Sari la conținut

Amalia 0737218543 si 0735770236

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dragi fuckeri,

de curand am vizitat-o si eu pe d-soara amalia , o tipa in jur de 20 ani, 1.60m , 45-50kg , estimari aproximative, simpatica la fata , bruneta,par vopsit in negru si totusi parca nu avea parul carliontat ca in poza de mai sus. Corp bine proportionat, fund super, sani interesanti. Programare facuta fara probleme si respectata de ambele parti. Am ales optiunea de o finalizare, unul din motive fiind si locatia care cam lasa de dorit. Am gasit-o singura desi mi-a spus ca mai are o colega. In general m-am simtit bine cu ea, am stat un pic de vorba, am incercat vre-o 2-3 pozitii dupa care am finalizat.Nu prea s-a umezit ea, cred ca am luat-o prea repede dar la o finalizare nu prea ai timp de prea multe artificii.  Accepta fk, se comporta decent, nu are texte si atitudine de fast-fuck chiar si la o finalizare ceea ce e un plus, intr-un cuvant atitudinea e ok. Mi-a spus ca are in vedere sa se mute din locatia respectiva care , din nou o spun e jale mare, de fapt ce poti sa astepti la un bloc confort 2 construit prin anii 60 probabil cu un apt. de 2  camere la 25-30m2.

Note:

Aspect fata/corp : 9

GFE: 9

FK: 8 ( se poate mai bine , mai multa initiativa din partea ei )

Oral : 8 ( se cam ajuta de mana , cu tentative de deep)

Normal: 9

In concluzie : recomand

PS: Nu mi-aduc aminte prea bine de calitatea prezervativului folosit dar am avut surpriza sa o introduc cu prezervativ si sa o scot fara dupa finalizare asa ca, pentru clientii pretentiosi le recomand sa vina pregatiti cu prezervative mai de calitate.

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța

Dragi fuckeri,

de curand am vizitat-o si eu pe d-soara amalia , o tipa in jur de 20 ani, 1.60m , 45-50kg , estimari aproximative, simpatica la fata , bruneta,par vopsit in negru si totusi parca nu avea parul carliontat ca in poza de mai sus. Corp bine proportionat, fund super, sani interesanti. Programare facuta fara probleme si respectata de ambele parti. Am ales optiunea de o finalizare, unul din motive fiind si locatia care cam lasa de dorit. Am gasit-o singura desi mi-a spus ca mai are o colega. In general m-am simtit bine cu ea, am stat un pic de vorba, am incercat vre-o 2-3 pozitii dupa care am finalizat.Nu prea s-a umezit ea, cred ca am luat-o prea repede dar la o finalizare nu prea ai timp de prea multe artificii.  Accepta fk, se comporta decent, nu are texte si atitudine de fast-fuck chiar si la o finalizare ceea ce e un plus, intr-un cuvant atitudinea e ok. Mi-a spus ca are in vedere sa se mute din locatia respectiva care , din nou o spun e jale mare, de fapt ce poti sa astepti la un bloc confort 2 construit prin anii 60 probabil cu un apt. de 2  camere la 25-30m2.

Note:

PS: Nu mi-aduc aminte prea bine de calitatea prezervativului folosit dar am avut surpriza sa o introduc cu prezervativ si sa o scot fara dupa finalizare asa ca, pentru clientii pretentiosi le recomand sa vina pregatiti cu prezervative mai de calitate.

multumesc pentru recenzie te pup

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Dragi fuckeri,

Note:

Eu cand am fost a folosit durex, acum cine stie, so fi dat pe ieftinache.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Dragi fuckeri,

Note:

Varu la mine a folosit durex...eu nu am avut probleme cu cauciucul si pot spune ca nu am fost unul...bland.

Link spre comentariu

Salutare,

Ieri uitatdu-ma pe site , am dat de Amalia , mi au facut cu ochiul pozele ei , am sunat , m am programat la ea , in jur de orei 16.00.

Am intrebat daca se poate in 30min, mi a confirmat ca e ok.

Am ajuns la locul stabilit , iar dupa multe incercari de a da de ea...intr un final a raspuns, m.a ghidat la locatie . Intrat in apartament , m a primit doar cu sutienul si chiloteii pe ea.

O fata micuta, 1.60 , draguta , frumoasa . era si cu colega ei , o fata blonda , draguta si ea , mi a parut mai cumintica dar buna 😆.

As reveni intr o zi pentru ea !

Ajuns in dormitor , avand in vedere ca arata ca o fosta amica de care imi placea , am optat pr o ora (200lei)

S a scuzat fata pentru locatie , a spus ca in cateva zile se muta in locatie noua , tot in zona.

I am spus ca e ok , doar ca baia era cam nasoala...

Spalat putin , cu toate ca eram dusat de acasa, mers inapoi in camera .

