "Amalia" Fetita la 19 anisori..mai are o colega in varsta de 20 ani, ambele crude in sensul varstei..facut o programare fata serioasa atat la telefon cat si face2face...ajung la locatie un apartament micut cu 2 camere dar tamam bun pt futai in fine sa trec la subiect ea e o copilita alintata cam 1.60 tatoasa cu un cur..sa nu zic futabil ca se supara ..nu-i place...un cur numai bun de ...dovedit. Decartat din propria initiativa 200 ron eram fresh de acasa deci dusul la inceput pt mine nu a fost nevoie ea ..sincer nu a facut dar curata fara mirosuri etc nimic de reprosat in privinta igienei, oralul neprotejat ok cu atentie la mostenitori la normal se implica depinde cum ai "click'ul" cu ea mie unul mi-a placut Aspect fata : o copilita alintata mica, draguta, ingrijita 9Locatie : plm baie apa calda..prosop curat adica cele necesare pt igienizare 8Normal : nu a comentat la nimic , nici o pozitie etc se implica fatuca ( repet...daca esti badaran si te crezi mare smecheras s-ar putea sa ti-o sugi singur daca esti un domn si mai stii sa arunci o duma o plm pe acolo ai de castigat ) nota 9Oral : 9...presteaza si CIM dar...m-am simtit prea bine la ambele numere si am term in balonAmenda : ea m-a platit pe mine nu eu pe ea...200 lei ( glumesc ho in plm carcotasilor ... ) De revenit ? eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. Cheersmultumesc pentru recenzie ti pup si te mai astept
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Martie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 21, 2017 "Amalia" Fetita la 19 anisori..mai are o colega in varsta de 20 ani, ambele crude in sensul varstei..facut o programare fata serioasa atat la telefon cat si face2face...ajung la locatie un apartament micut cu 2 camere dar tamam bun pt futai in fine sa trec la subiect ea e o copilita alintata cam 1.60 tatoasa cu un cur..sa nu zic futabil ca se supara ..nu-i place...un cur numai bun de ...dovedit. Decartat din propria initiativa 200 ron eram fresh de acasa deci dusul la inceput pt mine nu a fost nevoie ea ..sincer nu a facut dar curata fara mirosuri etc nimic de reprosat in privinta igienei, oralul neprotejat ok cu atentie la mostenitori la normal se implica depinde cum ai "click'ul" cu ea mie unul mi-a placut Aspect fata : o copilita alintata mica, draguta, ingrijita 9Locatie : plm baie apa calda..prosop curat adica cele necesare pt igienizare 8Normal : nu a comentat la nimic , nici o pozitie etc se implica fatuca ( repet...daca esti badaran si te crezi mare smecheras s-ar putea sa ti-o sugi singur daca esti un domn si mai stii sa arunci o duma o plm pe acolo ai de castigat ) nota 9Oral : 9...presteaza si CIM dar...m-am simtit prea bine la ambele numere si am term in balonAmenda : ea m-a platit pe mine nu eu pe ea...200 lei ( glumesc ho in plm carcotasilor ... ) De revenit ? eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. Cheers Adevarat, e caterinca fata. Eu m-am simtit bine (am ras, am glumit, am futut), desi prestatia a fost ok. nu a excelat cu nimic. 4
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 22, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 22, 2017 Adevarat, e caterinca fata. Eu m-am simtit bine (am ras, am glumit, am futut), desi prestatia a fost ok. nu a excelat cu nimic.E inca cruda man, are destul timp..daca nu ii cresc fitele si impresiile cu timpul o sa aiba succes, mai ales cu asa tatane si curisor o sa faca ravagii. Sanatate tie 3
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 22, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 22, 2017 disponibila pana la 03:00
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 23, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 23, 2017 buna disponibila pana la ora 01:00 pupiceii
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 23, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 23, 2017 pup 💋 7
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 23, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 23, 2017 pup 💋fa-ti mila de gâții nostri! 1
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 24, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 24, 2017 buna disponibila pana la ora 00:00 pup
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Martie 25, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 25, 2017 buna...disponibila pana la ora 03:00 va pup si va astept 12
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 25, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 25, 2017 botoaso...ti-ai pus botoxul..se vede..o sa vin sa imi faci un vacum cu buzele alea..
talibanu Reputație: 9697 Postat Martie 25, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 25, 2017 botoaso...ti-ai pus botoxul..se vede..o sa vin sa imi faci un vacum cu buzele alea..Vacuum ba sorinele :) mergem impreuna?
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 26, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 26, 2017 Eh lasa, vacum nevacuum chestia e sa il faca bine pai am inteles ca face si anal...ia sa vorbim cu ea daca face un 2 vs ea...Amalia ia zi pisi mic te combini la 2 barbati deodata? ( + anal ca altfel ne batem pe pasau tau ) 3
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 26, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 26, 2017 BAG SEAMA CA VI S-A FACUT DOR DE TAMPARINA. 4
talibanu Reputație: 9697 Postat Martie 26, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 26, 2017 BAG SEAMA CA VI S-A FACUT DOR DE TAMPARINA. Baaa tu stii prea multe ))))) 3 3
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 26, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 26, 2017 😷 gata serifule mucles!😷 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 26, 2017 Baaa tu stii prea multe )))))Akuma stu si alti !
bagabontzii99 Reputație: -402 Postat Martie 28, 2017 Postat Martie 28, 2017 esti disponibila in seara asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum