Sari la conținut

ce credeti ca face Curtea azi cu gayyy?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu imi amintesc sa fi ramas dator la cineva.Dar daca tu zici...

Te las sa te duci la tribunal pe 27 octombrie si sa-ti faca  sex oral un gay.

Pentru cateva operatii?????????????Tu te auzi ce spui??????

Cum era daca,acele operatii era pentru un copil blonav de leucemie sau pentru o persoana bolnava de cancer??????????Erea mai bine sau nu?

Vezi cate operatii s-au facut platite de stat, nu numai pentru leucemie...

Te legi de un numar nesemnificativ.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Esti grosolan de generalist.

Pentru multi, femei sau barbati, si sexul oral este un tabu...

Multi sunt revoltati de acest tabu, ba si de cel legat de anal...

Oamenii sunt diferiti, nu trebuie sa-i placi pe toti, pun pariu ca pe tine nu te place oricine, nu?

Traieste, lasa-i sa traiasca. Doar daca ti-a bagat vre-unul o limba in gura sau o gura pe... si ai ramas cu sechele.  :laugh2

:hug1

.........................

Te linistesc, am avut parte de parinti si de o familie normala, atat timp cat au trait...n-am avut parte de nicio alta trauma...dar cand dintr-o suta de barbati, 98 iubesc pizda, de ce trebuie sa vina 2 bostanari cu pene-n cap/cur si sa ne explice noua ca ei sunt normali, ca noi nu-i intelegem, ca lor le place sa suga pula si sa se loveasca-n buba ?
Le-o dau si am sa le-o dau la muja la modul figurat, ca real imi provoaca o mare scarba...nu pentru ca sunt bostanari, ci pentru ca se comporta ca niste vuvuzele, ca niste curve futute fara a fi platite.
Cand o se ajunga la procente echibrate de iubitori de pula si de orgasm in cur, poate ca am sa ma mai gandesc daca-mi schimb rationamentul(sau daca plec pe Marte), dar pana atunci eu am sa-i consider doar niste bostanari deviati, si nu barbati normali.
De ce plm s-a ajuns ca majoritatea sa fie considerata anormala si intoleranta de grupuri si grupuletze de distrusi psihic, fie ca isi rup gaoazele, ori ca trag pe nara si-si baga-n vena de dimineatza pana seara ?
 Ce plm de democratie e asta ? 
Adica toti distrusii au dreptul sa zbiere ca suntem intoleranti, iar noi nu ar mai trebui sa avem dreptul la exprimare si sa-i lasam sa-si puna in practica toate cacaturile ce le trec prin mintile bolnave ?
 De ce sa nu-i intelegem si sa-i toleram si pe aia care fut capre/arici/pisici/catei/gaini, pe violatori, pe **spam editat**i...ca nu-i asa, nu-i vina lor ca sau nascut bolnavi ?
 Pai tu vorbesti de generalizari, cum naiba sa compari sexul oral cu cel anal, o limba pe capul pulii sau pe lindic se poate compara cu un castravete infipt intr-un cur plin cu cacat ?
 Sunteti femei, si nu cred ca puteti intelege ce ''placere'' simte si cata intelegere poate sa aiba un barbat hetero cand vede 2 bostanari lundu-si pulile in gura/gat/cur... la fel cum nu cred ca nici noi nu intelegem ce simtiti atunci cand sunteti violate, ori cum va simtiti cand va futeti cu scursuri nespalate, cocosati si bocii doar pentru cativa banuti.
  • Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Las-o frate ca-i pierduta.Tine partea unor persoane bolnave,pentru simplu fapt ca s-a sarutat si ea cu una si i-a placut.

Scuze daca gresesc,dar este parerea mea.

Postat

.........................