Inceput cu un oral bun , cu tente de deep , cat s a putut .

Apoi i am spus sa se suie deasuprq , voiam sa o admir , sa ii admir sanii perfecti ...apoi am trecut si eu peste ea dupa care am finalizat ( este prea hot pentru a rezista mult timp :)) )

Mers iar la baie , dusat , am mai stat putin la barfa , apoi a inceput iar cu un oral la fel de bun , dupa care am optat sa se puna caprita , geme frumos , nu stiu daca de placere sau nu.

Dupa cateva minute i am spus sa se aseze pe o parte, si am inceput sa dau in ea , gemea din ce in ce mai tare , ma simteam foarte bine , pana m a intrebat daca mai am , iar de aici s a naruit tot pentru mine , gogu a inceput sa se moleseasca incet incet .

Am vrut sa trec deasupra dar nu s a mai putut ... adormise de tot...

Drept rugaminte , esti bestiala... pana la intrebari de genul... nu o mai face...

Oral 9

Normal 10

Fata 10

Locatie 7

Gafe 10 ( e deschisa la orice , doar ca eu sunt cam timid )

De revenit : Da !

Si pentru prietena ei !

O seara buna !

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta

Salutare tovarăși futareti

Asta seara fiind aferent și corespunzător în timpul programului de lucru zic ia sa dau o geana pe nimfomane sa văd mersu......și îmi sar în ochi pozele domnișoarei pe a cărui topic scriu(cele cu buzele rosii), îmi aduc aminte ca am mai "balit" de câteva ori urmarindu-i...postarile. So.....call baby....răspunde frumos și stabilim ca la ora 00:00 sunt la ușă ei pregătit de lupte corp la corp. Deja îmi dădea cu filme prin cap mai ales cu buzele alea roșii......

Și vine ora programată mă deplasez către tomis nord(cartierul fetelorðŸ˜) sun, primesc directive la telefon pentru a ajunge și în cele din urma găsesc, și apare de după ușa "copilita mica și alintata" ca sa parafrazez un confrate curvar, și ghici ce.....👄 erau ca în poze.....fire în my pants !!!Wtf... fata citește gânduri, abia așteptăm să văd cum arata microfonul meu intre buzele alea senzuale ale ei. Dpmdv fata are tot ce vrei....cam micuța ptr calapodul meu (fratele are 1.90m) dar în rest belea. Facem planul de bătaie și ne apucam de treaba....cu o mica mențiune din partea ei ca se pregătește de club și daca sunt drăguț sa nu îi stric machiaju. ....mintea iar îmi fugea la nebunii 😈 dar zic..."ok dar rujul tot ti-l întind putin". Ne apucam de treaba și ca niște profesioniști ce suntem începem cu încălzirea. ...și ce încălzire știe sa facă ăsta mica...belea....umed,deep și plm....tot ce vrei,atitudine super.

Și sa trecem la lucruri serioase...un misionar mic,mă apuc sa pompez...super senzație. ..stramta...geme f frumos,nu știu dacă e o actriță f buna sau plm....

Schimbam în mama iedului și aici dau în ea pana îmi dau drumul și în același timp îmi crapă coapsele de la atâta stat pe vine. Vi-o recomand,e de bifat pe lista tovarăși. Și acum sa dau și note:

Locatie: 7 cu idulgenta, au detaliat colegii,naspa apartament!

Oral: 9 mie mi-a plăcut mult mai ales cu rujul ăla întins😉

Normal: 9 se mișcă bine,geme frumos,pare ca se simte și ea bine

Fata: 9

Gfe: 9 atitudine pro client, face glume,vb mult....e și ea puțin plecată de acasă dar în sensul bun a cuvântului.

De revenit: Da,eu unul sigur o sa revin....nu de alta dar doar ce plecasem de la ea și eram lemn jos îmi dădea iar cu filme prin cap.....data viitoare punem tocurileðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. Peace out! Te pup pisy și distracție plăcută la club!

• Like 7
Link spre comentariu

Salutare tovarăși futareti

Asta seara fiind aferent și corespunzător în timpul programului de lucru zic ia sa dau o geana pe nimfomane sa văd mersu......și îmi sar în ochi pozele domnișoarei pe a cărui topic scriu(cele cu buzele rosii), îmi aduc aminte ca am mai "balit" de câteva ori urmarindu-i...postarile. So.....call baby....răspunde frumos și stabilim ca la ora 00:00 sunt la ușă ei pregătit de lupte corp la corp. Deja îmi dădea cu filme prin cap mai ales cu buzele alea roșii......

Și vine ora programată mă deplasez către tomis nord(cartierul fetelor) sun, primesc directive la telefon pentru a ajunge și în cele din urma găsesc, și apare de după ușa "copilita mica și alintata" ca sa parafrazez un confrate curvar, și ghici ce..... erau ca în poze.....fire în my pants !!!Wtf... fata citește gânduri, abia așteptăm să văd cum arata microfonul meu intre buzele alea senzuale ale ei. Dpmdv fata are tot ce vrei....cam micuța ptr calapodul meu (fratele are 1.90m) dar în rest belea. Facem planul de bătaie și ne apucam de treaba....cu o mica mențiune din partea ei ca se pregătește de club și daca sunt drăguț sa nu îi stric machiaju. ....mintea iar îmi fugea la nebunii dar zic..."ok dar rujul tot ti-l întind putin". Ne apucam de treaba și ca niște profesioniști ce suntem începem cu încălzirea. ...și ce încălzire știe sa facă ăsta mica...belea....umed,deep și plm....tot ce vrei,atitudine super.

Și sa trecem la lucruri serioase...un misionar mic,mă apuc sa pompez...super senzație. ..stramta...geme f frumos,nu știu dacă e o actriță f buna sau plm....

Schimbam în mama iedului și aici dau în ea pana îmi dau drumul și în același timp îmi crapă coapsele de la atâta stat pe vine. Vi-o recomand,e de bifat pe lista tovarăși. Și acum sa dau și note:

Locatie: 7 cu idulgenta, au detaliat colegii,naspa apartament!

Oral: 9 mie mi-a plăcut mult mai ales cu rujul ăla întins

Normal: 9 se mișcă bine,geme frumos,pare ca se simte și ea bine

Fata: 9

Gfe: 9 atitudine pro client, face glume,vb mult....e și ea puțin plecată de acasă dar în sensul bun a cuvântului.

De revenit: Da,eu unul sigur o sa revin....nu de alta dar doar ce plecasem de la ea și eram lemn jos îmi dădea iar cu filme prin cap.....data viitoare punem tocurile. Peace out! Te pup pisy și distracție plăcută la club!

multumesc pentru recenzie...te pup si te mai astept

Link spre comentariu

Salutare,

Ieri uitatdu-ma pe site , am dat de Amalia , mi au facut cu ochiul pozele ei , am sunat , m am programat la ea , in jur de orei 16.00.

Am intrebat daca se poate in 30min, mi a confirmat ca e ok.

Am ajuns la locul stabilit , iar dupa multe incercari de a da de ea...intr un final a raspuns, m.a ghidat la locatie . Intrat in apartament , m a primit doar cu sutienul si chiloteii pe ea.

O fata micuta, 1.60 , draguta , frumoasa . era si cu colega ei , o fata blonda , draguta si ea , mi a parut mai cumintica dar buna .

As reveni intr o zi pentru ea !

Ajuns in dormitor , avand in vedere ca arata ca o fosta amica de care imi placea , am optat pr o ora (200lei)

S a scuzat fata pentru locatie , a spus ca in cateva zile se muta in locatie noua , tot in zona.

I am spus ca e ok , doar ca baia era cam nasoala...

Spalat putin , cu toate ca eram dusat de acasa, mers inapoi in camera .

Inceput cu un oral bun , cu tente de deep , cat s a putut .

Apoi i am spus sa se suie deasuprq , voiam sa o admir , sa ii admir sanii perfecti ...apoi am trecut si eu peste ea dupa care am finalizat ( este prea hot pentru a rezista mult timp :)) )

Mers iar la baie , dusat , am mai stat putin la barfa , apoi a inceput iar cu un oral la fel de bun , dupa care am optat sa se puna caprita , geme frumos , nu stiu daca de placere sau nu.

Dupa cateva minute i am spus sa se aseze pe o parte, si am inceput sa dau in ea , gemea din ce in ce mai tare , ma simteam foarte bine , pana m a intrebat daca mai am , iar de aici s a naruit tot pentru mine , gogu a inceput sa se moleseasca incet incet .

Am vrut sa trec deasupra dar nu s a mai putut ... adormise de tot...

Drept rugaminte , esti bestiala... pana la intrebari de genul... nu o mai face...

Oral 9

Normal 10

Fata 10

Locatie 7

Gafe 10 ( e deschisa la orice , doar ca eu sunt cam timid )

De revenit : Da !

Si pentru prietena ei !

O seara buna !

(scuze pentru intrebarea proasta) multumesc pentru recenzie pupp

Link spre comentariu

De gasit...hmmm, cel mai probabil ca da, dar numai la telefon. Cand este vorba de vizitat o sa cam dai de necaz.

Domnisoara Amalia la ora 15:30 posteaza pe forum ca este disponibila, suni pe la ora 16:00 si iti faci programare, ajugi la timp si ea numai raspunde la telefon.

In cazul meu: drum batut aiurea si asteptat pe strada Sucevei cel putin 45 de minute in care am incercat sa o contactez din sfert in sfert de ora ba poate chiar mai des.

Recomand doar daca vrei sa pierzi vremea si sa admiri trecatorii de pe strada.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...