Sari la conținut

Amalia 0737218543 si 0735770236

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
Postat

"Amalia"

Fetita la 19 anisori..mai are o colega in varsta de 20 ani, ambele crude in sensul varstei..facut o programare fata serioasa atat la telefon cat si face2face...ajung la locatie un apartament micut cu 2 camere dar tamam bun pt futai in fine sa trec la subiect ea e o copilita alintata cam 1.60 tatoasa cu un cur..sa nu zic futabil ca se supara ..nu-i place...un cur numai bun de ...dovedit. Decartat din propria initiativa 200 ron eram fresh de acasa deci dusul la inceput pt mine nu a fost nevoie ea ..sincer nu a facut dar curata fara mirosuri etc nimic de reprosat in privinta igienei, oralul neprotejat ok cu atentie la mostenitori la normal se implica depinde cum ai "click'ul" cu ea mie unul mi-a placut

Aspect fata : o copilita alintata mica, draguta, ingrijita 9

Locatie : plm baie apa calda..prosop curat adica cele necesare pt igienizare 8

Normal : nu a comentat la nimic , nici o pozitie etc se implica fatuca ( repet...daca esti badaran si te crezi mare smecheras s-ar putea sa ti-o sugi singur daca esti un domn si mai stii sa arunci o duma o plm pe acolo ai de castigat ) nota 9

Oral : 9...presteaza si CIM dar...m-am simtit prea bine la ambele numere si am term in balon

Amenda : ea m-a platit pe mine nu eu pe ea...200 lei ( glumesc ho in plm carcotasilor ... ) 

De revenit ? eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. Cheers

• Like 11
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Subscriu :) total de acord cu sorinelu :)

Daca are mai multa grija de picioare, sa le epileze mai des un pic, e minunata ființa :)

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

"Amalia...eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. Cheers

Sorinake...ten gurita di pulos...oi vria akuma sa sparji nuca la domnisoara !!! :)))))))

• Like 1
Postat

Cred ca ti-o sparg si tie daca ma mai superi mult

• Like 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

"Amalia"

Fetita la 19 anisori..mai are o colega in varsta de 20 ani, ambele crude in sensul varstei..facut o programare fata serioasa atat la telefon cat si face2face...ajung la locatie un apartament micut cu 2 camere dar tamam bun pt futai in fine sa trec la subiect ea e o copilita alintata cam 1.60 tatoasa cu un cur..sa nu zic futabil ca se supara ..nu-i place...un cur numai bun de ...dovedit. Decartat din propria initiativa 200 ron eram fresh de acasa deci dusul la inceput pt mine nu a fost nevoie ea ..sincer nu a facut dar curata fara mirosuri etc nimic de reprosat in privinta igienei, oralul neprotejat ok cu atentie la mostenitori la normal se implica depinde cum ai "click'ul" cu ea mie unul mi-a placut

Normal : nu a comentat la nimic , nici o pozitie etc se implica fatuca ( repet...daca esti badaran si te crezi mare smecheras s-ar putea sa ti-o sugi singur daca esti un domn si mai stii sa arunci o duma o plm pe acolo ai de castigat ) nota 9

Oral : 9...presteaza si CIM dar...m-am simtit prea bine la ambele numere si am term in balon

Amenda : ea m-a platit pe mine nu eu pe ea...200 lei ( glumesc ho in plm carcotasilor ... ) 

De revenit ? eu unul o sa mai revin e de treaba fata glumeata etc..ah da, presteaza si anal eu unul sunt PRO pt asa ceva dar mi-a zis din start ca nu ma incadrez cica in ..limite. Cheers

multumesc pentru recenzie ti pup si te mai astept

Postat

"Amalia"

Adevarat, e caterinca fata. Eu m-am simtit bine (am ras, am glumit, am futut), desi prestatia a fost ok. nu a excelat cu nimic.

• Like 4
Postat

Adevarat, e caterinca fata. Eu m-am simtit bine (am ras, am glumit, am futut), desi prestatia a fost ok. nu a excelat cu nimic.

E inca cruda man, are destul timp..daca nu ii cresc fitele si impresiile cu timpul o sa aiba succes, mai ales cu asa tatane si curisor o sa faca ravagii. Sanatate tie

• Like 3
Postat

botoaso...ti-ai pus botoxul..se vede..o sa vin sa imi faci un vacum cu buzele alea..

Postat

botoaso...ti-ai pus botoxul..se vede..o sa vin sa imi faci un vacum cu buzele alea..

Vacuum ba sorinele :) :) mergem impreuna?

Postat

Eh lasa, vacum nevacuum chestia e sa il faca bine =)) pai am inteles ca face si anal...ia sa vorbim cu ea daca face un 2 vs ea...Amalia ia zi pisi mic te combini la 2 barbati deodata? ( + anal ca altfel ne batem pe pasau tau ) 

• Like 3
Postat

BAG SEAMA CA VI S-A FACUT DOR DE TAMPARINA. :beex2

Baaa tu stii prea multe :))))))

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...