Te linistesc, am avut parte de parinti si de o familie normala, atat timp cat au trait...n-am avut parte de nicio alta trauma...dar cand dintr-o suta de barbati, 98 iubesc pizda, de ce trebuie sa vina 2 bostanari cu pene-n cap/cur si sa ne explice noua ca ei sunt normali, ca noi nu-i intelegem, ca lor le place sa suga pula si sa se loveasca-n buba ?
Le-o dau si am sa le-o dau la muja la modul figurat, ca real imi provoaca o mare scarba...nu pentru ca sunt bostanari, ci pentru ca se comporta ca niste vuvuzele, ca niste curve futute fara a fi platite.
Cand o se ajunga la procente echibrate de iubitori de pula si de orgasm in cur, poate ca am sa ma mai gandesc daca-mi schimb rationamentul(sau daca plec pe Marte), dar pana atunci eu am sa-i consider doar niste bostanari deviati, si nu barbati normali.
De ce plm s-a ajuns ca majoritatea sa fie considerata anormala si intoleranta de grupuri si grupuletze de distrusi psihic, fie ca isi rup gaoazele, ori ca trag pe nara si-si baga-n vena de dimineatza pana seara ?
 Ce plm de democratie e asta ? 
Adica toti distrusii au dreptul sa zbiere ca suntem intoleranti, iar noi nu ar mai trebui sa avem dreptul la exprimare si sa-i lasam sa-si puna in practica toate cacaturile ce le trec prin mintile bolnave ?
 De ce sa nu-i intelegem si sa-i toleram si pe aia care fut capre/arici/pisici/catei/gaini, pe violatori, pe **spam editat**i...ca nu-i asa, nu-i vina lor ca sau nascut bolnavi ?
 Pai tu vorbesti de generalizari, cum naiba sa compari sexul oral cu cel anal, o limba pe capul pulii sau pe lindic se poate compara cu un castravete infipt intr-un cur plin cu cacat ?
 Sunteti femei, si nu cred ca puteti intelege ce ''placere'' simte si cata intelegere poate sa aiba un barbat hetero cand vede 2 bostanari lundu-si pulile in gura/gat/cur... la fel cum nu cred ca nici noi nu intelegem ce simtiti atunci cand sunteti violate, ori cum va simtiti cand va futeti cu scursuri nespalate, cocosati si bocii doar pentru cativa banuti.

:laugh2  Sunt linistita, merci pentru grija! :)

Generalizezi iar si exagerezi. Se discuta despre gay, nu violatori, **spam editat**i, etc.

Nu te pune nimeni sa te uiti la filme cu gay, nu ai cum sa vezi accidental ca se fut unii in cur.

Mie nu-mi pasa daca un barbat este atras de femei sau barbati, ma intereseaza caracterul, dezgustator poate fi si un hetero.

Nu am preferat gay contra hetero, iarasi exagerari.

Legat de deviati psihic, din pacate am intalnit destui, e plina lumea de ei, eu aleg din ea persoane cu un comportament decent si inteligenta, daca sexual atractia este pentru barbati, why should I give a... :)

Vezi ca sunt destule femei carora chiar le place sexul anal, nu le spui si lor ca sunt deviate psihic?  :laugh2

Las-o frate ca-i pierduta.Tine partea unor persoane bolnave,pentru simplu fapt ca s-a sarutat si ea cu una si i-a placut.

Scuze daca gresesc,dar este parerea mea.

Am avut relatii cu ambele sexe, sunt bi.

Nu inseamna ca nu stiu ce vreau sau ca sunt satula de barbati, imi place sa deversific.

Te asigur ca sunt gay care-mi provoaca sila prin comportament inadecvat, dar sa-i pui pe toti intr-o oala inseamna sa fii limitat in gandire.

Te-am scuzat. :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

:laugh2  Sunt linistita, merci pentru grija! :)

Generalizezi iar si exagerezi. Se discuta despre gay, nu violatori, **spam editat**i, etc.

Nu te pune nimeni sa te uiti la filme cu gay, nu ai cum sa vezi accidental ca se fut unii in cur.

Mie nu-mi pasa daca un barbat este atras de femei sau barbati, ma intereseaza caracterul, dezgustator poate fi si un hetero.

Nu am preferat gay contra hetero, iarasi exagerari.

Legat de deviati psihic, din pacate am intalnit destui, e plina lumea de ei, eu aleg din ea persoane cu un comportament decent si inteligenta, daca sexual atractia este pentru barbati, why should I give a... :)

Vezi ca sunt destule femei carora chiar le place sexul anal, nu le spui si lor ca sunt deviate psihic?  :laugh2

Am avut relatii cu ambele sexe, sunt bi.

Nu inseamna ca nu stiu ce vreau sau ca sunt satula de barbati, imi place sa deversific.

Te asigur ca sunt gay care-mi provoaca sila prin comportament inadecvat, dar sa-i pui pe toti intr-o oala inseamna sa fii limitat in gandire.

Te-am scuzat. :)

.....................

