george bacovia Reputație: -446 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Septembrie 18, 2016 Daca un om aflat pe Everest in varf se uita la ceas la 12.47, concomitent cu un om care se afla la baza si se uita la ceas la aceeasi ora, chiar daca ceasurile lor arata aceeasi ora, cel din varf calatoreste in viitor cu 8 secunde (timpul este influentat de g = acceleratia gravitationala, conform unei teorii noi a lui Stephen Hawking) Bese prea multe ineptii SH ala. 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 18, 2016 In mod traditional, timpul e vazut ca fiind masurarea distantei dintre evenimente... El e compus din trecut, prezent si viitor... Trecutul e considerat ca fiind ceva deja intamplat si nu poate fi schimbat... Viitorul, in schimb, e considerat ca fiind disponibil unei multitudini de posibilitati.. Oamenii masoara timpul folosind multe unitati, unele bazate pe evenimente reale (rotatia Pamantului, in jurul Soarelui), altele sunt arbitrare... Descrierea clasica timpului facuta de Isaac Newton din lucrarea sa “Principia” e ca timpul “curge” constant, la fel pentru toti... Adica e independent de evenimentele ce au loc in cadrul sau. Aceasta descrierea a timpului a fost eliminata de Einstein si teoria sa. Ai mare dreptate, dar as vrea sa mai dezbatem putin ce spui:Zici ca viitorul poate fi "disponibil unei mutitudini de posibilitati" adica teoretic: intradevar, Interstellar a nimerit cel mai important lucru din universul asta: ca putem merge in viitor! Timpul chiar este relativ, iar gravitatia are cel mai mare efect asupra sa, de asta, teoretic daca nu esti strivit de gravitatia unei gauri negre, daca ai sta la marginea ei, cat sa interactionezi cu campul gravitational masiv din jurul ei, timpul se va "opri" pentru tine, avand in vedere ca timpul intradevar, este relativ, tu vei considera 1 zi solara pe pamant, langa un loc in spatiu unde gravitatia este masiva si dilata efectiv timpu: ca 1 an solar pe pamant de exemplu. Asta este sigurul mod de a calatori in timp. Este IMPOSIBIL! sa calatoresti in trecut, pentru ca timpul merge inainte, dar poti controla cat de repede merge inainte.Aceeasi principiu este si tehnologia Warp din Star Trek, navele echipate cu warp drive practic stau pe loc, nu calatoresc cu viteza luminii, in schimb generaza un camp gravitational imens in jurul lor, care face nava, practic sa "pluteasca" prin timp, de aceea o calatorie pe o distanta de cativa ani lumina, se face in cateva minute, pentru ca pentru nava si echipajul ei, timpul este relativ, ei simt ca se duc cateva minute, cand defapt se duc cativa ani, ceea ce creeaza intrebarea? Cum naiba nu imbatranesc prematur cei din afara sferei warp? Mare paradox ce am descoperit duminica seara in Star Trek... vai de plm ce am ajuns 5 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 18, 2016 Timpul...măsurat in ani,zile,ore,minute si secunde,măsurat si in amintiri,trăiri prezente si vise pentru viitor.Pentru mine timpul apare cam asa,mic copil muncind din greu pentru ca fratii mei sa nu o duca greu,visând la o viata si un trai mai bun,timpul cand eram pe holul maternități așteptând sa apara pe lume primul copil,timpul cand cu cei trei copii petreceam momente minunate iar ei radeau si se zbenguiau simtindu-i fericiți,timpul inseamna sa te plimbi in parc cu primul nepotel,pentru mine timpul a fost este si va fi petrecut intr-un mod placut si eficient,iar daca e sa trec la cele veșnice plec împăcat si nu regret nimic din viața mea. 6 1
proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2016 Postat Septembrie 18, 2016 Timpul...măsurat in ani,zile,ore,minute si secunde,măsurat si in amintiri,trăiri prezente si vise pentru viitor.Pentru mine timpul apare cam asa,mic copil muncind din greu pentru ca fratii mei sa nu o duca greu,visând la o viata si un trai mai bun,timpul cand eram pe holul maternități așteptând sa apara pe lume primul copil,timpul cand cu cei trei copii petreceam momente minunate iar ei radeau si se zbenguiau simtindu-i fericiți,timpul inseamna sa te plimbi in parc cu primul nepotel,pentru mine timpul a fost este si va fi petrecut intr-un mod placut si eficient,iar daca e sa trec la cele veșnice plec împăcat si nu regret nimic din viața mea. Ba, tu chiar existi cu adevarat?Mai rar asa un bou retardat ca tine!!!!!! 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 18, 2016 De ce e retardat? Ca si-a exprimat propria viata in cuvinte. Bravo lui ca traieste , a trai si a simti bucuria vietii, nu inseamna sa fii retardat. 6 2
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 18, 2016 Ba, tu chiar existi cu adevarat?Mai rar asa un bou retardat ca tine!!!!!! Dom'le, poate ca in alte momente omu' n-a realizat cele mai inspirate postari din istorie, dar de data asta chiar mi se pare c-a zis-o fain, nu inteleg ce ai cu el acu'. Troll much...? 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 19, 2016 Ba, tu chiar existi cu adevarat?Mai rar asa un bou retardat ca tine!!!!!! Diferența dintre noi doi este ca doar tu crezi asta in timp ce despre tine aceasta parere o are tot forumul,inclusiv tu,probabil ai scris asta uitându-te in oglinda Ps-intre voi si Picon nu e nici o diferență,il blamați ca se cearta cu toti si acelasi lucru faceti si voi,ii spuneți ca vorbeste urât si jigneste,la fel faceti si voi,stii cine imita? MaimuțaE clar ca esti clona unuia de care e bătută pula toata ziua pe aici. 2 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Septembrie 19, 2016 E clar ca esti clona unuia de care e bătută pula toata ziua pe aici.Nu va mai cacati in gustul omului! Daca-i place, ii place, n-ai ce-i face!
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 19, 2016 Fuți, nu fuți... Vremea pulii trece... (Vremea=timp)... ) 3 8
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2016 Diferența dintre noi doi este ca doar tu crezi asta in timp ce despre tine aceasta parere o are tot forumul,inclusiv tu,probabil ai scris asta uitându-te in oglindaPs-intre voi si Picon nu e nici o diferență,il blamați ca se cearta cu toti si acelasi lucru faceti si voi,ii spuneți ca vorbeste urât si jigneste,la fel faceti si voi,stii cine imita? MaimuțaE clar ca esti clona unuia de care e bătută pula toata ziua pe aici.Ba e o diferență! Și una esențială: eu nu fac decât să răspund și în general nu chiar imediat, mizeriile unora. Cu tine am ovut niște dispute, dar până la urmă am căzut la pace. Despre postarea ta: da, ești OM normal, cu trăiri normale și frumoase. Cine nu poate înțelege asta...mă abțin! 7 2
dinupaturica Reputație: 265 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Septembrie 19, 2016 timpul=unitate fizica dvg=trecut,prezent ,viitor d pv rel ,timpul este o taina pt mine,timpul un prez continuu...bai,nu pre=prezervativ
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 19, 2016 Ba e o diferență! Și una esențială: eu nu fac decât să răspund și în general nu chiar imediat, mizeriile unora. Cu tine am ovut niște dispute, dar până la urmă am căzut la pace. Despre postarea ta: da, ești OM normal, cu trăiri normale și frumoase. Cine nu poate înțelege asta...mă abțin!Ca esti provocat se vede de la o posta si in locul tau as proceda la fel,mai are omul dispute dar sa devina o obsesie tine de psihiatrie,da am avut o discutie in contradictoriu,mai barbateasca,ne-am injurat,ne-am jignit,dar am incheiat-o si fiecare si-a vazut de drumul lui,nu am ezitat sa-ti punctez posturi care mi s-au parut bune cum si tu ai facut la fel,ce atatea orgolii prostesti si atata ipocrizie,nu iti comvine de cineva il ignori si cu asta bastaEu unul mi-am dat seama ca esti un tip cerebral si ca toate ce sunt spuse despre tine aici sunt aberatii si ca mine sunt multi,chiar daca voi fi acuzat ca te pup in cur voiam sa iti spun aceste lucruri, 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 19, 2016 Timpul trece , leafa merge , iar noi muncim cu drag si spor ptr. al Curvelor "viitor" (intentionat am pus ghilimele aici) .....de mine zic acuma 23 17
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 19, 2016 Frumos, dar tare mi-e ca un asemenea subiect, pe un asemenea forum o sa-l citeasca tu, eu si inca alti 2 maximum 3 curiosi/curioase. Nu cred ca sunt subiecte pentru obiectul de activitate de pe site ! :laugh2 Mai sunt si subiecte de alta natura . ca de futut dai din cur 5 -10-15-30 de min. , depinde de calitatile prestatorului , iar mai apoi ce faci in restul timpului pana la o noua reancarcare ? Mai citesti , mai discuti , gatesti....etc .Nu totul se rezuma zilnic la chizda si pooola , zic si eu acuma 26 17
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 19, 2016 Ca esti provocat se vede de la o posta si in locul tau as proceda la fel,mai are omul dispute dar sa devina o obsesie tine de psihiatrie,da am avut o discutie in contradictoriu,mai barbateasca,ne-am injurat,ne-am jignit,dar am incheiat-o si fiecare si-a vazut de drumul lui,nu am ezitat sa-ti punctez posturi care mi s-au parut bune cum si tu ai facut la fel,ce atatea orgolii prostesti si atata ipocrizie,nu iti comvine de cineva il ignori si cu asta bastaEu unul mi-am dat seama ca esti un tip cerebral si ca toate ce sunt spuse despre tine aici sunt aberatii si ca mine sunt multi,chiar daca voi fi acuzat ca te pup in cur voiam sa iti spun aceste lucruri, Loialitatea ta fata de Picon este admirabila, si o spun fara ironie. La fel de admirabil e si faptul ca iti asumi aceasta loialitate si nu incerci sa o maschezi sub umbrela impartialitatii. Cum ai vazut tu, totusi, de la o posta ca grobianul numarul 1 ar fi provocat? Iti dau doar trei exemple (cele mai recente doar) unde Picon intervine si jigneste grosolan fara ca nimeni sa-i fi pomenit macar numele:http://nimfomane.com/forum/topic/75719-ce-este-timpul/http://nimfomane.com/forum/topic/75641-%C3%AEnn%C4%83scut-sau-dob%C3%A2ndit/http://nimfomane.com/forum/topic/75459-etica-schopenhauerian%C4%83/ Deci revin: unde sunt provocarile la adresa lui Picon in aceste trei topice? Si recunosti ca omul isi cam merita soarta si tratamentul la care este supus pe forumul asta? 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2016 Loialitatea ta fata de Picon este admirabila, si o spun fara ironie. La fel de admirabil e si faptul ca iti asumi aceasta loialitate si nu incerci sa o maschezi sub umbrela impartialitatii. Cum ai vazut tu, totusi, de la o posta ca grobianul numarul 1 ar fi provocat? Iti dau doar trei exemple (cele mai recente doar) unde Picon intervine si jigneste grosolan fara ca nimeni sa-i fi pomenit macar numele:http://nimfomane.com/forum/topic/75719-ce-este-timpul/http://nimfomane.com/forum/topic/75641-înnăscut-sau-dobândit/http://nimfomane.com/forum/topic/75459-etica-schopenhaueriană/ Deci revin: unde sunt provocarile la adresa lui Picon in aceste trei topice? Si recunosti ca omul isi cam merita soarta si tratamentul la care este supus pe forumul asta?Tot vânând proşti, ai ajuns tu cel mai mare prost. Respectivii, mă atacaseră pe alte topice, chiar în aceeași zi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Este timpul sa strangem pantalonii scurti si imbracamintea de vara, pana la vara urmatoare... ! 1
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 19, 2016 Tot vânând proşti, ai ajuns tu cel mai mare prost. Respectivii, mă atacaseră pe alte topice, chiar în aceeași zi. Minti si dezinformezi cu seninatatea-ti proverbiala.Userul ubi concordia ibi victoria nu ti-a adresat nici macar un cuvant, deci nu avea cum sa te fi atacat, dar tu ai inceput sa-l jignesti si sa-l acuzi ca ar fi complexat si ca vrea sa epateze si sa obtina aici pe forum recunoasterea pe care nu are in real-life. Tu esti un exemplu de prost fudul care isi etaleaza moralitatea execrabila de fiecare data cand are ocazia. 4 3
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 19, 2016 Este timpul sa strangem pantalonii scurti si imbracamintea de vara, pana la vara urmatoare... ! Trist,da' adevarat! 4 8
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2016 Minti si dezinformezi cu seninatatea-ti proverbiala.Userul ubi concordia ibi victoria nu ti-a adresat nici macar un cuvant, deci nu avea cum sa te fi atacat, dar tu ai inceput sa-l jignesti si sa-l acuzi ca ar fi complexat si ca vrea sa epateze si sa obtina aici pe forum recunoasterea pe care nu are in real-life. Tu esti un exemplu de prost fudul care isi etaleaza moralitatea execrabila de fiecare data cand are ocazia.Dar tu ... tu ce ești? Care e scopul tău pe forum? Oare însuși nick-ul tău intervențiile tale, topicele deschise de tine, nu sunt exemple de agresivitate, provocare de conflicte, fudulie și lipsă de moralitate? Las-o jos, că măcăne! 8 2
danoneboy Reputație: 149 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 19, 2016 parinte Pipilica,unde esti? iar e cearta si dujmanie pe forum si nu-mi place !!