Sa mor daca tu nu esti gica/nutzi contra.  :slap2  :D
 Tu-mi zici mie sa nu generalizez si tot tu o dai in generalitati plecand de la cazuri particulare. Cum sunt nebune care-si baga ficusu/cactusu in savarina, or fi d-alea care chiar le place sa le fie vanturata marmelada zilnic...dar sa stea cuminti in banca lor si sa nu ne mai futa la icre cu circul asta mediatic cum ca ei sunt normali, iar noi suntem ingnoranti si intoleranti... sa-si faca cacatu praf din partea mea, dar in privat, nu in public ca sa sperie copiii si babele.
 Am zis ca am incercat rozete(feminine-asta daca rozeta nu-i considerata unisex), nu-mi provoaca nicio placere/excitatie/orgazm basinile, damful de handel si sa ma si sa murdaresc cearceafurile de marmelada...inseamna ca-s anormal/invechit si am prejudecati...daca nu-mi place sa chis lumea in freza si sa ma cac pe ochii lor la propriu si o fac doar la figurat ?
 Putem sa aberam aici o luna, nu cred ca ajungem la vreun rezultat, tie placandu-ti sa futi barbati in cur...asa cred ca o sa ne obosim/plictisim reciproc daca continuam sa vorbim despre comportamente deviante.   :hug1
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

.....................

Tu-mi zici mie sa nu generalizez si tot tu o dai in generalitati plecand de la cazuri particulare. Cum sunt nebune care-si baga ficusu/cactusu in savarina, or fi d-alea care chiar le place sa le fie vanturata marmelada zilnic...dar sa stea cuminti in banca lor si sa nu ne mai futa la icre cu circul asta mediatic cum ca ei sunt normali, iar noi suntem ingnoranti si intoleranti... sa-si faca cacatu praf din partea mea, dar in privat, nu in public ca sa sperie copiii si babele.
 Am zis ca am incercat rozete(feminine-asta daca rozeta nu-i considerata unisex), nu-mi provoaca nicio placere/excitatie/orgazm basinile, damful de handel si sa ma si sa murdaresc cearceafurile de marmelada...inseamna ca-s anormal/invechit si am prejudecati...daca nu-mi place sa chis lumea in freza si sa ma cac pe ochii lor la propriu si o fac doar la figurat ?
 Putem sa aberam aici o luna, nu cred ca ajungem la vreun rezultat, tie placandu-ti sa futi barbati in cur...asa cred ca o sa ne obosim/plictisim reciproc daca continuam sa vorbim despre comportamente deviante.   :hug1

De acord, discutia e inutila.  :wink2

Barbatii pe care ii fut eu in cur isi fac clisma inainte, daca te-ai dat la rozeta uneia care nu stia ce e aia si nici tu nu erai in tema... te-ai umplut de kk.  :laugh2

Nasol. :)

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce rea esti Amandino...

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Din cate inteleg eu... cei doi oameni sunt deja căsătoriți si nu forțează tara noastra cu nimic din ceea ce ar putea sa fie contrar legilor noastre.

Postat

Lasal :)))))--

L-am lasat, e prea serios. :)

M-am plictisit si am dat comanda pentru limbi.  :laugh2  :icecream

Bag ceva carne la cuptor, o bere sau un vin la garnitura, apoi il bat la table. :)

Zilnic pe laptop te tampesti.  :laugh2

Postat

Oamenii fac sex pentru placere, dar in spate sta instinctul de reproducere si perpetuare a speciei.

Barbatii (masculii) produc milioane de spermatoizi zilnic si impulsul genetic este de a imprastia samanta de cat mai multe ori si in cat mai multe femei (femele), in scopul de a avea cat mai multi urmasi sau macar cat mai multe sanse de a-si perpetua genele.

Femeile ovuleaza o singura data pe luna si sunt fertile doar o perioada limitata in jurul datei ovulatiei. In plus, doar femeile dispun de singurul organ din corpul uman al carei unica functionalitate este placerea - clitorisul.

In concluzie, la femei actul sexual nu este strict legat de reproducere, ci poate fi facut avand ca unic scop placerea. La barbat, chiar daca este facut din placere, fiecare act sexual este indisolubil legat de reproducere. De aceea, un act sexual intre doi barbati este contra naturii.

Evident, fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui / ei. Dar de aici pana la a exhiba o problema (psihica sau biologica, nu-mi dau seama) in public si a o infatisa ca valoare, mie unul mi se pare prea mult.

Ar mai fi mult de discutat aici, dar e tarziu.

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai,e greșită persecuția asta asupra gay/lesbiene.

Am mai auzit eu persoane care tot aruncau în față conceptul de familie.Asta fără sa spună ca peste 70% din familii,la nivel mondial,sunt nefericite,din binecunoscute cauze.Unde vad eu ipocrizia-mai întâi rezolvați problemele familiale,apoi va uitați prin alte curți.

O A doua prostie-sondajele.Se spune ca s-au făcut sondaje,și ca răspunsul e cel care e.Aici omit intenționat sa spună cine sunt cei chestionați, educație,orientare religioasa,etc,etc.E de ajuns sa întrebi 500 de babe iremediabil otrăvite și ai NU pe linie.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

.....................

Buna marinariule!!!

Ati skriu akeste randuri finca ca nu meam gasit anca curajul sati zic feis tu feis ce simpt! mam saturat sa nu mai m-a ia somnul noptili iar ochi sami fie uji de plans!Eri seara dezemplu mam uitat la donu Gadea ca erea despre pesedeu dar parca timpanile ami erea anfundate si tot la tine ami erea mintili,Marinariule !....tot la ochi tai caprui de ursulet Yogi ,tot la buzili tali de epuras scunp, tot la parul tau cret cu carlionti si pelea ta catifelata de copchil mic an penparsi......

Nu mai pot marinariule, simpt ca fac apces la inima si nu mai am pofta de mancare apsolut de loc.....eri am mancat decat un covrig sa sti....si ala sinplu cu sare si fara mac sau susan ! niki nu mai m-a bucur de ke se antlampa an jurul meu pentru k ma opsedeaza imaginea ta de taur comunal feroke....eri m-a suna sormea Liliana si ami zike de fisa ca a apsolvit fakultatea de linbi din Anglea! Zic : "Bine, fa ma bucur tare mult, hai ca nu mai am baterie la celular si tre sa ma sune dela provident cam loat anprumut 15 milioane sami pun giam de termopan an bucatarie"(vrajeala,ati dai siama) si ai ankid si porma intru pe fezbucu tau ca mierea dor de tine dragul meu marinar ! mierea dor sati vad displeiul dulke ca halvaoa, marinariule !Vreau sa afli keva scunpu meu......vreau so sti de AZI...nu mai ma feresc ami bag picioarili :

TE IUBESC MARINARIULE SI DA, SANT GHEI !....NU MAI MA POT ASCUNDE IUBIREA VETII MELI......JEOTEM MULT !!!!!!!!!!!

Nu mai pot sa ascund setimentili pentru tine.....dimineata cand te opserv la coada la mezel ma topesc tot......cum stai tu tantos, cu plovaru ala cachi din bunbac si cu camasea aia rosie care o porti supt plovar si care ai ese decat guleru la gat, pantaloni aea de stofa cu dunga care ati scoate an evidenta curisorul bonbat de forbalist golghetar......porma cand ati aud vocia groasa de harmasar ma ea cu naduf, ma trece toate traspiratiili simi ferbe sangele an creeri...parcati si aud glasul dulke,MARINARIULEEE,simi apare chipu tau an minte cum te freci mai antai la barbita si te uiti la galantar apoi ai zici la vanzatoare : "10 feliute de parizer sio juma de kil de costita cu cinbru da sa fie mai proaspata".....MORRRRR, ma ia cu lesin cand te aud, ami tremura gladiolili cand ami amintesc dar stiu....STIU CA NU VEI FII AMEU NIKIODATA MARINARIULE PENTRU CA STICUTA :(((((!

Tei anhaitat cu haimanaoa aea de Sticuta care a facut toti tiristii dragoste cu gura iei si tea loat mintili....sti ca are doi copchii, ????.... si ai tine la masa la Ciceu?Tea zis?Unui facut cu Nelutu dela debransari si celalant e cu Aurel carei sofer pe dricu din sat.....cicar fi unblat si popa pe sub poalili iei asa unbla vorba....casa nu zic ca fisu Viorel are ochi popii zici cai leit popa....acuma nu stiu daca chear Aurel o fi tacso sau popa Grigore.....in fine...

JEOTEM ,sa nu uiti asta...... ascult o pesa dela Salam si ami curge lacramili siroae iar pleoapili mi se anchide..... numai pot sa scriu, te las iubirea veti mele, ai grije de tine si no lasa pe Sticuta sati faca farmeke si sati ea mintili....an ancheiere vreieam sa te antreb keva......apropo,dragu meu....KE ARE IA SI NU AM IEU? :((((((((((((((((((((((

La draqu am facut "apces" la ochii

Are pe naiba s-o pieptane:))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ASHE , SA NE DISTRAM O TZARA CA PRE IESTI SERIOS

• Like 2
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Aveam eu o vorba.

Pe moldovean il mai scoti din Moldova, dar Moldova din el, veci pururea.

Degeaba adopta Statul legi, daca marea majoritate sunt niste salbatici.

Trebuie doar sa citesti p-aici.Grupul de 45+, gentilomi de moda veche, dar misogini in lumea asta noua, si dura pentru ei, este relevant prin argumentatia specifica unui birt local.

Acum, drept vorbind, nici autovictimizarea comunitatii LGBT nu este benefica.Dar asta paleste in fata abuzurilor.

Pentru cine nu intelege, nu este o valoare occidentala sa fii de acord cu homosexualitatea, dar sa nu discriminezi pe baza diferentelor, da.

Ma pis pe rosia romaneasca.Tot aia olandeza e mai buna.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aveam eu o vorba.

Pe moldovean il mai scoti din Moldova, dar Moldova din el, veci pururea.

Degeaba adopta Statul legi, daca marea majoritate sunt niste salbatici.

Trebuie doar sa citesti p-aici.Grupul de 45+, gentilomi de moda veche, dar misogini in lumea asta noua, si dura pentru ei, este relevant prin argumentatia specifica unui birt local.

Acum, drept vorbind, nici autovictimizarea comunitatii LGBT nu este benefica.Dar asta paleste in fata abuzurilor.

Pentru cine nu intelege, nu este o valoare occidentala sa fii de acord cu homosexualitatea, dar sa nu discriminezi pe baza diferentelor, da.

Ma pis pe rosia romaneasca.Tot aia olandeza e mai buna.

Esti jalnic!

Tu esti in stare sa te pisi pe mormantul bunicilor sau al parintilor doar pentru ca se afla in Romania si au depasit 45 de ani.

• Like 1
Postat

Ai perfecta dreptate.

Sper ca acest popor sa tolereze cat mai tarziu aceste propuneri.

Multumesc lui Dumnezeu,am copii mari,dar sunt unele cupluri care au copii mici.Ies prin parc cu ei si vad 2 barbati sarutandu-se.Acel copil nu-si pune semne de intrebare???????????

Pe langa fapu ca vor sa se legalizeze aceste casatorii,vor sa se casatoreasca si in biserica ortodoxa.

Ce urmeaza?Sa aibe dreptu sa si adopte copii?

Poate daca ai sta cu copiii tai in loc sa te labesti pe la curve, ai avea timp sa ai grija de ei ca sa nu le strice poponarii educatia... Te-ai gandit la asta, berbecel ?

Ar fi nasol sa ma risc si sa zic ca ma doare in cur de subiect, asa ca voi zice doar ca mi-e indiferent. Din partea mea sa faca ce vor unde vor, inclusiv in biserica mamii voastre de credinciosi. Oricum biserica a ajuns o hazna pentru inculti superstitiosi si babe sclerozate care confunda dogma cu credinta.

Am cunoscut un tip care era gay asumat si era foarte ok. Daca nu stiai nu dadea de banuit. A avut o afacere pe care a vandut-o si s-a stabilit in Norvegia unde produce si plateste niste foarte multe taxe acum.

In loc sa dea de mancare la niste oameni aici si sa plateasca taxe aici, si-a dat seama ca oamenii sunt de cacat si le place sa comenteze pe forumuri ca le strica poponarii copiii cand sunt ei plecati la curve... hai besi !

La cum va educati copiii, aveti grija sa nu ciocaniti pe la fetele voastre in curand... aviz, berbeceii grizonati. :)

Muehehehehehehe

• Like 1
Postat

Si inainte sa-mi sara in cap familistii curului ca tin cu gheii sau mai stiu eu ce cacat halesc ei.

Hai sa ne intelegem, banii pe care ii dam la curve ajung in burta unui peste pana la urma. Adica o sa produca fix pula pentru societate.

In timp ce un poponar care sta la locul lui poate sa fie inclusiv antreprenor si sa faca niste locuri de munca. Adica e util.

Pe logica asta, pot sa am atitudinea pe care o am fata de curve si pot sa tolerez un poponar. Ala e cumva, peste ele ca om.

Ati inteles, familistii gaozului ?

Apropo, cum o fi cand deschizi usa si vin copiii sa te pupe, iar tu esti venit de la curve ? :D

Postat

................oamenii sunt de cacat si le place sa comenteze pe forumuri ..............

Muehehehehehehe

QED

• Like 1

Postat

Ce nu mi se pare normal e altceva.

De ce atata tam tam pentru poponari si nu se face ceva pentru a legaliza prostitutia.

Vreau sa nu mai stau cu grija cand fut ca mi se rupe balonul in proasta. Si cred ca e bine si pentru ele.

Asta da, e un subiect.

Dar na... bani lichizi, multi, nu stie nimeni de ei, vin campanii, don' capitan trebe sa schimbe gazonul, etc. ... si poate nu ii arde pestele pe toti, poate are si el state de platit, nu ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...