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Septembrie 19, 2016 Minti si dezinformezi cu seninatatea-ti proverbiala.Userul ubi concordia ibi victoria nu ti-a adresat nici macar un cuvant, deci nu avea cum sa te fi atacat, dar tu ai inceput sa-l jignesti si sa-l acuzi ca ar fi complexat si ca vrea sa epateze si sa obtina aici pe forum recunoasterea pe care nu are in real-life. Tu esti un exemplu de prost fudul care isi etaleaza moralitatea execrabila de fiecare data cand are ocazia. Salut. Recunoaşterea în viața reală am obținut-o de la soție şi, mai ales, de la copii. Ei reprezintă oaza mea de fericire şi linişte. Să fii apreciat de copii este cel mai frumos sentiment. Dl. Picon poate avea orice opinie doreşte. Apreciez că fiecare avem liberul arbitru şi, astfel, libertatea de a gândi, acționa, spune cum apreciem că este mai bine pentru noi înşine. Apreciez discuțiile contradictorii, evident cu existența unei limite a bunului-simț. Poți extrage ceva util şi construvtiv din orice dialog. Să fiți iubiți! Ut ameris, amabilis esto. 5
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Autor Postat Septembrie 19, 2016 constructiv*
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 19, 2016 Loialitatea ta fata de Picon este admirabila, si o spun fara ironie. La fel de admirabil e si faptul ca iti asumi aceasta loialitate si nu incerci sa o maschezi sub umbrela impartialitatii. Cum ai vazut tu, totusi, de la o posta ca grobianul numarul 1 ar fi provocat? Iti dau doar trei exemple (cele mai recente doar) unde Picon intervine si jigneste grosolan fara ca nimeni sa-i fi pomenit macar numele:http://nimfomane.com/forum/topic/75719-ce-este-timpul/http://nimfomane.com/forum/topic/75641-%C3%AEnn%C4%83scut-sau-dob%C3%A2ndit/http://nimfomane.com/forum/topic/75459-etica-schopenhauerian%C4%83/ Deci revin: unde sunt provocarile la adresa lui Picon in aceste trei topice? Si recunosti ca omul isi cam merita soarta si tratamentul la care este supus pe forumul asta?Nu sunt loial decat mie si familiei mele,chiar sunt impartial si daca ai observat i-am atras atentia cand a fost cazul si am considerat ca a jignit fara a fi provocat,dar daca te uiti, acel user a tot scris pe alte topice cuvinte jignitoare la adresa omului,normal ca riposteaza unde scrie si el si ca sa vezi unde poate merge impertinenta,acel user m-a jignit pe mine fara ai spune absolut nimic eu,bineinteles ca in momentul cand am ripostat a sarit alta musca in apararea lui incercand sa ma atace bineinteles si pe acest topic,despre ce vorbim? 3 1
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 19, 2016 Ba, tu chiar existi cu adevarat?Mai rar asa un bou retardat ca tine!!!!!! https://media.giphy.com/media/vGTtubuEN6N9K/giphy.gif Doar in cazul in care te intrebi: io sunt ala din spate. Adica sa te fut in gâțzi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum